#Windows başlangıç sesinin yıllar İçindeki değişimi

Emrah'ın Şaşırtan Görüntüsü; Emrah Botoksu Abarttı Mı- Zerrin Özer'in Son Hali Herkesi Şoke Etti 12:27

Emrah'ın Şaşırtan Görüntüsü; Emrah Botoksu Abarttı Mı- Zerrin Özer'in

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın son hali görenleri şaşırttı. Emrah'ın botoksla 2 yıl içindeki değişimi akıl alır gibi değil. Zayıflayıp estetik yaptırarak bambaşka biri olan Zerrin Özer'i görenler gözlerine inanamadı...

  • BETA tarafından
  • 1.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafatası ve Omurga Yaralanmalarında İlk Yardım 01:00

Kafatası ve Omurga Yaralanmalarında İlk Yardım

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın son hali görenleri şaşırttı. Emrah'ın botoksla 2 yıl içindeki değişimi akıl alır gibi değil. Zayıflayıp estetik yaptırarak bambaşka biri olan Zerrin Özer'i görenler gözlerine inanamadı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

ALİ KINIK  - ÖZLEMİŞİM 04:58

ALİ KINIK - ÖZLEMİŞİM

Bıçak gibi gözlerini Gözlerini özlemişim oy O çocuksu nazlarını Nazlarını özlemişim oy Yıllar yılı gizlemişim Seni ne çok özlemişim Büyü olsun sihir olsun Her hece bir kahır olsun oy Varsın olsun zehir olsun Sözlerini öz..

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu 04:51

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1989 ve 1992 yılında “Başkanlık sisteminin tartışılması gerekir” dediği görüntüler yıllar sonra ilk kez yayınlandı. Arşivden çıkan görüntülerde Özal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dünden b..

Selami Sahin Tanımam Senden Baska 05:36

Selami Sahin Tanımam Senden Baska

Beni yanından hiç ayırma Gözlerim gözlerinde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şebnem Ferah  Özgürce Yaşa 04:12

Şebnem Ferah Özgürce Yaşa

Hayat boyu dilersin O gün için Ömür boyu beklersin Tam o an için Geçmiş uzakta kalmış Yarınsa yaklaşmaz Kaybetmeye gerek yok Bulmak için Bulmak için Zaman geçmek bilmez önce Sonra yıllar sayamazsın Bir bakmışsın geçip gi..

Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım www.sozlerisozu.com- Bir vurgundu geçtiğim yollar Düşe kalka yaşanır mı öğretir yıllar Ben sensiz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı 02:19

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı

367 garabetinin mimarı Yargıtay onursal başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef aldı. Ordu içindeki Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarını temizlemeye yönelik Kanun Hükmünde Kararname'lerin ordudaki hiy..

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir 01:34

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rakka operasyonuna ilişkin, Bölgesel ülkeler ve koalisyonun içindeki ülkeler olarak özel kuvvetlerimizi devreye sokabiliriz, sokmamız gerekir. dedi...

Emre Altuğ - Kapış Kapış 04:40

Emre Altuğ - Kapış Kapış

Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilinle Ayayay... Hakkını verelim mi aşkin? Namusu..

Kürtaj Nedir Nasıl Yapılır 02:29

Kürtaj Nedir Nasıl Yapılır

Kürtaj ilk üç aylık dönemde rahim içindeki gebeliği sonlandırmak amacıyla yapılır. Ülkemizde kürtaj on haftaya kadar yasaldır. Kürtaj işlemi lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir. Kalem inceliğindeki plastik kan..

  • NABIZ tarafından
  • 507 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tansiyon Nasıl Ölçülür 02:04

Tansiyon Nasıl Ölçülür

Tansiyon; koldan, bilekten ve bacaktan ölçülebilir. Tansiyon aleti, ölçüm sırasında oluşturduğu basınçla kanın damar içindeki hareketini engeller. Tansiyon aleti şiştikçe bu basınç artar. Atardamar içindeki basınç ile ta..

  • NABIZ tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar 02:48

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar

Her şey kanun, her şey kural, her şey garip Bıkmadın mı dik durmaktan, gözyaşlarını silip silip Sırtında bir yük var, gözün dalıyor İçindeki çocuk senin yerine ağlıyor Erkekler de ağlar, sev gözyaşını Küçükken ağla..

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir 02:44

Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir

Kulak çınlaması yani tinnitus, kulakta basınçla birlikte hissedilen bir çınlama, motor sesi, uğultu, fısıltı gibi seslerin tümünü ifade eder. Orta kulak ve dış kulak sesi alarak sinirler aracılığıyla beyindeki işitme mer..

  • NABIZ tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

 Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok 10:04

Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok

4 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1,5 su bardağı un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4 su ..

Trileçe  Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi 07:22

Trileçe Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi

8 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 2 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vanilin 2 su bardağı tepeleme un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4,5 su bardağı süt ..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM-2- 06:48

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM-2-

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz 03:23

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz

Yalnız Uyunmaz şarkı sözleri ile Yapma beni böyle yalnız ortada bırakma Duramam sensiz, Susma anlat içindeki kalan duygularla çözeriz belki Ağla dök içindeki kini biraz rahatla iyi gelecek Sonra bu kararsız kalbim dem..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti 00:45

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti

Rusya Moskova'da havalimanına acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yanan uçağın içindeki yolculardan biri tahliye öncesi uçak içindeki o anları kaydetti...

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu 04:53

Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu

Ünlü Hollywood oyuncusu Morgan Freeman, National Geographic için çektiği 'Tanrının Öyküsü' isimli belgeselin çekimlerinde bir İmam ile röportaj yaparken ezan sesinin dünyadaki en güzel seslerden biri olduğunu söylüyor...

  • Cowboy tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce