#Windows başlangıç sesinin yıllar İçindeki değişimi

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Harun Kolçak  Bana Ellerini Ver 03:56

Harun Kolçak Bana Ellerini Ver

Belki sürecek, ömür boyu Bilmiyorum Belki de sona erecek Olsun seviyorum Bana ellerini ver Rüya olsa bile değer Yalnızım ve korkuyorum Saçlarımı okşa yeter Yıllar birer birer Eskiyerek değiştiler Oysa bir zam..

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gönül Yazar  Sen Bensiz Ben Sensiz 04:28

Gönül Yazar Sen Bensiz Ben Sensiz

Dışarda bir yaz yağmuru Yaş sokaklar sensiz, bensiz Akşam olmuş ılık rüzgar Loş ışıklar sensiz, bensiz Bir masalmış geçen yıllar Kaç yaprak var elimizde Aşk bir rüyaymış, uyandık Adı kaldı dilimizde Ses vermiy..

Gönül Yazar  Buruk Acı 03:35

Gönül Yazar Buruk Acı

gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir han ki acı içinde hancı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı bu ne b..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benny Hill Show (Türkçe Dublaj) ShowTV 1992 19:46

Benny Hill Show (Türkçe Dublaj) ShowTV 1992

Seksenli yıllar sonu ve doksanlı yıllar başı TV programlarının parodisini izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlülerin Nostaljik ve Çocukluk Görüntüleri 07:31

Ünlülerin Nostaljik ve Çocukluk Görüntüleri

Hülya Avşar hangi ünlünün omuzunda poz vermişti? Yıllar önce Kadir İnanır'ın filminde oynadığı ortaya çıkan ünlü popçu kim? Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit yıllar içeridinde nasıl değişime uğradı?..

  • ANKA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Nilüfer  Dünya Dönüyor 03:35

Nilüfer Dünya Dönüyor

Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski y..

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar  Hülya Sözer 04:20

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar Hülya Sözer

Sensizlige söylendi bütün sarkilar yoksun diye aglayip esti rüzgarlar erede o sevgiler, o mutluluklar özledim çok özledim gel yagmur gözlüm bir gün biter diyorlar bu ayriliklar kaç bahardir bekledim geçiyor yillar kirpig..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini 04:47

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini

Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yürekten sevmişken seni Öyle kolay değil unutamazsın unutamazsın Yıllar sonra bir gün beni ararsan Kulakların değil kalbin çınlasın Yıllar sonra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy - Yemin 05:55

Bülent Ersoy - Yemin

Geçmeden ömrümün en güzel çağı Seninle beraber olmak isterim Sensizlik gönlümün en zalim anı Ben seni yanımda bulmak isterim Yıllar var düşmüşüm ben bu yolları Hayatım benziyor kırık dallara Sitemler yetmiyor geçe..

Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlandırma Uygulaması FaceApp İle Yaşlanan Ünlüler 06:54

Yaşlandırma Uygulaması FaceApp İle Yaşlanan Ünlüler

Kullanıcıları yıllar sonraya götüren telefon uygulamasıyla yaşlanmayan kalmadı. Ünlü ünsüz yıllar sonra nasıl görüneceğini merak eden herkes akıma kapıldı...

  • BETA tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

20 Yıl Kaybettik! 1:02:10

20 Yıl Kaybettik!

01:47 Tevekkül noktasında bize örneksiniz 05:35 Bugünkü olayları yıllar önce anlattı! 17:50 Zihinde siyonizmi nasıl normalleştirdiler? 22:36 Büyücülükle ezoterizm olmaz 35:43 Dünyayı yöneten şeytani akıl orada tutu..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 8 ay önce
Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir Kavga Nasıl Da Hoyrat Savaşırken, Savrulurken Büyüttü Hayat Ben Sensiz Yapayalnızdım Suyum Oldu, Aşım Oldu Ama Aşksızdım Bir Vurgundu Geçtiğim Yollar Düşe Kalka Yaşanırmış, Öğretir Yıllar Ben Sensizherşeye Sustum Koc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..