#Xecê der kanîyokê nefele müzik dinle

Güvercini Zorla Besleyen Çocuk 00:10

Güvercini Zorla Besleyen Çocuk

Kendine dayatılan yeme içme adabından olsa gerek ''yiyeceksin ulan bunu'' der gibi ensesinden tutup hayvanı besleyen psikopat çocuğu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pose 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 01:29

Pose 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Haziran Pazar Günü Fx'de Pose 1x02 Promo/Preview Access Pose Season 1 Episode 2 Promo Pose 1x02 Promo Access (HD) » Pose Pazar Günleri Saat 9:00pm/8c FX'de »..

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki 02:19

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral İsmail Metin Temel ile ilgili sözlerini de değerlendirdi. Albayrak, Biri çıkmış apolet söküyor. Düne kadar asker ö..

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:29

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Haziran Pazar Günü FX'de Pose 1x03 Promo/Preview Giving and Receiving Pose Season 1 Episode 3 Promo Pose 1x03 Promo Giving and Receiving (HD) » Pose Pazar G..

Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:29

Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Haziran Pazar Günü Fx'de Pose 1x04 Promo/Preview The Fever Pose Season 1 Episode 4 Promo Pose 1x04 Promo The Fever (HD) » Pose Pazar Günleri Saat 9:00pm/8c ..

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Temmuz Pazar Günü Fx'de Pose 1x05 Promo/Preview Mother's Day Pose Season 1 Episode 5 Promo Pose 1x05 Promo Mother's Day (HD) » Pose Pazar Günleri Saat 9:00pm..

Pose 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Temmuz Pazar Günü FX'de Pose 1x06 Promo/Preview Love Is The Message Pose Season 1 Episode 6 Promo Pose 1x06 Promo Love Is The Message (HD) » Pose Pazar Günle..

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Temmuz Pazar Günü Fx'de Pose 1x07 Promo/Preview Pink Slip Pose Season 1 Episode 7 Promo Pose 1x07 Promo Pink Slip (HD) » Pose Pazar Saat 9:00pm/8c FX'de » O..

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:30

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Pose 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Temmuz Pazar Günü FX'de Pose 1x08 Promo/Preview Mother of The Year Season Finale Pose Season 1 Episode 8 Promo Pose Season 1 Season Finale Promo Pose 1x08 Prom..

Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar 01:46

Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar

Güney Kıbrıs ve Brüksel'den, Doğu Akdeniz'deki gerilimi tırmandıracak açıklamalar peş peşe geldi. Rum Lider Anastasiadis, çizgiyi aşarak Türkiye'yi provokasyonla suçladı. AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen ise Güne..

Römorku hurdacıya satmış! 01:41

Römorku hurdacıya satmış!

ALLAH EVLADIN DA HAYIRLISINI VERSİN DER BÜYÜKLER... SIRADAKİ HABER DE ÖYLE DEDİRTEN CİNSTEN... İŞTE OĞLUNUN, BABA YADİGARI RÖMORKU HURDACIYA SATTIĞINI ÖĞRENEN BABANIN HAYAL KIRIKLIĞI.....

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden  ( FON ) 03:48

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden ( FON )

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

En Tehlikeli Cinler  Zuzula Cin Kabilesi 09:05

En Tehlikeli Cinler Zuzula Cin Kabilesi

Zuzula Cinleri. Şeytanın fikirlerini benimsemiş fakat ona tabi olmamış bir cin kabilesidir. Genellikle insanlara karşı en insafsız olmalarıyla bilinirler. Çoğu yerde bu kabilenin adı bile geçmez. Hatta bazı kaynaklarda s..

  • ZULMA tarafından
  • 4.689 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinle Konuşan Genç Kız Cinin Gizemli Ziyareti 00:43

Cinle Konuşan Genç Kız Cinin Gizemli Ziyareti

Üniversiteye giden genç bir kızın evine akşam saatlerinde teyzesi ziyarete gelir. Bir süre teyzesiyle sohbet ederler. Saat gece yarısına yaklaşırken telefon fişinin sökük olduğunu gören kız şaşırır ve fişi yerine takar. ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 8 yıl önce