#Yabacı pop

Gülden - Mendil 03:54

Gülden - Mendil

Mendil şarkı sözleri ile Kör bir sızı vuruyor inceden inceden Merhem getirme yaram içerden Kaç yıl oldu özledim söylemeden ölmem Azına tutkunum çok bi’şey istemem Gözyaşını sildiğin mendilin olayım Koy beni gömleğinin..

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

Ozan Doğulu feat Aydın Kurtoğlu Deli Fişek 03:05

Ozan Doğulu feat Aydın Kurtoğlu Deli Fişek

Deli Fişek şarkı sözleri ile Sevdalular ağlarken durulur Karadeniz Deli fişek aşklardan sorulur Karadeniz Keskin bıçak ucunda, yüreği avucunda Aşkı ömür boyunca sarilur Karadeniz Ben senun hasretune talim ettum kaç ge..

Onur Mete - Nazlanma 02:45

Onur Mete - Nazlanma

Onur Mete - Nazlanma dinle..

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik 03:13

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik

Yıllara Direndik şarkı sözleri ile Zor olmadı bak gidişin neden? Vaadesi dolmuş ne dediysen önceden. Ayrılık uzun bir yol biliyorsun. Yanımda olman gerek, gidiyorsun. Gel güllerim soldu sensiz Kalbim durdu atmıyor se..

Kadife - Yerle Yeksan 04:02

Kadife - Yerle Yeksan

Şarkı Sözleri: Büyük hayaller kırılırlar Camları ruhuna batar Acımaz ki uyuşanlar Sanma ki canları yanar Sen yoksan her şey yerle yeksan Uyusam ve hiç uyanmasam Bir gözyaşı senden arta kalan Silsem geçer yanağımdan V..

Masal - Peçete 04:03

Masal - Peçete

Şarkı Sözleri: Dön bir bak aynaya Kendini boydan Şöyle bir süz Sağdan soldan Bir de bana bak Bi yerine kına yak Sabret Gelecekler soldan soldan Söylemek zorunda değilim ama umrumda değilsin Başkasına verdim tahtını..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Ahmet Yeter - Ma Cherie 03:23

Ahmet Yeter - Ma Cherie

Ahmet Yeter Ma Cherie Dinle..

Rıdvan Sarıca - Sev De Sevilme 03:51

Rıdvan Sarıca - Sev De Sevilme

Rıdvan Sarıca Sev De Sevilme Dinle..

Taha Özer - Vay Canına 03:52

Taha Özer - Vay Canına

Taha Özer Vay Canına Dinle..

Emrah İş & Ozco - The Way We Are 03:17

Emrah İş & Ozco - The Way We Are

Emrah İş & Ozco - The Way We Are Müzik Dinle..

Mc Masu - Kriminala Takataka Tarabana 08:47

Mc Masu - Kriminala Takataka Tarabana

Mc Masu Kriminala Takataka Tarabana..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Reyhan Cansu - Gizli Gizli 03:51

Reyhan Cansu - Gizli Gizli

Gizli Gizli şarkı sözleri ile İyi kötü anlaşıyorduk Arada bir esip savuruyorduk Bir vardık bir yoktuk aslında Bir masalın içinde yaşıyorduk Bir ağlayıp bir gülüyorduk Sevişlere doyamıyorduk Bir an küsüp bir an barışıp ..

Serdar Ortaç - Yadigar 03:25

Serdar Ortaç - Yadigar

Yadigar şarkı sözleri ile Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Akıl kalbe hükmetmez Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Zaman, mekan dinlemez. Eğer ki, nasib..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzel - Saçmalık 03:37

İzel - Saçmalık

Saçmalık şarkı sözleri ile Unuttum beklemiyorum artık Sende kalsın aşkın bitsin içimdeki acılık Birlikte olmamız büyük bir saçmalık Güneşe mi aldanıp birbirimizi yaktık Okunmayan yazılmayan Sevdaya düşmüşüz anlamadan ..

Bilge Su - Yaralı 03:57

Bilge Su - Yaralı

BİLGESU - YARALI Seni de beni de savurmuştu hayat Parçalara ayırmıştı önce Ne senin suçun vardı Ne benim günahım O zaman olmalıydı böyle O yüzden kanattık öpüşürken dudaklarımız ilk tanıştığında O yüzden yaraladık sev..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana inandıran Beni kusturan şeyi kaldır Al..

Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

No Method feat. Matthew O'Connell - Your Love 03:13

No Method feat. Matthew O'Connell - Your Love

No Method feat. Matthew O'Connell Your Love Müzik Dinle..

Filiz Çankaya - Issız Adam 03:35

Filiz Çankaya - Issız Adam

Filiz Çankaya Issız Adam Müzik Dinle..

Tora - Fizyoloji 04:05

Tora - Fizyoloji

Tora Fizyoloji Müzik Dinle..

Cengiz Fırat - Yürüyorum Yanımdasın 04:01

Cengiz Fırat - Yürüyorum Yanımdasın

Cengiz Fırat Yürüyorum Yanımdasın Müzik Dinle..

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

Agit Aykut - Arıyorum 03:10

Agit Aykut - Arıyorum

Agit Aykut Arıyorum Müzik Dinle..

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Jukebox - Sa vina vinerea 03:26

Jukebox - Sa vina vinerea

Lyrics: Azi totul face sens, nu-i stres! In parcare la birou nu mai e picior de sef, u! Colega de la job, fata cu ochii verzi, vrea sa plece, da-i aglomeratie pe strazi! Si timpu’ trece greu, dar nu-i stres, nu…nu mai..

Taylor Swift - You Need To Calm Down 03:30

Taylor Swift - You Need To Calm Down

Featuring appearances by (in alphabetical order): A'keria Davenport Adam Lambert Adam Rippon Adore Delano Antoni Porowski Billy Porter Bobby Berk Chester Lockhart Ciara Delta Work Dexter Mayfield Ellen Degeneres Hannah H..

Mete Demir - Ayrılalım Artık 04:21

Mete Demir - Ayrılalım Artık

Mete Demir Ayrılalım Artık Müzik Dinle..