#Yaban domuzuna evcil hayvan gibi davranmak

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

NAZAN ÖNCEL - HOKKA 03:30

NAZAN ÖNCEL - HOKKA

Kuş mu uçtu gitti kafesinden Bilsem kapatırdım kapıları geceden Giyindim çıktım koştum peşinden Gördüm ki herşey gitmiş yerinden Kime anlattın dertlerini Kimlerle geçirdin günlerini Kimler ısıttı ellerini Kimler ..

Türk Malı 2. Bölüm 2. Fragman 00:47

Türk Malı 2. Bölüm 2. Fragman

Bahattin, komşu evin güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’nin izin günü olduğunu ve Bebek’e gidip orda kendisi gibi modellik yapan Ukraynalı kız arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyince; Bahattin, evden firar edip, Bebek’de Va..

Türk Malı 3. Bölüm Fragmanı 00:50

Türk Malı 3. Bölüm Fragmanı

Bahattin, komşu evin güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’nin izin günü olduğunu ve Bebek’e gidip orda kendisi gibi modellik yapan Ukraynalı kız arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyince; Bahattin, evden firar edip, Bebek’de Va..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Bengü - Kocaman Öpüyorum 04:06

Bengü - Kocaman Öpüyorum

Soran sorana bak seni bana Konuşmama hakkımı kullanıyorum Son bir kıyak bu da benden sana Kocaman kocaman öpüyorum Kaptırmak mı anlayacaksın Senin gibi birisine düş de gör Sen insanın ömrünü yersin Son nefesine kadar tü..

 Mustafa Ceceli ve Selin İmer'i Arda Turan'mı Tanıştırdı! 02:02

Mustafa Ceceli ve Selin İmer'i Arda Turan'mı Tanıştırdı!

Sessizce boşanmasının ardından aşk ihanetiyle magazine bomba gibi gibi düşen Mustafa Cecli ve Selin İmer ilişkisinin başlama noktesı Arda Turan'mıydı...

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Damla - Biber 03:16

Damla - Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 007 Spectre - 007 James Bond Film İzle 2:28:06

007 Spectre - 007 James Bond Film İzle

Filmde beklentiler üst seviyededir. Ajanımız 007 herzamanki gibi formunda değil gibi gözüksede her olaydan bir şekilde kurtulmaya çalışan ve vazgeçmeyen biridir. Aksiyon ve macera dolu anlar yine 007 Spectre - 007 James ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Müzede Bir Gece 3 Lahitteki Sır Film İzle 1:37:48

Müzede Bir Gece 3 Lahitteki Sır Film İzle

Serinin üçüncü filminde Larry herzamanki gibi başını beladan ayrı tutamaz. Müzede bekci olan Larry herzamanki gibi büyük sırların merakı yüzünden başına kötü olaylar gelecektir. Komedi ve macera dolu bir film. Müzede Bir..

  • Tv Series tarafından
  • 5.655 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırılma Noktası Film İzle 1:53:50

Kırılma Noktası Film İzle

Film 1991 yapımı Patrick Swayze ve Keanu Reeves gibi oyuncuların ol aldığı Point Break adli filmin günümüz şartlarında tekrar çekilmiştir. FBI ajanı olan Johnny kimliğini gizleyip içlerine sızdığı hırsızlık çetesinin suç..

  • Tv Series tarafından
  • 11.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mucize Film İzle 2:16:23

Mucize Film İzle

Yönetmenliğini,senaristliğini ve oyunculuğunu Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmi sinemada büyük ses getirmiştir.İzleyici tarafından oldukça beğenilen filmin dğer başröl oyuncuları Mücahit Avci, Cezmi Baskin,Yildiz..

  • Tv Series tarafından
  • 58.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikopat Karıncanın Başka Bir Karıncayı Masadan Aşağı Atması 00:30

Psikopat Karıncanın Başka Bir Karıncayı Masadan Aşağı Atması

İnsanlarda olduğu gibi hayvanlar aleminin de kendine has hesaplaşma yöntemleri vardır diye düşünüyorum. Helede bu videoyu izledikten sonra hiç şüphem kalmadı. Neden derseniz bu karınca diğer bir karıncadan intikam alıyor..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kepçe Operatörünün Futbol Vari Hareketi 00:18

Kepçe Operatörünün Futbol Vari Hareketi

Kepçe operatörünün futbol vari hareketi,yani futbolcuların topu sektirken ayakta topu tutma gibi hareketi gibi bir olay..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika 04:17

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika

Kenan Doğulu Kalabalık içinden nefis kokun gelir Seni gören yıldızlar anlar şık nedir? Yüreğime güneş çarpar Günümü gülüşün sarar İçimde çocuksu çoşku kopar Ajda Pekkan Hem kalbe hemde gözlere Dokunur aşkın tufar sende Ç..

Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..