#Yaban domuzuna evcil hayvan gibi davranmak

İrem Derici - Acemi Balık 04:09

İrem Derici - Acemi Balık

İrem Derici - Acemi Balık Müzik Dinle Şarkı sözleri Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Del..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez 03:56

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gurbette sahipsiz bir yolcu gibi Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sa..

Gamze - Asaleti Var 03:53

Gamze - Asaleti Var

Gamze - Asaleti Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdin ne? Aşkım mısın yoksa düşmanım mı Kimsin sen? Yandığım mı yoksa yanıldığım mı Nerdeyse özlüyorum eski halini Kov gitsin içinden acılar çektiren o zalimi Niyetin b..

Kalamış Performans'a Ünlü Akını 00:28

Kalamış Performans'a Ünlü Akını

Kalamış Performans'ın Düzenlediği Etkinliğe Uğurkan Erez, Yonca Evcimik Ve Elif Karlı Gibi Pek Çok Ünlü İsim Katıldı..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler 12:41

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler

Gülben Ergen'in mahkemeden aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği için 3 gün hapis yatacak olan Seren Serengil, cezasını çekmeden önce şaşırtan açıklamalarda bulundu. Seren Serengil yaptığı açıklamada; “Annemin evine gid..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici 04:19

isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici

İsyankar Bir bir kapandı ümit kapısı İçimde var benim gönül yarası Göz yaşlarımın yoktur faydası Yaşadığımız alem hayal dünyası Toprak gibi ezdin beni kül ettin Kullarına beni oyuncak ettin Sanki yetmez gibi ezi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları 01:36

Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları

Sebebi ne olursa olsun, yeter ki kafanız güzel olsun zira aksi “sarhoş”luk olmuyor. Farsçada “ser” kelimesi “kafa, baş”, “hoş” da bildiğiniz gibi “güzel”, “memnun edici”, “sevimli” demek. Adam gibi içene..

  • PengoTV tarafından
  • 186 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir 02:44

Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir

Kulak çınlaması yani tinnitus, kulakta basınçla birlikte hissedilen bir çınlama, motor sesi, uğultu, fısıltı gibi seslerin tümünü ifade eder. Orta kulak ve dış kulak sesi alarak sinirler aracılığıyla beyindeki işitme mer..

  • NABIZ tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum 01:56

Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum

Mahkemenin Gülben Ergen’le ilgili Seren Serengil’e verdiği 3 gün hapis cezası sonrası UçanKuş TV’ye konuşan Serengil, “Kendime değil, o üç gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum.” demişti. Çıkan karar son..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Waffle tarifi 05:27

Waffle tarifi

Waffel Tarifi Malzemeler Bu tariften ortalama15 tane cikiyor 3 tane yumurta 1 bucuk su bardagi süt 1 cay bardagi seker Yarim cay bardagi eritilmis tereyagi yarim cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu ..

İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluşturuyor... 00:45

İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluştur

Grand Blanc'taki bir makyaj sanatçısı, Michigan, 2 ekstra yüz gibi görünmesi için burnuna ve çenesine makyaj yapar. Ardından, 1 Mart'ta farklı garip efektler gibi görünmesini sağlayan farklı kamera açıları kullanıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Funda Arar - Vasiyet 03:19

Funda Arar - Vasiyet

Vasiyet şarkı sözleri ile Ben kederli mumlar gibi Eridim hep içime Ve sabahı bekledim Deli bir sevda Kaybolan kuşlar gibi Yerim, yurdum hasretti Yine de seni sevdim Dilsiz resimlerinle ..

Metro İstasyonunda Hayali Masa Tenisi Oynayan Gençler 00:12

Metro İstasyonunda Hayali Masa Tenisi Oynayan Gençler

İki genç metro istasyonunda ilginç bir masa tenisi performansına imza atmış. Gençler ellerinde raket varmış gibi ağızlarından çıkardıkları sesle masa tenisi oynuyor gibi yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:28

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız, gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık, son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu in..

Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir 01:25

Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin nedenlerini anlatırken konuyu ikiye ayırmakta fayda var. Birincisi, doğumsal kalça problemlerine bağlı olarak gelişen kalça kireçlenmeleri ile çocuklukta yaşanan bazı problemler sebebiyle ortaya çık..

  • NABIZ tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Kınık - Kralına Çatarım, Belaya Batarım 03:21

Ali Kınık - Kralına Çatarım, Belaya Batarım

Ali Kınık - Kralına Çatarım Hapis de Yatarım Ali Kınık - Hapisde Yatarım Albüm Adı : İsyan Şarkıları Gönderen : deli sevda Düzelten : felucia Kör Olayım Başkasına Bakarsam Uğruna Ölümden Korkarsam Kralına Çatarım, Bela..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Zenginlerin hesaplarını ele geçirip vurgun yaptılar 06:13

Zenginlerin hesaplarını ele geçirip vurgun yaptılar

Aralarında Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos, Barack Obama gibi isimler ile Uber ve Apple gibi kurumsal hesapların da bulunduğu hesap hacklendi...

Mozaik Pasta Tarifi 07:45

Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili mozaik pasta tarifi malzemeler 2 paket bisküvi Yaklaşık 300 350 gram oluyor 1 su bardağı süt iki üç yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 3 4 yemek kaşığı şeker Arzuya göre ceviz yad..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı 06:32

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı

İzmir’de meydana gelen depremde, kendi hayatını riske atıp enkaz altından çok sayıda kişiyi kurtaran 20 yaşındaki Filistinli genç Muhammed Ahmed Muhammed Abu Cuhayşa, “Yaptığım şey içimden geldi. Türk halkını Filistin ha..

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..