#Yaban domuzuna evcil hayvan gibi davranmak

en ilginç ve en komik eğlenceli videolar...the most interesting and funniest fun videos ... 05:25

en ilginç ve en komik eğlenceli videolar...the most interesting and fu

en ilginç, en komik insan ve hayvan videolardan derlediğimiz videomuzu beğenmeniz dileği ile...nWe hope you like our video which we compiled from the most interesting and funny human and animal videos .....

en ilginç ve en komik eğlenceli videolar...the most interesting and funniest fun videos ... 05:25

en ilginç ve en komik eğlenceli videolar...the most interesting and fu

en ilginç, en komik insan ve hayvan videolardan derlediğimiz videomuzu beğenmeniz dileği ile...nWe hope you like our video which we compiled from the most interesting and funny human and animal videos .....

Ayakta Uyuyan Tatlı Köpek 00:29

Ayakta Uyuyan Tatlı Köpek

bu kadar tatlımı olunur !..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seni sevenler, senin hakkında dört şey bilirler ! 00:23

Seni sevenler, senin hakkında dört şey bilirler !

Seni sevenler, senin hakkında dört şey bilirler; gülümsemenin arkasındaki acı, öfkenin arkasındaki aşk, sessizliğinizin nedenleri, ve gıdıklama acı nerede. Shulz..

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama 01:42

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama

Sevgili seyirciler Türkiye koronavirüse karşı mücadelede aşı ve ilaç çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı. Virüsün etkisini azaltacağı düşünülen “Griffithsin” adlı bir molekülün hayvan..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı  Jungle  S-Serisi Ticari 01:32

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı Jungle S-Serisi Ticari

Bir aslan nasıl ahenklenir: ENERGIZING konfor kontrolüne sahip yeni S-Serisi. Hayvan krallığında besin zincirinin üstünde tartışmasız bir şekilde yer almaktadır - kendisinden korkmayan bir canlı yoktur: aslan. Ama en güç..

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hudutların Kanunu 1966 Yılmaz Güney Türk Filmi İzle 1:16:53

Hudutların Kanunu 1966 Yılmaz Güney Türk Filmi İzle

Hudutların Kanunu 1966 - Yılmaz Güney, Pervin Par, Erol Taş - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, bir sınır köyündeki zorlu yaşam koşulları konu edilir. Kaçakçılığın yaygın olduğu köyde bir üsteğmen ..

  • PengoTV tarafından
  • 14.654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor 02:31

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor

Türkiye Eylül ayında hayvan ve doğaya karşı suçlarla mücadele edecek doğa polisleriyle tanışacak. Bu birimde görev yapacak polisleri eğitecek kursun açılışında Konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayvanlara yapılan t..

Sultangazi’de karantina çadırı kurulacak 02:42

Sultangazi’de karantina çadırı kurulacak

Sultangazi’de korona virüse (Covid-19) karşı tüm önlemlerin alındığı alanda, kurban satış işlemleri için 240 çadırlık kurban tesisi kuruldu. Bu sene geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Sultangazi kurban pazarında karantin..

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar 04:47

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar

Kocaeli'den Artvin'e 'Yaşam için pedalla' mottosuyla bisikletleriyle yola çıkan gezgin Ertan Çalışkan (28) ve Yasemin Güngör (40), Kastamonu'ya ulaştı. İkili, 2 ay sürecek projeleri sayesinde hem sokak hayvanlarını besli..

Koronavirüs Mutasyona Uğradı 02:23

Koronavirüs Mutasyona Uğradı

Koronavirüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen vizon virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edildi. Uzmanla..

Tavşan Peter Dublaj Fragmanı 01:35

Tavşan Peter Dublaj Fragmanı

Tavşan Peter Türkçe Dublaj Fragmanı Yayınlandı. Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşı, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, sura..

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

''Van kedisi'' operasyonu! 01:31

''Van kedisi'' operasyonu!

ANKARA SİNCAN'DA HAYVAN TİCARETİ YAPTIĞI İDDİA EDİLEN KADIN, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI EKİPLERİNİ KARŞISINDA GÖRÜNCE FENALAŞTI. PARA KARŞILIĞI SATMAYI PLANLADIĞI 8 VAN KEDİSİYSE, SAHİPLENDİRİLMEK ÜZERE ELİNDEN ALINDI...

Hayvanları o kadar çok seviyor ki... 01:58

Hayvanları o kadar çok seviyor ki...

ZAMAN ZAMAN HAYVANLARA EZİYET EDENLERİN HABERLERİNİ GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA, AMA BU KEZ HAYVAN SEVGİSİNİ DOLU DOLU YAŞAYAN MUTLU BİR ÇOCUĞUN HABERİ VAR... İŞTE 13 YAŞINDAKİ EMRE'NİN GÜZEL DÜNYASI.....

KKTC'de 'hellimli' protesto 05:07

KKTC'de 'hellimli' protesto

KKTC'de hellim sektöründe faaliyet gösteren üretici, çiftçi, hayvan yetiştiricisi ve imalatçıları, hellimin coğrafi tescili ve Kuzey Kıbrıs’tan Avrupa Birliği ülkelerine ithalini mümkün kılacak önergenin yarın yapılacak ..

Eski spiker, yeni çiftçi... 01:46

Eski spiker, yeni çiftçi...

YILLARCA EKRANA ÇIKTI, YEREL BİR TELEVİZYON KANALINDA HABER SUNDU... KENDİ İŞİNİ YAPMA İSTEĞİ AĞIR BASINCA, SOLUĞU HAYVAN PAZARINDA ALDI... ESKİ SPİKER ARTIK KENDİ ÇİFTLİĞİNİN PATRONU...

Kars'ta sel felaketi! 02:34

Kars'ta sel felaketi!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dün meydana gelen sel nedeniyle ilk belirlemelere göre 40 ev kullanılamaz hale gelirken 6 araçta hasar oluştu ve çok sayıda hayvan yaşamını yitirdi...

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pandalar Orijinal Fragmanı 02:22

Pandalar Orijinal Fragmanı

Pandalar dünyanın dört bir yanından seviliyor ve şimdi tüm aileye nefes kesici bir belgesel macera ve şaşırtıcı bir deneyim olan IMAX orijinal filmi Pandas 'ın büyük ekranına geliyorlar. Çin'deki Chengdu Panda Üssünde..

Parktan maymun kaçtı! 01:39

Parktan maymun kaçtı!

ANKARA'NIN ORTA YERİNDE AÇILAN HAYVANAT BAHÇESİNDEKİ ASLANLAR , PARK SAHİBİYLE KOMŞULARI KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞ, HABERİNİ YAPMIŞTIK.O PARK BUGÜN DE BİR FİRARLA GÜNDEME GELDİ. BAKIN VAHŞİ HAYVANLARIN DA BULUNDUĞU PARKTAN..

Kadını Yere Seren Koyun 01:06

Kadını Yere Seren Koyun

Bir hayvan barınağında bulunan bir çok hayvanın bakımını üstlenen kadın, koyunları dışarıya salmak isterken bir koyunun saldırısına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Adam kalp atışı olmayan husky bir köpek yavrusu buldu 01:06

Adam kalp atışı olmayan husky bir köpek yavrusu buldu

hayvan sever insanlar oldukça dünya daha da güzelleşecek....

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Afişte farklı, yaşamda farklı! 01:41

Afişte farklı, yaşamda farklı!

BROŞÜRLERDE HAYVAN DOSTU SİTE İMAJI ÇİZDİLER AMA SONRASINDA CAN DOSTLARI EVDE BESLEMEYE YASAK GETİRDİLER. İDDİANIN ADRESİ BAŞKENT ANKARA'DA 1800 KONUTLUK DEV BİR SİTE...

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ? 06:51

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ?

21. yüzyılda “Vatan” kavramının sadece yaşadığımız kara parçası olmadığını, beş farklı bileşenden oluştuğunu ????️ Anavatan: Yaşadığımız kara coğrafyası ve çevresi. ???? Eko Vatan: Gıda, su, orman ve hayvan varlığı. ??..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 hafta önce