#Yaban domuzunun elinden zor kurtulan adam

Doğal Yüz Kontürleme ve Aydınlatma 02:47

Doğal Yüz Kontürleme ve Aydınlatma

Yüz kontürleme, kısa bir anlatımla makyaj ile ideal yüz tipine yakınlaştırma tekniğidir. Yüz şekline göre uygun ürünlerle gölge ve ışık oyunu yapılır ve o kadar gözde büyütülüp korkulacak kadar zor bir uygulama değildir...

  • Kadınca tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:51

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! T..

Nehirde Şov Yapmaya Çalışan Sürat Teknesinin Taklaya Gelmesi 01:17

Nehirde Şov Yapmaya Çalışan Sürat Teknesinin Taklaya Gelmesi

Amerika'da Salmon Nehri'nde sürat teknesi ile kayalıklara çarptı. Devrilen teknedeki kişiler canlarını zor kurtardılar. O dehşet anları saniye saniye böyle kaydedildi..

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri 02:02

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri

Hayat Şarkısı 51. Bölüm Sahneleri; Maddi açıdan zor günler geçiren Cevher ailesi Nilay ile Atıf’ın düğün törenlerinde sıkıntılarından kısa bir süre için uzaklaşma fırsatı bulur. Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen..

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya 11:14

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Deniz Serkanova diğer yarışmacılar tarafından ton sür ton konseptine uygun bulunmayınca Deniz aksilikler yaşadığını söyledi. Jüride Deniz'i..

  • ANKA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Ali Baran - Mihriban 04:49

Ali Baran - Mihriban

Sözleri: Sarı saçlarını deli gönlüme, Bağlamışım çözülmüyor Mihriban Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban sevdiğim Mihriban. Yar deyince kalem elden düşüyor, Gözlerim görmüyo..

Sevilla 2 – 1 Celta Vigo Maç Özeti İzle 05:28

Sevilla 2 – 1 Celta Vigo Maç Özeti İzle

27.4.2017, Sevilla 2 – 1 Celta Vigo İspanya Primera Liginde Sevilla, Celta Vigo’yu ağırladı. Maçı Şampiyonlar Ligine katılmak isteyen Sevilla, zor da olsa 2-1’lik skorla kazanmasını bildi...

Ebru Şallı'dan Çıplak Fotoğraf Sonrası İlk Açıklama!! 01:23

Ebru Şallı'dan Çıplak Fotoğraf Sonrası İlk Açıklama!!

Sosyal medyaya düşen çıplak fotoğrafla magazin gündemine bomba gibi düşen Ebru Şallı, Nişantaşı City's AVM çıkışı objektiflere takıldı. Ünlü manken skandal fotoğraf sonrası Zor bir süreçteyim, iki evladım var dedi...

  • ANKA tarafından
  • 1.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MFÖ - Hep Yaşın 19 04:24

MFÖ - Hep Yaşın 19

Hadi bana sor Sevmek bu kadar mı zor Senden başka yok bildiğim yol Hadi bana sor Gezginci ruhumuz bir gün biterse Korkmadan döneriz gururluyuz Eksilirse ağlayanlar çevremizden Ya gerçeği söyleriz ya da nasıl iste..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES

Emily Deschanel tarafından canlandırılmaktadır. Jeffersonian'da çalışan adli bir antropologdur. Alanında (adli antropoloji) dünyanın en iyilerindendir hatta en iyisidir. Cinayetlerin çözülmesi ve suçluluların yakalanması..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saniyede 300 Kare Fotoğraf Çekerek Langırt Oynayan Robot 00:56

Saniyede 300 Kare Fotoğraf Çekerek Langırt Oynayan Robot

İnsanların yerini birer birer alan robotlar şimdi de langırt oynamaya başladı. Saniyede 300 kare kaydeden bir robota karşı oynamak nasıl olur bilinmez ancak galip gelmek bir hayli zor olsa gerek...

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı 00:43

Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı

Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı.Çin yayın yapan bir televizyon kanalının spikeri canlı yayında zor anlar yaşadı. Yürürken bir anda ayakkabısı ayağından çıkan spiker, durumu yayına yansıtmadan sunumunu yapmaya d..

  • JET TV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutluluğun Formülünü Vermek İstemeyen Dayı 00:27

Mutluluğun Formülünü Vermek İstemeyen Dayı

Tokat'ta mutluluğun formülünü bilen ama söylemek istemeyen dayının spikere yaşattığı zor anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç  Nüans 02:58

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç Nüans

Çok uzun zamandır, sahte tavırlar Bir vurdum durmazsın Ayrılık zor değil, İnce bir nüans var Nasılsa anlarsın be güzelim gün gelir yaşarsın Üzülme tatlım ne sen ilktin Ne de ben son olacak Sonunda zaten herkes bir gün et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modern Olacam Diye Amerikalı Olan Siirtli 2 00:48

Modern Olacam Diye Amerikalı Olan Siirtli 2

Yetenekli insanları bulmak zor gibi,görüntüde izleyeceğimiz kızın yeteneği sizi şaşırtacak izliyoruz... 05.09.2016 günü gagarino kanalına yüklediğim 'Modern Olacam Dİye Amerikalı Olan Siirtli Kız' başlıklı videoyu izleyi..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:38

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! Toz..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Merve Sevin Gözyaşlarına Hakim Olamadı! 10:02

Merve Sevin Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'in durgun olduğunu farkedince Merve'nin gözleri doldu. Merve özel bir sorunu olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendi..

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borussia Dortmund  Köln Özet İzle 02:09

Borussia Dortmund Köln Özet İzle

Bundesliga'nın 31. haftasında Borussia Dortmund 0-0 Köln ada Kaldi berabere. Dokunulmaz Son iki yıldır, Bayern Münih yine kapalı Bundesliga'da bu sezon kazanmayı. Meisterschale Franck Ribery ve onun takım arkadaşları ç..

Werder Bremen Hertha Berlin Özet İzle 02:09

Werder Bremen Hertha Berlin Özet İzle

Bundesliga'nın haftasında 31. Werder Bremen, Hertha Berlin'i 2-0 mağlup etti. Werder Bremen'in gollerini Fin Bartels Max Kruse ATTI ettik. Dokunulmaz Son iki yıldır, Bayern Münih yine kapalı Bundesliga'da bu sezon kazanm..