#Yaban domuzunun elinden zor kurtulan adam

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse 04:59

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse

Plastikten üretildiği için su geçirmeyen ve yırtılmayan 5 Sterlin, İngiltere'de piyasaya sürüldü. Kağıt paralar konusunda şüphesiz hepimiz paraların kolay bir şekilde yıpranmasından ve yırtılarak ya da ıslanarak kullanıl..

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Rohingyalı Müslümanlar Sel İle Mücadele Ediyor 00:33

Rohingyalı Müslümanlar Sel İle Mücadele Ediyor

Bangladeş’de meydana gelen sel felaketinde 250 ev sular altında kaldı. Binden fazla Rohingyalı Müslüman zor koşullar altında yaşam mücadelesi veriyor...

Merve Sevil Kabaran Kıvırcık Saç Bakımı ve Tüyolar 09:57

Merve Sevil Kabaran Kıvırcık Saç Bakımı ve Tüyolar

Kabaran, elektriklenen ve zor şekil alan saçlara sahipseniz bu video tam size göre. ABONE OL butonuna basarak ücretsiz abone olabilirsiniz :)..

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece 13:29

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece

Nasıl daha zeki olursunuz. Çalışmalar, bulmaca ve bilmece çözmenin beyniniz için son derece faydalı olduğunu gösteriyor. Zekânızı keskinleştirir, hafızanızı güçlendirir ve size ufak detaylara dikkat etmeyi öğretir. Birb..

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni 10:08

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni

Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep aniden ve be..

Aslı Özdel Çok Kolay Saç Modelleri 07:54

Aslı Özdel Çok Kolay Saç Modelleri

Okul sabahı en zahmetli şeylerden biri saçlarımızı şekillendirmek olsa gerek. ???? Oysaki 2 dakikada çok tatlı ve kolay saç modelleri yapmak o kadar da zor değil! Okula giderken bayılarak yaptığım çok kolay bu 3 saç mod..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır 05:47

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Kolay dumanlı göz makyajı yapmak aslında çok zor değil. Videoda gösterdiğim göz makyajı tekniği ile kolaylıkla siz de çok güzel buğulu göz makyajları yapabilirsiniz.Bu makyaj tekniğini ben makyaja ilk başladığım zaman pr..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Nurgül Yeşilçay'a Ne Olmuş Öyle Bebek'te Fotoğraf Gerilimi 01:53

Nurgül Yeşilçay'a Ne Olmuş Öyle Bebek'te Fotoğraf Gerilimi

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın (41) başrolde yer aldığı Gülperi dizisinin Bebek’teki çekimleri gergin başladı. Sette görüntülenen oyuncu, üç farklı mekanda kamera karşısına geçti. Milliyet'in haberine göre;: gün boy..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel Kirpik Bakım Kürüm 03:31

Aslı Özdel Kirpik Bakım Kürüm

Kirpik ve kaş uzatmak çok zor değil,bakımı düzenli yaptığımızda istediğimiz sonuçları elde edebiliriz.Lütfen videonun başındaki konuşmayı dinleyin,umarım işinize yarar.Sevgiler..

Çılgın Amcalar Masada Havai Fişek Patlattı 00:40

Çılgın Amcalar Masada Havai Fişek Patlattı

Osmaniye'de bir köy düğünü esnasında masada havai fişek patlatmaya çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Havaya fırlayan havai fişek kıvılcımlar saçarak tekrar masaya düştü. Geceyi aydınlatan kıvılcımlar köylülerin üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Hadise'nin Ablasından Şaşırtan Hamle 01:54

Hadise'nin Ablasından Şaşırtan Hamle

Annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler yaşayan Hadise, menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile yollarını ayırmıştı. Hadise, stil danışmanlığını üstlenen kardeşi Derya Açıkgöz ile de çalışmama kararı almıştı..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zabıtanın İnatçı Eşek ile İmtihanı 00:54

Zabıtanın İnatçı Eşek ile İmtihanı

Kütahya'da başıboş bir eşek, sürücülere ve zabıta görevlilerine zor anlar yaşatmış. Zabıtalar inatçı eşek ile baya uğraşmış...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşe Başlamadan Önce Isınan İşçiler 00:53

İşe Başlamadan Önce Isınan İşçiler

Bizim işçilere yaptırması zor bir eylemi izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Külah Pasta  Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi 03:34

Külah Pasta Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi

Bu tarifimizde sizlere milföy hamuru ile külah şeklinde yaş pasta nasıl yapılır göstereceğiz. Genelde yaş pasta dendiğinde akla pandispanya gelir ama milföy hamuru ilede yaş pasta yapabilirsiniz. Bu tarifimizde milföyler..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Stil Baykuşu Gazete Baskı Oje 05:20

Stil Baykuşu Gazete Baskı Oje

Gazete baskıdan Oje yapıyoruz. Çok zor gözüksede çok pratik olan bu stilin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız kaçırmayın...

Bengü AğLa KaLbim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:47

Bengü AğLa KaLbim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee ..

Betül Demir Gönül Salıncağı⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:13

Betül Demir Gönül Salıncağı⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee ..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..