#Yaban domuzunun terör saçtığı anlar

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi 03:10

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi

Aleyna Tilki’nin Edirne konserinde vantilatör krizi yaşandı. Genç sanatçı Tilki’nin konser verdiği kapalı spor salonunda hava sıcaklığı 45 dereceyi bulurken sahnede havalandırma ve vantilatör olmaması krize neden oldu. S..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun'un Zor Ve Komik Halleri 01:00

Acun'un Zor Ve Komik Halleri

Acun kaldığı yeri tanıtırken yaşadığı zor anlar ve komik halleri...

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lamborghini'yi Çekmek İsteyen Polisin Zor Anları 02:04

Lamborghini'yi Çekmek İsteyen Polisin Zor Anları

İngiltere'nin başkenti Londra'da caddeye park eden Lamborghini marka spor arabayı fark eden polis, aracı çekiciye yüklemek isterken zor anlar yaşadı. O anlar bir cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada 00:42

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada

Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızın otobüse girişi, para çaldığı anlar ve çıkışı saniye saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşan..

Filistinli Emel Artık Özgür 01:39

Filistinli Emel Artık Özgür

İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardından özgürlüğe ve ailesine kavuştuğu o anlar…İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardında..

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feci kaza kamerada! Kontrolden çıkan araç takla attı ve... 00:27

Feci kaza kamerada! Kontrolden çıkan araç takla attı ve...

Ümraniye'de sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen aşırı hızlı aracın kontrolden çıkarak takla attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, başka bir araca çarparak takla atan aracın caddede yürüyen bir kişiy..

Seyir halindeki cip alev alev yandı 04:07

Seyir halindeki cip alev alev yandı

Kağıthane’de seyir halindeki cipin alev alev yanması korku dolu anlar yaşattı. Sürücünün son anda araçtan inerek kurtulduğu olayda, vatandaşlar cipe yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerası..

Beyrut Sokaklarında Bir Anda İnsanların Önüne Çıkarak Bakışlarıyla Onları Ürkütmeye Çalışan Ekip 04:00

Beyrut Sokaklarında Bir Anda İnsanların Önüne Çıkarak Bakışlarıyla Onl

İnsanların önlerine bir anda çıkan Beyrut'un şakacı ekibi sert bakışlarıyla korku dolu anlar yaşatmaya çalışıyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan insanların neye uğradıklarını şaşırdıkları o anlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belediye Ekiplerinin Alkollü Şahısla İmtihanı Kamerada 01:59

Belediye Ekiplerinin Alkollü Şahısla İmtihanı Kamerada

Ankara'da belediyenin çöp kamyonunun önünde durarak itmeye çalışan alkollü şahıs, temizlik işçilerine zor anlar yaşattı. Görevliler şahsa engel olmaya çalışırken, o anlar ise kameraya yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Direği Böyle Taşınır Mı 00:45

Elektrik Direği Böyle Taşınır Mı

Şanlıurfa'da bir kamyonetin, kasasından taşan iki büyük elektrik direğiyle ilerlediği tehlikeli anlar cep telefonuyla görüntülendi. Şanlıurfa'da kaydedildi. Seyir halindeki bir kamyonetin üzerindeki dev metal elektrik d..

Facia Böyle Başladı 00:23

Facia Böyle Başladı

Rusya'da 64 kişinin öldüğü yangının başladığı anlar ve yaşanan paniğe ait görüntüler ortaya çıktı. Rusya'nın Kemerovo şehrinde 64 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının başladığı anlar ve yaşanan panik, güvenlik kamerasına..

Dev Mikser Aracın Üzerinden Böyle Uçtu 00:39

Dev Mikser Aracın Üzerinden Böyle Uçtu

Yolun ortasında aniden duran araca çarpmak istemeyen bir beton mikserinin aracın üzerinden uçtuğu anlar kameraya böyle yansıdı. İnanılmaz kaza Çin'de meydana geldi. Yolda ilerleyen bir otomobil sürücüsü yolun ortasında b..

Yediği Yemek Soluk Borusuna Kaçınca Heimlich Manevrası Yöntemiyle Kurtarılan Adam 00:34

Yediği Yemek Soluk Borusuna Kaçınca Heimlich Manevrası Yöntemiyle Kurt

Gaziantep'te gerçekleşen olayda, lokantada yemek yiyen bir adam lokmasının soluk borusuna kaçmasıyla az kalsın hayatını kaybediyordu. Soluk borusuna yediği yemek kaçan adam zor anlar yaşarken bir polis memurunun gelip 'H..

  • JET TV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Ferdi Akgün - Benimle Uyan 03:22

Ferdi Akgün - Benimle Uyan

Ferdi Akgün - Benimle Uyan Dinle Biliyormusun dün gece rüyalarımda birden Kayboluyorsun öylece ruhumu alıp benden Gözlerini aç her nerdeysen Benimle uyan duy beni Ve sonra sarıl öyle çok Çok söyle bana yine Ellerini ve..

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada 00:40

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada

Sakarya'da iki grup arasındaki silahlı çatışma sonrası hastanede pompalı tüfekle 2'si polis 4 kişinin vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Tüfekle hastanede dehşet saçan şahıs ile polisin çatıştığı anlar anbean k..

Hamdi Alkan - İleride Belgeseli Yapılır Diye Çekildi 17:40

Hamdi Alkan - İleride Belgeseli Yapılır Diye Çekildi

71 yaşında hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu için düzenlenen cenaze töreninde Hamdi Alkan ile eşinin ilginç bir görüntüsü objektiflere takıldı. Hamdi Alkan, tabuta sarılıp gözyaşı döken eşi Selen Görgüzel'i telefonla çek..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Demet Akalın'ın Tarkan Konseri Öncesi Neden Gözleri Doldu 02:22

Demet Akalın'ın Tarkan Konseri Öncesi Neden Gözleri Doldu

Demet Akalın Ve Okan Kurt Çifti, Geçen Akşam Tarkan’ın Harbiye Konserinde Görüntülendi. Her Sene Megastar’ın Konserini Ön Sıradan İzleyen Demet Akalın, Bu Sene De Geleneği Bozmadı. Tarkan’ı Çok Sevdiğini Dile Getiren Dem..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Telefon'da YouTube Kanal Resmi Yapma | Banner Yapma | Make Banner | 3 Boyutlu Kanal Resmi Yap 13:55

Telefon'da YouTube Kanal Resmi Yapma | Banner Yapma | Make Banner | 3

Telefon da youtube kanal resmi, kapak resmi nasıl yapılır, 3 boyutlu kanal resmi yap, en kolay şekilde youtube kanal resmi nasıl yapılır, telefonda kapak resmi yap, pixelab uygulamadan kapak resmi yapnDaha fazla videolar..

  • POFUDUK TV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu 05:11

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu

Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda sönmemiş sigara izmariti yüzünden çıkan yangın yoldan geçen araçlara korku dolu anlar yaşattı. Yangının ağaçlık bölgeye sıçramasıyla alevler otoyola kadar u..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi 04:28

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi

Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil çay bahçesine devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada otomobil hasar gördü. Otomobilin çay bahçesine girdiği anlar ise iş yerinin güvenlik ka..

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı kamerada 00:44

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı ka

İzmir'in Bornova ilçesinde, tekerlekli sandalyeyle yokuş aşağı inerken kontrolü kaybeden yaşlı adamı, Berkay Atış kurtardı. Durumu fark edip yola fırlayan Atış, yaşlı adamı durdururken, o anlar güvenlik kamerasına yansıd..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

BECERİKSİZ KATİL - Among US 03:56

BECERİKSİZ KATİL - Among US

Merhabalar, ben Youtube'da oyun videoları çeken bir kanal olarak yoluma devam edeceğim. Eğer videolarımı beğenirseniz kanala abone olabilirsiniz :DnnEtiketler;namong us,namong us nasıl oynanır,namong us türkçe,namong us ..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce