#Yaban domuzunun terör saçtığı anlar

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Şimşek, Fetö'nün İadesi Hakkında Konuştu 00:44

Şimşek, Fetö'nün İadesi Hakkında Konuştu

Şimşek, Fetö'nün İadesi Hakkında Konuştu Şimşek, FETÖ'nün iadesi hakkında konuştu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen'in iadesi hakkında A Haber ekranlarında yeni açıklamalard..

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik 02:52

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik Cumhuriyet Gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı. Cumhuriyet ve Zaman ..

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor 02:24

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor Terör örgütü DAEŞ, haziran 2014'ten bu yana elinde tuttuğu Irak'ın Musul kentine bağlı en büyük nahiyesi Kayyara'nın kurtarılmasının ardından bölgedeki petrol kuyularını ateşe verdi. ..

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı 02:39

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı Adana'da, yaklaşık 8 ay önce ele geçirilen Rus yapımı 3 roketatarı Türkiye'ye sokan YPG'li terörist ve annesini görmek için gelen PKK'lı ile terör örgütünün sözde Sivil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:40

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Terörle mücadele kapsamında Hakkari, Şırnak, Diyarbakır ve Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensubu 14 terörist etkisiz hale getirildi..

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu 00:22

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu İzmir ve Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 20 silahlı özel güvenlik görevlisi..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:38

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi İçişleri Bakanlığı, son 1 hafta içinde toplam 68 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 14 terör eyleminin de engellendiğini açıkladı..

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı 02:05

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı Kahramanmaraş’ta Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı çıkarılan 45 öğretmenden, 43'ü göza..

Sivas'ta Eylem Hazırlığındaki Deaş Üyelerine Gözaltına Alındı 01:11

Sivas'ta Eylem Hazırlığındaki Deaş Üyelerine Gözaltına Alındı

Sivas'ta Eylem Hazırlığındaki 10 Deaş Üyesi Gözaltına Alındı Sivas'ta terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonda ikisi kadın 10 şüpheli yakalandı...

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Şırnak Yeniden Yapılıyor 04:29

Şırnak Yeniden Yapılıyor

Şırnak Yeniden Yapılıyor Asker ve polislerimiz tarafından PKK terör örgütüne yönelik 82 gün süren operasyonların ardından Şırnak'ta hayat normale dönüyor. Büyük yıkımın yaşandığı kentte 2 bin 44 bina yıkılırken, yerine ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı 01:58

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından, belediye otobüsleri kontak kapattı, çöpler toplanmadı. Diy..

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki 01:15

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan yaklaşık 50 gün sonra ölü bulunan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in ailesi, terör örgütüne tepki gösterdi..

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik 01:00

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik

Kürt Haklarını Savunuyoruz' Diyorlar, Biz Kürt Değil Miydik Diyarbakır'daki saldırıda kızları Zeynep Sevinçer'i kaybeden Ece ailesi, terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi. Baba Ece, Kürt haklarını savunuyoruz' diyorlar. B..

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış 00:28

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış Kırşehir Emniyet Müdürlüğündeki kritik görevlere Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının atanmasını sağladığı iddia edile..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 02:29

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Oper

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 14 ilde 'FETÖ ablası' operasyonu Konya merkezli 14 ilde Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanmasının (FETÖPDY) 'Kadın ve öğrenci evle..