#Yaban domuzunun terör saçtığı anlar

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki 03:30

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, uluslararası camiayı terör karşısında samimi davranmaya ve birlik olmaya davet etti...

Fetö Elebaşı Gülen'in Edirne'deki Evinde Arama Yapıldı 01:01

Fetö Elebaşı Gülen'in Edirne'deki Evinde Arama Yapıldı

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Edirne'de imam olarak görev yaptığı yıllarda kaldığı, sonradan vakfa dönüştürülen binada arama gerçekleştirildi...

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

Vatandaştan Polise İkram 01:46

Vatandaştan Polise İkram

Varto'da bir grup kadın, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etmek için, AK Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla, çeşitli yemekler hazırlayarak, yol kontrolü yapan polislere ikram etti...

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup 02:08

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup

Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan polislerin tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı belirtilen bir hemşirenin satırları gündeme oturdu. Herkesi duygulandıran paylaşımlarda yar..

  • PengoTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayyuma Suikast Hazırlığındaydılar 01:32

Kayyuma Suikast Hazırlığındaydılar

Terör operasyonlarının son adresi Mardin'di. Polis başarılı bir operasyona imza attı. Şehirde 3 ilçeye kayyum olarak atanan belediye başkanlarına suikast girişimi hazırlığın da olan 7 PKK'lı terörist tutuklandı...

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Suikastın Ardındaki Üst Akıl Kim 05:05

Suikastın Ardındaki Üst Akıl Kim

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Terör Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Murat Koç çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Koç, Büyükelçi suikasti Atlantik bloğunun Türkiye üzerinden Rusya'ya meydan okumasıdır ded..

Fetö İnsani Yardıma Da Darbe Vurdu 01:33

Fetö İnsani Yardıma Da Darbe Vurdu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası insani yardım kuruluşlarının yardım toplamada zorlandığı belirtildi...

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Aşiretlerden Teröre Karşı 02:35

Aşiretlerden Teröre Karşı "Birlik" Mesajı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki aşiretlerin temsilcileri, güvenlik güçlerine yönelik son günlerdeki terör saldırılarını lanetledi...

Amsterdam'dan Fetö Açıklaması 03:04

Amsterdam'dan Fetö Açıklaması

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurtdışındaki davalarında Türkiye'yi temsil eden Robert Amsterdam, A Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karlov suikastini değerlendiren avukat, olayda FETÖ'nün rolüne dikkat çekti...

Jandarma Özel Harekat Operasyon Sonrası Ankara Havası Eşliğinde Oynuyor 01:02

Jandarma Özel Harekat Operasyon Sonrası Ankara Havası Eşliğinde Oynuyo

Terör olaylarının arttığı bu dönemde dağlara çarpışan Jandarma Özel Harekat operasyon sonrası Ankara Havası eşliğinde stres atıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Nijer Prensi Muhammed Samaila Mera istanbul'da öğrenci 02:06

Nijer Prensi Muhammed Samaila Mera istanbul'da öğrenci

Ülkesi Nijer'de müstakbel kral olarak görülen Prens Muhammed Samaila Mera İstanbul'da inşaat mühendisliği bölümünde okuyor. Özel bir üniversitenin Bağcılar'daki kampüsünde eğitimine devam eden Mera, İstanbul'da yaşamayı ..

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı 03:05

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı Adana merkezli İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) SGK yapılanmasını yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Ada..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun Versiyon 11:23

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun

Türkiye İstanbul Ortaköy Reina Reina Ortaköy Silahlı, Bombalı Saldırı Daha Önce Fetö Samanyolu'nda Verilmişti Nizama Adanmış Ruhlar 1'i Polis 35 Kişi Hayatını Kaybetti 40 Yaralı Var Istanbul Governor:35 Peole Killed in N..

Londra'da Muhteşem Yeni Yıl Kutlaması 12:21

Londra'da Muhteşem Yeni Yıl Kutlaması

Londra 2017'ye her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir havai fişek gösterisi ile girdi. Avrupa'da yaşanan terör olayları nedeniyle 3 bin polisin görev yaptığı etkinlikte 100 bin insan havai fişek gösterilerini izlemek..

  • PengoTV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...