#Yaban domuzunun terör saçtığı anlar

Pkk Yöneticisi İtirafçıdan Fetö Gerçekleri 18:14

Pkk Yöneticisi İtirafçıdan Fetö Gerçekleri

A Haber'de yayınlanan Yazboz programında konuşan PKK-YPG yöneticisi itirafçı terör örgütünün İslam dinini kullanarak beyinlerini yıkadığını ifade etti. FETÖ'cü polisler sayesinde rahatlıkla sınırı geçip hendek kazdıkları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Karlov Soruşturması Derinleşti 02:26

Karlov Soruşturması Derinleşti

Karlov suikasti ile ilgili soruşturma derinleştiriliyor. FETÖ'cü katil Mert Altıntaş'ın kasım ayı sonlarında Ankara'daki lüks bir otelde bir kişiyle görüştüğü ve görüştüğü kişinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey is..

Türk Çocuklarına Suriyeli Gönüllü Öğretmen 01:13

Türk Çocuklarına Suriyeli Gönüllü Öğretmen

TSK'dan Bölücü Terör Örgütüne Büyük Darbe izle..

Gasp Zanlısı: Dövmemi Çekin Akrep Dövmemi Facebook'a Atayım 01:09

Gasp Zanlısı: Dövmemi Çekin Akrep Dövmemi Facebook'a Atayım

Adana'da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı sırada bir kişinin gasp edilmesi olayına karıştığı ileri sürülen zanlı, basın mensuplarına Dövmemi çekin..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu 00:46

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu

Suriye'de operasyon başlamasından endişe eden terör örgütü YPG'liler yaşadıkları panikle kendi mevzilerini korumak için hendek kazmaya başladı. Suriye'nin Azez yakınlarında teröristlere ait kepçeler bölgede çatışan tugay..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Pkk  Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı 00:20

Pkk Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı

ABD Savunma Bakanlığı, Trump yönetiminin terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye ağır silah verilmesini öngören kararnameyi onayladığını açıkladı...

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü 00:29

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü

Edinilen bilgiye göre; Balıkesir’in Paşaalanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erzurum’da polis tarafından aranan ve FETÖ/PDY terör örgütünün irşad imamı olduğu iddia edilen M.H.K. (50) isimli şahıs yaşadığı evin 3. ka..

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi 00:41

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi

ABD'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı Emre Çelik, Washington'da katıldığı bir toplantı çıkışında AA muhabirinin kendisine PYD ile ilgili soru sorması üzerine telaşlanarak hızla uzakla..

Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında 02:43

Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi faaliyetlerine katılan pilotların, Polisleri vurun talimatları telsiz konuşmalarına yansıdı...

Fetö Üyeliğinden Aranan Eski Hakim Bağ Evinde Yakalandı 01:21

Fetö Üyeliğinden Aranan Eski Hakim Bağ Evinde Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yaklaşık bir yıldır aranan eski hakim, Kırşehir'in Kaman ilçesinde yakalandı...

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG 03:30

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG

Başbakan Yıldırım: PYD'nin Suriye bölgesinde 'oldu bittiler' yapmasına da asla rıza gösteremeyiz. Orada yaşayan Peşmergeleri, Arapları yerinden yurdundan ettiler, adeta bir işgal içerisine girdiler. Tabii adını ne kadar..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti 02:21

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi. Şarkının sözleri ise büyük tepki çekti. Fromet karamizah yapmak istediği şarkısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’cü Hainler  Mavi Lamba Olanları Vurun 06:13

Fetö’cü Hainler Mavi Lamba Olanları Vurun

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından Kara Havacılık Komutanlığı'nda yaşananlarla ilgili iddianame tamamlandı. 152'si asker 155 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, helikopterler ile kule arasındaki ..

Bakan Soylu  Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi 00:41

Bakan Soylu Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet'teki FETÖ yapılanmasını ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirten Bakan Soylu, 3 bin emniyet imamını tespit e..

1993 Tansu Çiller İle PKK Hakkında Röportaj 04:22

1993 Tansu Çiller İle PKK Hakkında Röportaj

Metin Gökçe'nin Tansu Çiller ile PKK terör örgütüyle uluslararası mücadele hakkındaki röportajı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı 00:43

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde aktif olarak bulunduğu belirlenen üç SAT komandosu, yurt dışına kaçmak için geldikleri Edirne'de yakalandı...

ABD'deki Trump-Erdoğan Zirvesinde Neler Konuşuldu 03:22

ABD'deki Trump-Erdoğan Zirvesinde Neler Konuşuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. Peki bu kritik zirvede neler konuşuldu? Hangi gündem maddeleri masaya yatırıldı? Memleket Meselesi programında işte bu soru..

  • En Yeniler tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi 00:42

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları tespit edilen 2’si bayan toplam 19 polis memuru adliyeye sevk edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik ..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Manisa'da Fetö Operasyonu 00:35

Manisa'da Fetö Operasyonu

Manisa'nın Soma ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı...

Yunan Adasına Kaçmak İsterken Yakalandılar 00:44

Yunan Adasına Kaçmak İsterken Yakalandılar

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi oldukları öne sürülen 9 zanlı, Yunanistan'ın Rodos Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı. Devam eden operasyonda sonradan 2 zanlı daha ..

Darbe Planlayıcıları Hakim Karşısına Çıkıyor 02:13

Darbe Planlayıcıları Hakim Karşısına Çıkıyor

Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde Yurtta Sulh Konsey üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakim karşısına çıkıyor...