#Yabancı grup

Sonsuzluk Projesi Film İzle 1:46:12

Sonsuzluk Projesi Film İzle

Bir grup genç, eski videoları izlerken kayıtlarda orada olmayan bir kişi görürler. Daha dikkatli baktığında bunun kendisi olduğunu anlar. Kayıttaki şekline anlamaya çalışırken, bu olayı gösterdiği arkadaşlarıyla birlikte..

  • Tv Series tarafından
  • 3.572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kong - Kafatası Adası  Kong & Dev Ahtapot 02:55

Kong - Kafatası Adası Kong & Dev Ahtapot

1970'li yıllarda bir grup uzman, Amerikan hükümetinin desteklediği bir keşif gezisi için Pasifik'te insan eli değmemiş bir adaya çıkmıştır. Ekibin lideri İngiliz James Conrad'dır (Tom Hiddleston). Onun yanında savaş foto..

  • ANKA tarafından
  • 1.952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kong - Kafatası Adası  Chapmanın Ölümü  03:21

Kong - Kafatası Adası Chapmanın Ölümü

Kong - Kafatası Adası Chapmanın Ölümü 1970'li yıllarda bir grup uzman, Amerikan hükümetinin desteklediği bir keşif gezisi için Pasifik'te insan eli değmemiş bir adaya çıkmıştır. Ekibin lideri İngiliz James Conrad'dır ..

  • ANKA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini Facebook Üzerinden % 100 Fantezi Garantisi Altında Pazarlayan Adanalı Adam Yakalandı 02:05

Eşini Facebook Üzerinden % 100 Fantezi Garantisi Altında Pazarlayan Ad

Facebook üzerinden açtığı sayfa ile eşini ve yabancı uyruklu kadını pazarlayan adam yakalandı, (Fikret Ç.) 1100 TL geçeli isteyen adamın tek şartı kendisinin de grup sekse katılması müşterilerin bir çok özel isteğini yer..

  • JET TV tarafından
  • 1.609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası 04:10

Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası

Almanya'da trafiği kesip, cadde ortasında düğün kutlaması yapan, havaya silah sıkan arabayla lastik yakan, korna sesi gibi düğün ritünellerini gerçekleştiren kalabalığı almanlar şaşkınlıkla izlemiş. Bu grubun hangi ulust..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tehlikeli Oyun Film İzle 1:31:40

Tehlikeli Oyun Film İzle

Rainer Wegner (Jürgen Vogel), öğrencilerinin ilgisizliğinden dolayı, dikkatlerini çekebilmek adına bir deney yapmaya karar vermektedir. Bu deneyde öğrencilerinden kendini liderleri olarak kâbul etmelerini ve kendine Mr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 8.615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Deney 2 Full Hd Film İzle 1:33:48

Ölümcül Deney 2 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 2 - Kıyamet izle Umbrella Şirketi’ nin yol açtığı virüs felaketi Umbrella’ nın gizli sığınaklarından Raccoon City’ yeyayılmıştı. İkinci filmde alan genişliyor ve tüm şehir virüslü insanlarla doluyor. Kahra..

  • Tv Series tarafından
  • 12.718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle 1:34:05

Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu – Resident Evil 3 : Extinction filminin konusunda Carlos Olivera ile L.J yaşamın olduğu bölgede güvenlik yok olunca yaşama tutunmuş bir kaç kişiyide toplarlar. Claire, K-Mart ve Betty ‘ni..

  • Tv Series tarafından
  • 11.857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

İlk Kurşun Film İzle 1:41:42

İlk Kurşun Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 47:00

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 54:07

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 44:13

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

SOKAK KAVGALARI 2018 #1 09:46

SOKAK KAVGALARI 2018 #1

???? ⭐????Açıklama???? ⭐????n▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬n ⭐Discord`a Gelmeyi Unutma !n ????https://discord.gg/TXZPPxwn ⭐İnstagram Hesabım :n ???? https://www.kisa.link/LlyR n ⭐Diğer Kavga Videoları Derleme ..

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET 01:12

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET

Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih(35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Me..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

İmera  Emri Olur [2015  Video] 03:11

İmera Emri Olur [2015 Video]

Bu klip sadece siz değerli takipçilerimize bir hediye niteliğindedir ve demo çalışmasıdır. Sizlerin desteğini sürekli hissediyoruz ve misyonumuzu yerine getirme konusunda bu desteklerden güç alıyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 5.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası 01:10

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası Şanlıurfa’da önceden aralarında husumet bulunan akraba iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı...

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mönchengladbach 1-1 Manchester City - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016) 01:47

Mönchengladbach 1-1 Manchester City - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016)

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Mönchengladbach ile Manchester City 1-1 berabere kaldı...

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi 01:20

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 21 derecelere kadar düştüğü Ardahan'da, bir grup genç, yüzeyi tamamen buzla kaplanan Aktaş Gölü üzerinde araçları ile sürüş keyfi yaşadı..

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak 00:26

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak

Brezilya'da gerçekleşen olayda; kırmızı ışıkta genelde çoğu sürücünün yaptığı bir hata olan yaya geçidinin üzerinde durma olayını gerçekleştiren sürücüyü bir sürpriz beklemektedir. Bu olaydan oldukça rahatsız olan grup ı..

  • Cowboy tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzde 5000 Zamlanan İlacı 2 Dolar'a Mal Eden Lise Öğrencileri 01:30

Yüzde 5000 Zamlanan İlacı 2 Dolar'a Mal Eden Lise Öğrencileri

Avustralya’da bir grup lise öğrencisi, Daraprim adlı ilaca getirilen yüzde 5 binlik zammın ardından kolları sıvadı. Genç öğrenciler özellikle AIDS hastalarının kullandığı ilacın tek hapını 2 Dolar maliyetle üretmeyi başa..

  • Cowboy tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye Kadınları Halepte Hıristiyan Ortodoks bayramını kutlamak için dans ediyor 00:56

Suriye Kadınları Halepte Hıristiyan Ortodoks bayramını kutlamak için d

Bir grup Suriyeli Ortodoks Hıristiyan kadın Aziz Barbara Günü kutlamak için hükümetin düzenlediği Batı Halep'teki bir restorana toplandı. Kaynak:Reuters..