#Yabancı grup

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro 02:07

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro

Irak'ta Büyük Tiyatro Irak'ın başkenti Bağdat'ta kameralara yansıyan bir görüntü oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu kanıtlar cinsten. A Haber ekranlarında 'Sabah Ajansı' programında yayınlanan görüntülerin iç yüzünü..

Atilla İlhan Şarkıları 48:46

Atilla İlhan Şarkıları

Bu klip, Atilla İlhan'ın şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:10 1- Hümeyra - Ben Sana Mecburum 03:17 2- Ahmet Kaya - Mahrur 08:36 3- Vedat Salkman - Ayrılıkda..

Arjantin'de Öfkeli Taraftarların Tribünden Aşağı İttiği Adam Öldü 00:55

Arjantin'de Öfkeli Taraftarların Tribünden Aşağı İttiği Adam Öldü

Arjantin'de Belgrano Cordoba ile Talleres Cordoba arasında oynanan maçta çıkan olaylarda bir grup holigan, bir taraftarı 4 metre yükseklikten aşağı attılar. Hayatını kaybeden 22 yaşındaki Emanuel Balbo'nun tribünden atıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Brezilya'daki Organize Hırsızlar 01:14

Brezilya'daki Organize Hırsızlar

Brezilya'daki Organize Hırsızlar Grup Halinde Yaptıkları El Çabukluğuyla Aldıkları Eşyaları Geri Vermiyor. Ve Bu Çete Tanındığı İçin Kimse Sesini Çıkaramıyor...

Pitbull Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırdı 01:11

Pitbull Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırdı

Görüntüleri adresi Amerika Birleşik Devletleri... Sokakta oynayan bir grup çocuğa saldıran pitbull cinsi köpek yakaladığı kız çocuğunu başında ısırarak yerde sürükledi. Çevreden geçmekte olan bir kamyon şoförünü aracının..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngilizce Şarkı Söyleyen Dayı (Cover Versiyon) 00:34

İngilizce Şarkı Söyleyen Dayı (Cover Versiyon)

Sosyal medyaya 'İngilizce şarkı söyleyen dayı' lakabıyla düşen ve interneti kasıp kavuran adamın söylediği şarkıyı bir grup coverladı ve ortaya bu müzik ziyafeti çıktı....

  • JET TV tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Makedonyada Meclis Binası Basıldı 01:32

Dünya Haber: Makedonyada Meclis Binası Basıldı

Dört ay önce yapılan parlamento seçimlerinin ardından hala hükümetin kurulamadığı Makedonya’da dün maskeli bir grup Meclis’i bastı..

“Kenevir Rahibeleri” 01:41

“Kenevir Rahibeleri”

ABD’de kendilerini “Vadinin Rahibeleri” olarak tanımlayan bir grup kadın kenevir ürünleriyle yılda 750 bin dolar ciro yapıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber - Avusturalya'da Ben Müslümanım Etkinliği 01:05

Dünya Haber - Avusturalya'da Ben Müslümanım Etkinliği

Avusturalyada müslümanlığı tatli bir dille anlatan bir grup insanlara gül dağıttı..

Ankaragücü Şampiyonluk Kupasını Aldı 01:48

Ankaragücü Şampiyonluk Kupasını Aldı

Ankaragücü Şampiyonluk Kupasını Aldı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu lider tamamlayan MKE Ankaragücü, şampiyonluk kupasını aldı...

Horon Oynayarak Fenerium'a Girmek İstediler İzle 01:36

Horon Oynayarak Fenerium'a Girmek İstediler İzle

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium Mağazası'na horon oynayarak girmek isteyen bir grup Trabzonsporlu taraftar, güvenlik engeli ile karşılaştı...

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama 00:57

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın, Abdullah Gül aday olursa değerlendiririz açıklamalarına AK Parti'den ilk yanıt geldi. A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu olan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Tu..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Mustafa Elitaş'tan Abdullah Gül'e Çağrı 02:09

Mustafa Elitaş'tan Abdullah Gül'e Çağrı

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e çağrıda bulundu. Spekülasyonlara açıklık getirmesini istedi; rahatsızsa net bir cevap vermesi gerekir dedi, aksi halde bu tür sorularla sürek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bahsettiği o Aileyi A Haber Buldu 04:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bahsettiği o Aileyi A Haber Buldu

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e çağrıda bulundu. Spekülasyonlara açıklık getirmesini istedi; rahatsızsa net bir cevap vermesi gerekir dedi, aksi halde bu tür sorularla sürek..

The Walking Dead Turkey - Seigard 02:01

The Walking Dead Turkey - Seigard

Az pişmiş tavuk döner yüzünden Kıbrıs gemisinde yayılan zombi virüsü tüm ülkeye saçıldı. Bir grup cesur genç zombilere dur diyor. Haydi sen de dur de...

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muğla'ya Hint İlgisi 01:52

Muğla'ya Hint İlgisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hindistan ziyareti sonrasında, 50 farklı turizm tur operatörünün bulunduğu Hindistanlı grup, Muğla'ya gelerek turistik bölgelerdeki tarihi ve kültürel alanlarda incelemelerde bulundu..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan YSK Üyelerine Çete Suçlaması 00:26

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan YSK Üyelerine Çete Suçlaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu, Yüksek Seçim Kurulu üyesi hakimler hakkında ağır sözler sarfetti. Kılıçdaroğlu, YSK üyelerini çete olmakla da suçladı....