#Yabancı grup

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi 02:25

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikalı Müslüman Toplumun temsilcilerine hitap etti. Bir grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını provoke etmeye çalıştı. Erdoğan, salonda bulunanlara, Üç beş salon teröristine bu ..

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası  2 Yaralı 02:24

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası 2 Yaralı

Şanlıurfa’da lahmacun sırası nedeniyle fırın çalışanları ile müşteri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kavga, dün akşam Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşandı. Fırına lahma..

Sabri Sarıoğlu Ve Başarısız Çalım Denemesi 00:29

Sabri Sarıoğlu Ve Başarısız Çalım Denemesi

Spor Toto Süper Lig'de sezonun flaş ekibi Göztepe deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek averajla 3. sıraya yükseldi. Maça Sabri Sarıoğlu başarısız çalımıyla damgasını vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi! 00:38

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi!

Bir grup fanatik Yahudi, uçak yolcuğu sırasında televizyon ekranını örtüyle kapatarak sansürledi. Sosyal medyada yayınlayan görüntülerin ABD-İsrail arasında yapılan bir uçuş sırasında çekildiği tahmin ediliyor. Uçakta ek..

Neymar ve Caveni Bayern'i Ezdi Geçti  3-0 01:10

Neymar ve Caveni Bayern'i Ezdi Geçti 3-0

Şampiyonlar Ligi grup maçında Paris Saint Germain Bayern Münih'i 3-0'la geçerken Cavani ile Neymar arasındaki buzlar eridi. PSG'nin gollerini Dani Alves, Cavani ve Neymar kaydetti...

Emre Aydın Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu 01:14

Emre Aydın Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu

Ünlü şarkıcı Emre Aydın Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 18.'si düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında konser verdi. Konser sırasında alkollü bir grup genç genç kızlara rahatsızlık..

  • ANKA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurada Real Madrid Çıkınca Çıldırdılar! 00:36

Kurada Real Madrid Çıkınca Çıldırdılar!

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid'le eşleşen 2. Lig B Grup 1 takımı Fuenlabrada futbolcularının kura sırasındaki tepkileri sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. İşte o görüntüler...

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi 00:41

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'a geldi.Trabzon'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen bordo-mavili kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Taraftarın tezah..

Boğayı Trolleyen Gençler Sosyal Medyayı Salladı 01:46

Boğayı Trolleyen Gençler Sosyal Medyayı Salladı

İspanya'da bir boğa güreşi arenasında boğayı trolleyen bir grup genç izleyenleri kahkahaya boğdu. Gençlerin, boğanın kendilerine yaklaştığı sırada hep birden yere yatmasıyla şaşkına dönen boğa ne yapacağını şaşırıyor...

Beyazlı Çiftin Muhteşem Dansı 04:29

Beyazlı Çiftin Muhteşem Dansı

Bir Grup Beyaz Giyinimli Çift Toplanıp Dans Ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.384 görüntüleme
  • 7 yıl önce
82 Kerkük, 83 Musul 01:10

82 Kerkük, 83 Musul

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün grup konuşmasında sert ifadeler kullandı. MHP Lideri Bahçeli: O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; 81 Düzce'den hemen sonra 82 K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye kritik Uyarı 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye kritik Uyarı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu...

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil 01:17

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan muhalefetin saray söylemlerine sert yanıt verdi. Turan,'Sizin baştan beri dediğiniz sarayın ekonomisi, bu milletin on beş yıldan beri her katmanıyla beraber büyüdüğünün fotoğr..

Karacabey Tribünlerinin Unchain My Hear ile Coşması 02:37

Karacabey Tribünlerinin Unchain My Hear ile Coşması

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Karacabey Birlikspor’un, ”Crazy” taraftar grubu hemen her karşılaşmada tribünlerde coşuyor, coşturuyor, renkli görüntüler sergiliyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Yol Verme Kavgasında Silahlar Konuştu 1 Yaralı 02:14

Yol Verme Kavgasında Silahlar Konuştu 1 Yaralı

Gaziosmanpaşa’da yol tartışması yaşayan iki grup arasında silahlar konuştu. Kavgada 1 kişi silahla yaralanarak hastaneye kaldırıldı...

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti 01:03

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşma sırasında dili sürçen Yıldırım'ın yardımına salonda bulunan gençler yetişt..

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır 01:00

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Bugünden 84'ü söylemeyeyim, çünkü 85'in heyecanı kalmayacaktır. Misak-ı Milli'den vazgeçmek gelecekten vazgeçmektir dedi...

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Erdoğan'dan Talimat;Bu Adamı Konuşturmayacaksınız! 01:57

Erdoğan'dan Talimat;Bu Adamı Konuşturmayacaksınız!

Çanakkale Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu'na hakaret eden ve bağıran Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: 18 Ma..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi 03:45

Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi 03:27

Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi 03:02

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrın..

  • ANKA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi 04:36

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan y..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce