#Yabancı grup

Denizde Davullu Zurnalı Tatil Keyfi 01:01

Denizde Davullu Zurnalı Tatil Keyfi

Mersin'de bir grup tatilcinin davul-zurna eşliğinde girdikleri denizde gönüllerince dans edip eğlenmesi kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı 00:48

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı

İddiaya göre, sosyal medyada adı Fırat E. olan şahıs, buradan iletişim kurduğu 4 erkek çocukla görüştü. Çocuklara ilk başta para verip elbise alan şahıs, iletişimini de sürdürdü. 14 yaşındaki bir çocuğun durumu mahalleli..

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı 01:36

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı

Konya'da iki grup arasında çıkan kavga sırasında elinde pompalı tüfekle olay yerine gelen bir kişiyi gören polisler silahlarını çekip şahsa doğrulttu. Bir polisin tekme atması sonucu elindeki pompalı tüfeği düşüren şahıs..

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:42

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Fındık dükkanında yaşayan sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde geçirirler. Fakat dükkanda çıkan bir kaza Surly ve arkadaşlarını evsiz kalmasına neden olur. Kalacak hiçbir yerleri olmayan gr..

Soba Borusuyla Gökyüzüne Füze Atmak 00:09

Soba Borusuyla Gökyüzüne Füze Atmak

Bir grup Rus genci bu videoda soba borusuna koyduğu patlayıcıyı hava tutarak ateşliyor ve ilginç görüntüler ortaya çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu 01:12

Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu

Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oldu AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin lira bedel öngörüldüğünü bildirdi...

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman 02:10

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman

İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başa..

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Bedelli Askerlik Yapacak Vatandaşları Tehdit Eden Askerler 00:44

Bedelli Askerlik Yapacak Vatandaşları Tehdit Eden Askerler

Uzun dönem askerlik yapan bir grup, bedelli askerlik için kışlalarına gelecek adayları tehdit edip kameraya aldıkları görüntüleri yayınlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Apple’ın Sır Gibi Sakladığı Iphone X’un Tamir Videosu Sızdırıldı 00:47

Apple’ın Sır Gibi Sakladığı Iphone X’un Tamir Videosu Sızdırıldı

iPhone X'un tamir ve test sürecini sır gibi saklaya Apple, dün yayınlanan video ile şoka uğradı. Apple'ın teknik servisler için hazırladığı bir grup eğitim videosu kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından internet..

Bak Git'in 2018 Versiyonu 01:26

Bak Git'in 2018 Versiyonu

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2 temizlik işçisi ve bir grup genç arasından 5 sene önce oğlum bak git olayı yaşandı.Bu sefer bas git bak oldu..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı ka..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle 1:40:32

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle

Doğruluk mu Cesaret mi - Truth or Dare filminin Yönetmeni:Jeff Wadlow ve Senaryosunda:Jillian Jacobs, Michael Reisz, Christopher Roach gibi isimler bulunmaktadır. ABD yapımı film Korku, Gerilim türünde 2018 yılında vizyo..

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular 01:20

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrık..

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali) 52:49

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018 1:14:44

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018

Firardayız, hapishaneden kaçan üç arkadaşın hikayesini anlatıyor. Ekrem, Salim ve Nuri'nin hapisten çıkmalarına kısa bir süre kalmıştır. İçerde kendileri için Baba figürü olan Piri Babanın zor duruma düştüğünü öğrenirl..

  • batuhan öz tarafından
  • 10.358 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Koray Ardost - Liman 04:51

Koray Ardost - Liman

Koray Ardost - Liman Dinle Söz: Koray Ardost Müzik: Grup Reflection Düzenleme: Eray Akar Yönetmen: Biggz Presents Birkan Tercanlı..

Bodrum'da Çılgın Tekne Turu 00:37

Bodrum'da Çılgın Tekne Turu

Bodrum'da mülteci olarak tatil yapan bir grup homo sapiens suriyelisus'un katıldığı çılgın tekne turu ve köpük partisi...

  • JET TV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenerbahçe Taraftarını Coşturan Teyze 00:11

Fenerbahçe Taraftarını Coşturan Teyze

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi toplanan bir grup Fenerbahçe taraftarı yoldan geçmekte olan teyze ile beraber tezahürat yapmak istemiş. Teyze bu isteği geri çevirmemiş...

  • JET TV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karpuz İle Top Oynayan Kafası Güzel İngilizler 00:23

Karpuz İle Top Oynayan Kafası Güzel İngilizler

Bir grup ingiliz avaresi, buldukları bir karpuzla futbol veya rugby - tam olarak hangisini kastediyorlar, anlaşılır gibi değil - oynamayı denemişler..

  • JET TV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada 00:40

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada

Sakarya'da iki grup arasındaki silahlı çatışma sonrası hastanede pompalı tüfekle 2'si polis 4 kişinin vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Tüfekle hastanede dehşet saçan şahıs ile polisin çatıştığı anlar anbean k..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Brezilya’da İnsanlıktan Utandıran Görüntüler 00:12

Brezilya’da İnsanlıktan Utandıran Görüntüler

Brezilya'da yaşayan bir grup kimsesiz çocuk, podyumda evlat edinmek isteyen ailelerin önünde yürütüldü. Köle pazarını andıran etkinlik ülkede tepkilere yol açtı...