#Yabancı parca

Duyduğumuzda Sinir Eden 15 Laf 03:43

Duyduğumuzda Sinir Eden 15 Laf

Yeni bir Hayat Okulu ile daha beraberiz. Bu kez sinir eden lafları skeç haline getirdik. Facebook yerine face, anne yerine valide, rakip yerine rağkip, sevgili yerine hatun, şarkı yerine parça, sarma yerine dolma demek....

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademli Kavala Kurabiyesi 12:48

Bademli Kavala Kurabiyesi

Kavala-Selanik-Edirne Kurabiyesi 250 gr oda sıcaklığında tereyağı 1,5 su bardağı pudra şekeri 1 yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 1 çay bardağı fındık yağı 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya esansı 700 gr kavrulmuş u..

Kitaplığın İçine Ettikten Sonra Yayılan Köpekler 00:28

Kitaplığın İçine Ettikten Sonra Yayılan Köpekler

Güzelim kitaplıkta ulaşabilecekleri yerlere ulaşıp tüm kitapları param parça ettikten sonra sere serpe yatan köpeklerin rahatlığını izliyoruz. Utanmıyorlar da...

  • JET TV tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arpa Şehriyeli Salata Tarifi 01:34

Arpa Şehriyeli Salata Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı arpa şehriye 2 su bardağı sıcak su Sıvı yağ 2 -3 tane közlenmiş kırmızı biber 3 -4 tane kornişon turşu 1 parça tavuk göğsü eti (haşlanmış ) Bir tutam dereotu 1 kase süzme yoğurt veya katı ev yoğu..

Sen Anlat Karadeniz 5. Bölüm Hd İzle 2:30:59

Sen Anlat Karadeniz 5. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz Ben Anlatınca Deli diyorlar Sen Anlat Karadeniz 5. Bölüm Hd Tek Parça İzle...

Ekmeğini Fareyle Paylaşan Karga 01:16

Ekmeğini Fareyle Paylaşan Karga

Ekmeğini fareyle paylaşan karga izleyenlere insanlık dersi veriyor. Görüntülerde bir karga yerdeki ekmeği yiyor. Daha sonra ortaya çıkan bir fare de ekmeği yemek için yaklaşıyor. Kargadan korkusundan ekmeğe yaklaşamayan ..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşenur Kolivar - Zulmetme Karadeniz 03:34

Ayşenur Kolivar - Zulmetme Karadeniz

Sen Anlat Karadeniz dizisinden meşhur olan parça. Zulmetme Karadeniz Sözleri..

Düdüklüde Lokum Gibi Ayva Reçeli Tarifi 04:36

Düdüklüde Lokum Gibi Ayva Reçeli Tarifi

Düdülü Tencerede Ayva Reçeli İçin Malzemeler: 3 adet ayva 3 su bardağı tozşeker yarım limon suyu 1-2 parça arzuya göre hibiskus (şart değil) ayvanın içinden çıkan çekirdekleri 1 su bardağından 2 parmak eksik su ve tabiki..

Bulut Pankek Tarifi 04:06

Bulut Pankek Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Şeytani ruha sahip Kayako'yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago'ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve g..

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi 05:41

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi

Milföy Börekleri için malzemeler (yaklşaık 4 kişilik) 5 parça dikdörtgen milföy parçası (oda ısısında 5-10 dakika bekletin) tezgahta çalışmak için un merdane peynirli börek harcı için 1 kase beyaz peynir, kıyılmış maydan..

Motorda Yaşanan Patlamadan Sonra Kırılan Camıyla Acil İniş Yapan Uçağın İçinden Görüntüler Yayınlandı 00:59

Motorda Yaşanan Patlamadan Sonra Kırılan Camıyla Acil İniş Yapan Uçağı

New York City’den Dallas’a giden Southwest Airlines’a ait uçak Philadelphia Havalimanına acil iniş yaptı. Uçağın havadayken motorunda bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından ise motordan..

  • JET TV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mandalinalı Tatlı Tarifi 03:09

Mandalinalı Tatlı Tarifi

MALZEMELER Muhallebi için; 1 lt süt, 1/2 su bardağı un, 1/2 su bardağı nişasta, 1/2 su bardağı şeker, 2 tatlı kaşığı tereyağı, 1 parça damla sakızı, 1 paket şekerli vanilin, Mandalinalı Jöle için; 12 adet mandalinanın ..

Brokoli Salatası Tarifi 01:36

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Yarım ufak parça brokoli 2 adet ufak kırmızı turp 4-5 yaprak kıvırcık, biraz maydanoz 8-10 dal roka yarım narın taneleri ve suyu 1-2 tatlı kaşığı nar ekşisi 2-3 yemek kaşığı veya daha fa..

Sebzeli Tava Böreği Tarifi 03:56

Sebzeli Tava Böreği Tarifi

Sebzeli Tava Böreği İçin Malzemeler: 2 adet pırasa 1 adet havuç 1er adet kırmızı ve yeşil biber ufak bir parça lahana tuz, kırmızı pul biber, karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı Ayrıca börek için 2 adet yumurta yarım barda..

Gül Mayası Gül Reçeli Nasıl Yapılır 05:25

Gül Mayası Gül Reçeli Nasıl Yapılır

Malzemeler: Mayası için: 200gr. gül yaprağı (yemeklik) 2 su bardağı tozşeker 4-5 parça limon tuzu Gül reçeli için: 3 su bardağı tozşeker 1buçuk su bardağı su 3 yemek kaşığı gül mayası yarım limonun suyu..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Elma Tatlısı Tarifi 03:40

Elma Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 7-8 adet veya arzu ettiğiniz kadar AMASYA elması yaklaşık 1 buçuk su bardağı tozşeker 8-10 adet hibiskus 2 parça karanfil baharatı yaklaşık 1 su bardağı su (tencerenize göre) servis için: 1 su bardağına yakı..

Balkabaklı Pasta Tarifi 04:54

Balkabaklı Pasta Tarifi

Malzemeler: İki kat sevdiğiniz bir pasta keki veya pandispanya Kreması için: 1 su bardağı soğuk süt 1 ikili paket krem şanti yarım paket veya biraz daha az beyaz krem peynir 1 kase balkabağı tatlısı 2 yemek kaşığı dolu..

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 büyük çiçek brokoli çeyrek ufak parça karnabahar (şart değil sadece brokoli de olur veya oranlarıyla da oynayabilirsiniz.) 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 5-6 adet salatalık turşusu..

Tembel Böreği Tarifi 02:58

Tembel Böreği Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 ufak su bardağı (200ml) süt 1 ufak su bardağı (200ml) sıvıyağ 1 adet kabak 1 adet havuç 3-4 adet yufka (tepsiye göre biraz süt ilavesiyle oynama yapabilirsiniz ) tuz karabiber 1 büyük parça beya..

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır 01:13

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır

Kevserin Mutfağından 3 farklı kek kalıbı yağlama yöntemi. Püf noktası videolarında bugün kek kalıbı yağlama var. Ben 3 yöntemi de kullanıyorum duruma göre. Ancak videoda da bahsettiğim gibi en sık kullandığım yöntem bir ..

Kereviz Yemeği Nasıl Yapılır  Kereviz Tarifi 03:01

Kereviz Yemeği Nasıl Yapılır Kereviz Tarifi

Malzemeler 2 adet orta boy kereviz 300gr parça et 1 adet soğan 2 adet patates 1 adet havuç 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 4 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tu..

Sodalı Ve Çikolatalı Pamuk Gibi Kek Tarifi 05:18

Sodalı Ve Çikolatalı Pamuk Gibi Kek Tarifi

Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ ( 100 ml) 1 çay bardağı içme sodası 2,5 su bardağı elenmiş un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 çay bardağı parça çikolata..

Kolay Yoğurt Tatlısı Yok 06:53

Kolay Yoğurt Tatlısı Yok

Limonlu fındıklı tam kıvamında yoğurt tatlısı malzeme listesi 4 adet yumurta Yarım su bardağı şeker 1su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1,5 su bardağı irmik 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket van..

Eksik - Senden Bir Parça 03:49

Eksik - Senden Bir Parça

Eksik - Senden Bir Parça Dinle..

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ  15. Bölüm İzle (Muazzör Sezon Finali) 1:17:47

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 15. Bölüm İzle (Muazzör Sezon Finali)

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 15. Bölüm Sezon Finali Full Hd Tek Parça İzle..

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim 02:54

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim

İsrail askerleri 16 yaşındaki Meryem'i parça tesirli mermi ile ayağından vurdu. Türkiye'de tedavi edilen Meryem hızla iyileşiyor. Yeni Şafak'a konuşan Meryem'in bir hedefi var: Vurulurken elimde olan Filistin bayrağını K..

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni 02:44

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni Dinle Nereye böyle Gözümden yaş geldi, içimden ağlamak Yüzümden düşüp bin parça, konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gi..

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz 03:30

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz Dinle sanatçının sosyal medya hesapları : instagram - Suleymancapr youtube - Süleyman Çapar sözler Yarım kalan birşeyler var senden bir parça Yokluğunla yüzyüze gelipte anlatamaz asl..