#Yabancılardan alınmış türk klipleri müzik dinle

Kamerayı Unutup Osuran Kadın 00:24

Kamerayı Unutup Osuran Kadın

Videoya çekildiğini bir anda unutan kadının gaz çıkarması kameraya böyle yansımış. Türk toplumunda osurmak gerçekten insani bir şey degilmişte, komik, iğrenc bir mevzu gibi algılanıyor. Hele bunu yapan kadınsa iki kere k..

  • JET TV tarafından
  • 4.751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi 05:07

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi

Malzemeler: 100gr. kadar tereyağı (oda ısısında) 3-4 adet kakulenin iç taneleri (kullanacağınız şekerin 1 çay kaşığı ile havanda döverek öğütün veya çekilmiş sorun.) 1 su bardağından biraz az tozşeker 3-4 yemek kaşığı s..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır 04:11

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır

Mübarek Ramazanınızı kutlarız ve Ramazan ayının ilk gününde şanına yaraşır ve Türk Mutfağının simgelerinden bir tarif vermek istedik. Ama bu tarifte öyle ipuçları var ki kaçırmayın sakın. En güzel köfte hangi etten olur...

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü Tehlikeye Girdi 01:02

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü

Uyuşturucu davasında hapse mahkum edilen Çağatay Ulusoy hakkında verilen karar; çekimleri devam eden Netfilix dizisindeki rolünü de tehlikeye attı. Çağatay Ulusoy yargılandığı uyuşturucu davasında uyuşturucu madde ticar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzetbegoviç'le Görüştü 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzetbegoviç'le Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 6'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği Saraybosna'da Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç'le bir araya g..

Belhanda Çıkıyor Arena'da Laiklik Elden Gidiyeah 01:15

Belhanda Çıkıyor Arena'da Laiklik Elden Gidiyeah

Ve Aslan kupasına kavuştu, Kral tacını taktı! Spor Toto Süper Lig’de en yakın rakibinin 3 puan önünde şampiyon olan Galatasaray, kupasını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen görkemli bir töre..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uruguay'da Erik Dalı Oynanan Düğün 04:00

Uruguay'da Erik Dalı Oynanan Düğün

Uruguay'ın başkenti Montevideo'da, Türk gelin İlayda ile Uruguaylı damat Carlos'un düğününde Burdur yöresinin Erik Dalı oynandı.Damat ve arkadaşları kırk yıllık Burdur'lu gibi,gayet güzel ve yaratıcı figürlerle dansın ha..

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolata Kaplı Mozaik Topları Tarifi 03:13

Çikolata Kaplı Mozaik Topları Tarifi

Malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı yarım çay bardağı süt yarım çay bardağı tozşeker yarım çay bardağı süt 1 yemek kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı türk kahvesi veya suda çözülmüş granül kahve yaklaşık 1 paket veya biraz daha..

Skandal: Eren Erdem'in Vatana İhanet Görüntüleri Ortaya Çıktı 03:55

Skandal: Eren Erdem'in Vatana İhanet Görüntüleri Ortaya Çıktı

CHP milletvekili Eren Erdem'in Türk İstihbaratı (MİT) hakkında Fransızlara bilgi verdiği skandal görüntülere ulaşıldı. Terör örgütü PKK'nın 3 kurucusunun Paris'te suikast sonucu öldürüldüğü olayının tek sanığı Ömer Güney..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı 07:56

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, gençleri pilot olmaya davet ederek, İlk girişinizde 12 bin lira maaşla başlıyorsunuz, 50 bin lira maaşa kadar çıkan bir ücretiniz var. Meslek yüksekokulu, dört yıllık bir okul ..

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu 00:50

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitingini canlı veren CNN Türk'te yaşanan teknik aksaklık sunucu Başak Şengül'e büyük bir şok yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sığınmacı Çocuklar Dostluk Maçında Akranlarıyla Buluştu 02:07

Sığınmacı Çocuklar Dostluk Maçında Akranlarıyla Buluştu

Türk, Fransız, Kanada, Alman, İngiliz, Japon ve Macar öğrenciler ile Suriyeli 25 sığınmacı çocuk, Gençlerbirliği'nin ev sahipliğinde dostluk maçı yaptı...

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler 00:59

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığını işgal eden cuntacıların, ellerinde Türk bayraklı onlarca vatandaşa ateş açtıkları anlar, karargahın güve..

Hintli Alim: Erdoğan'ı Destekliyoruz 01:51

Hintli Alim: Erdoğan'ı Destekliyoruz

Hintli alim Şeyh en-Nedvi, Bizler Müslüman halkları ve 300 milyon Müslüman Hint halkını temsil ediyoruz. Türk halkından Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partisinin yanında yer almalarını istiyoruz dedi...

Cips Nasıl Üretilir 08:28

Cips Nasıl Üretilir

Tamamen Türk sermayesi ile yönetilen Doğuş Çay markası altında büyüyen Cipso, Patos, Critos ve Çerezos markalarının cips üretimini izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Londralı Erkeklere Türkiye'nin En Güzel Kadınını Seçtirmek 13:49

Londralı Erkeklere Türkiye'nin En Güzel Kadınını Seçtirmek

Londra'da bulunan türk youtuber Hande Erçel, Fahriye Evcen, Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarını Londra sokaklarında insanlara gösterip hangisi en güzel diye sordu..

  • JET TV tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uykudan Uyanınca Sahibini Öpücüklere Boğan Pitbull 00:39

Uykudan Uyanınca Sahibini Öpücüklere Boğan Pitbull

Bizim türk pitbulllar psikopat galiba,görüntüde uyuyan pitbull köpeğiyla canlı yayın yapan kadın..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kandil Operasyonunun İki Şifresi 02:17

Kandil Operasyonunun İki Şifresi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kandil yürüyüşü ABD cephesini paniğe sevk etti. Fırat Kalkanı, Afrin Operasyonu ve son olarak Kandil kuşatması ile Türkiye, terör koridorunu adım adım yok ediyor. Operasyonun iki şifresi ise H..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto 01:44

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto

Mardin'de esnaf, seçim bürosu açılışında bayrak asmayan HDP'lileri iş yerlerine ve araçlarına bayrak asarak protesto etti. Bir vatandaş da HDP'lilere ses sistemiyle mehter marşı dinletti. Esnaflardan Kamil Mungan, 7 /24..

Almanya'daki Türkler Sandık Başında 00:35

Almanya'daki Türkler Sandık Başında

Almanya'daki Türk seçmenler, Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için sandık başına gitti...

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar 05:10

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar

Şırnak'ta teslim olan PKK'lı 3 kadın teröristten ikisi, terör örgütünün iç yüzünü, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere başarılı operasyonla..

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Anadolu Aksanlı İngiliz Kavgası 00:58

Anadolu Aksanlı İngiliz Kavgası

Verdiği tepkilerle Türk olduğunu düşündüğümüz anadolu aksanlı İngiliz kavgası kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Türkler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Yunanistan 04:45

Türkler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Yunanistan

Aramızın bozuk olduğu ülkenin Atina sokaklarına çıkan Türk youtuber Yunanlara Türkler hakkında ne düşünüyorsunuz diye sordu..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 6 yıl önce