#Yabancılardan alınmış türk klipleri müzik dinle

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Sıla - Kurşun 03:28

Sıla - Kurşun

Sıla - Kurşun Şarkı Sözleri Haber sal gelsin Eski sevgililer, eski dostlar Bu batık gemide İnatçı küslük nereye kadar Nereye kadar Dönelim pervasız yollara Kesince şiir akan yıllara Cam göbeğiydi deniz Kurşun da kalbim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne 04:00

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne

Karanlık bir gece yol görünmüyor Yürüyorum dikenlerin üstünde Kara çalı bana aman vermiyor Yürüyürom dikenlerin üstünde yaralıyam Yavaş yavaş ilerlerken katlanır Benimle yola çıkanlar hani Ah geri dönsem taşa tuta..

Bülent Ersoy - Şikayetim Var 03:38

Bülent Ersoy - Şikayetim Var

Bülent Ersoy Canlı performans...

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka 05:27

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka

Bu gece bir başka çöktün içime Seni andım durdum sabaha kadar Okudum bendeki tüm mektupları Okudum ağladım sabaha kadar Anılarla doldu taştı boş odam Andıkça kanadı içimde yaram Bir hayalin vardı birde sigaram Seni içti..

Cengizhan Sönmez - Aşk Nedir Nasıldır 06:22

Cengizhan Sönmez - Aşk Nedir Nasıldır

ŞARKI SÖZLERİ Aşk nedir nasıldır bilen var mı Sevipte her zaman gülen var mı Ben seviyorum demek çok kolay Hadi öl denince ölen var mı Sevipte her zaman gülen var mı..

Sibel Can - Boş Çerçeve 05:02

Sibel Can - Boş Çerçeve

Sibel Can - Boş çerçeve Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın - Dert Şarkısı 1:17:18

Emel Sayın - Dert Şarkısı

Emel Sayın - Dert Şarkısı Şarkı Sözleri Bu yalnız geceler bana arkadaş Dilimde dert şarkısı gözlerimde yaş Ağlarım inlerim bitmez kederim Ben böyle hayata hayat mı derim Ne olur bahtıma bir güneş doğsa Benimde sevecek ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın - Yalancının Birine 03:31

Emel Sayın - Yalancının Birine

ŞARKI SÖZLERİ Yalancının birine kapıldı kaldı gönül, İnandı yandı yine çekilmez oldu ömür. Ne gözlerin yeşili, ne saçların sarısı Geçti yolun yarısı çekilmez oldu ömür. Ne esmerinde vefa, ne kumralında safa. Hepsid..

İhsan Güvenç - Bir İhtimal Daha Var 04:22

İhsan Güvenç - Bir İhtimal Daha Var

ŞARKI SÖZLERİ Bir ihtimâl daha var, o da ölmek mi dersin söyle canım, ne dersin Vuslatın başka âlem, sen bir ömre bedelsin Sükût etme nazlı yâr, beni mecnun edersin Vuslatın başka âlem, sen bir ömre bedelsin..

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın 05:30

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın

Muazzez Ersoy - Beni Çok Ararsın Şarkı Sözleri Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Sen beni çok ararsın çok ağlarsın sevgilim Bu hayat böyle gitmez birgün değişir elbet S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grup Göktürkler - Asena 02:52

Grup Göktürkler - Asena

Bozkutça baktım sana yaktın beni asena Turana yolculukta eşim ol sen asena Vur beni gözlerinle yak beni sözlerinle Canım koydum yoluna sık bir kurşun asena Kızımız devlet kursun oğlumuz ordu olsun Öyle bir nesil ve..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Kara Üzüm Habbesi 04:10

İbrahim Tatlıses - Kara Üzüm Habbesi

Ibrahim tatlises - Kara üzüm habbesi -Türk Halk Müziği - ALbum:-Selam Olsun 1999 Fantazi Music - Ibrahim tatlises,Kara Uzum Habbesi ,1999 Albumu Kara uzum Habbesi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı 06:01

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı

Şu tepelerin ardında tütüyor hasret dumanı Gurbet bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Hayat bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Bir ufacık dünyam vardı bak onuda eller aldı Gönlüm orda ben burada sılam bende..

Arslan Kaya - Devletini Satanları Ali Kılıcı 02:55

Arslan Kaya - Devletini Satanları Ali Kılıcı

Devletini satanları Helal haram katanları İnsanları yakanları Ali kılıcından geçsin Bayrağını sevmeyenler Atatürk’ü bilmeyenler Muhammedi sevmeyenler Ali kılıcından geçsin Yetim hakkı yiyenlere Bu helaldir diyenlere..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella 04:16

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella

Hayat Geçerken / Mücella şarkı sözleri ile Her yer polis kaynıyor Caddelerde sokaklarda Kızıyla evine giderken Mücella’yı almışlar Dışarıya çıktım karanlık Saatleri geriye almışlar Karanlık ışığa dönüşür Gelişir ..

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim 03:13

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim

Sahralar yağmuru nasıl beklerse Ben de seni öyle bekleyeceğim Çiçekler baharı nasıl özlerse Ben de seni öyle özleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını gözleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını g..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Nilgün Belgün Ft. Türker Otcu - Sanat Varsa Hayat Var 03:10

Nilgün Belgün Ft. Türker Otcu - Sanat Varsa Hayat Var

Sanat Varsa Hayat Var Bir şarkının notalarında Bir şiirin dizelerinde Sanatın büyülü yollarında Hep beraber yürüyelim Bir tiyatro sahnesinde Kahramanlar biz olalım Sanatın görünmez ipleriyle Birbirimize bağlanalım San..

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Şükran Ay - Saymadım Kaç Yıl Oldu 03:56

Şükran Ay - Saymadım Kaç Yıl Oldu

Şükran Ay Saymadım Kaç Yıl Oldu Dinle..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar - Bekleri̇m Pencerelerde 02:55

Gönül Yazar - Bekleri̇m Pencerelerde

Gönül Yazar Bekleri̇m Pencerelerde dinle..

Zeki Müren - Kıskanırım Seni Ben 04:33

Zeki Müren - Kıskanırım Seni Ben

Zeki Müren - Kıskanırım Seni Ben dinle..

Bülent Ersoy - Küşâde Talihim Hem Bahtım Uygun 02:26

Bülent Ersoy - Küşâde Talihim Hem Bahtım Uygun

Bülent Ersoy - Küşâde Talihim Hem Bahtım Uygun Dinle..