#Yabancılardan alınmış türk klipleri müzik dinle

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

The Black Eyed Peas  Pump It 03:45

The Black Eyed Peas Pump It

The Black Eyed Peas Pump It Turk telekom bu şarkıdan fiberliyoruz yapmış..esinlenme diyelim..

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fasıl Şarkıları [ Ezel Ramiz Dayı & Selma Hünel ] 15:17

Fasıl Şarkıları [ Ezel Ramiz Dayı & Selma Hünel ]

Rakı Şarkıları Ezel Ramiz Dayı Fasıl Şarkılar En Güzel Şarkılar Elbet Bir Gün Buluşacağız Bir İhtimal Daha Var Sevemedim Karagözlüm Sarmaşık Gülleri..

Adam Yürekli Adam Recep Tayyip Erdoğan 05:40

Adam Yürekli Adam Recep Tayyip Erdoğan

Meselemiz Memleket Meseli Gerisi Teferruat Adam Yürekli Adam Recep Tayyip Erdoğan... 10000000 klas istiyoruz Turk olandan. Allah var eylesin Turkiyeyi..

  • Cowboy tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil 3 - Yunus ( FON MÜZİĞİ) 02:36

Yedi Karanfil 3 - Yunus ( FON MÜZİĞİ)

Harika olağanüstü bir müzik. Şarap gibi yıllandıkça daha da güzelleşen bir enstrüman....

Dinledikçe Beyninizi Yakan Bahar Candan  Şarkısı! 01:00

Dinledikçe Beyninizi Yakan Bahar Candan Şarkısı!

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan'ın o sesine rağmen sahne aşkı tüm hızıyla devam ediyor.Dinleyenlere Allah'tan sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden...İyi seyirler bol gülmeler.:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahmut Tuncer Kimdir? 01:36

Mahmut Tuncer Kimdir?

Doğum:5 Mayıs 1961 (55 yaşında) Şanlıurfa, Türkiye Tarzlar Türk halk müziği, Arabesk Meslekler Şarkıcı, besteci, oyuncu ve sunucu, eski futbolcu Çalgılar Zurna Etkin yılları:1980-günümüz Müzik şirketi:İdobay..

Gökhan Özen Kimdir? 01:39

Gökhan Özen Kimdir?

Ahmet Gökhan Özen, Türk şarkıcı, müzisyen, söz yazarı, besteci, aranjör, müzik direktörü ve oyuncu. Eşi: Selen Sevigen Özen (e. 2010) Çocukları: Ada Deren Özen TV şovları: Sevda Çiçeği, Yıldız Masalı, Yalan Dünya..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Bak Şu Feleğin İşine 05:07

Bak Şu Feleğin İşine

Bak su felegin isine oy Neler getirdi basima 2x Avular katti asima oy... Ne istedin benden felek Hain felek zalim felek 2x Fidan ektim dal vermedin oy Bagban oldum gül vermedin 2x Ari oldum bal vermedin oy... ..

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi 03:16

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi

Güle Yel Değdi Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur..

İncesaz  Tutam Yar Elinden 03:55

İncesaz Tutam Yar Elinden

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..

Edip Akbayram  Sen Benden Gittin Gideli 03:37

Edip Akbayram Sen Benden Gittin Gideli

Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin..

Feridun Düzağaç Kimdir? 01:50

Feridun Düzağaç Kimdir?

Feridun Düzağaç Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör. İlkokulu Adana Hayriye Kemal Kusun İlkokulu'nda okudu. Ortaokulu ise Adana'da Seyhan Ortaokulu'nda bitirdi. Adana Borsa Lisesi'nde okurken okul korosunda ilk ..

Ceylan Kimdir? 01:24

Ceylan Kimdir?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. Seni Sevmeyen Ölsün ..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Mahşerde Bile Seveceğim 00:32

Mahşerde Bile Seveceğim

Tanrıya Feryat baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Ferdi Özbeğen'in paylaştığı 1980 yapımı Türk filmidir. Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Ke..

Dünyaca Ünlü Star Inna'dan İtiraf 04:40

Dünyaca Ünlü Star Inna'dan İtiraf

Müzik piyasasını kasıp kavuran şarkıcı, dünyaca ünlü star Inna dan itiraf. Türk Erkekleri çok sexi ve Romantik.....

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavuz Özışık-42. Street İzle 03:34

Yavuz Özışık-42. Street İzle

Street Şarkısı Yavuz Özışık, Türk piyanist ve müzisyendir. Ünlü piyanist şantöz Yavuz Özışık 7 Aralık 1942'de Doğançay, Bandırma, Balıkesir'de doğdu. Müzisyen İlham Gencer'in teşvikiyle müzik yaşamına başladı..

Reynmen - Derdim Olsun (Kamera Arkası) 11:39

Reynmen - Derdim Olsun (Kamera Arkası)

Reynmen'in Türk müzik tarihinin dijital ortamlardaki en büyük çıkışını yakalayan Derdim Olsun isimli şarkısının kamera arkası görüntüleri...

  • JET TV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şanışer feat. Sezen Aksu - Kara Geceler 04:17

Şanışer feat. Sezen Aksu - Kara Geceler

Şanışer, 2019 yılı bitmeden son teklisini Türk müziğinin efsanesi Sezen Aksu düeti “Kara Geceler” ile dinleyicilerin beğenisine sunuyor. Söz & Müzik: Sarp Palaur Altyapı/Düzenleme: Murat Acar & Sarp Palaur Keman: Ayda..

Plağı satış rekoru kırdı 02:09

Plağı satış rekoru kırdı

TÜRK MÜZİĞİNE PİYANOSUYLA İMZASINI ATAN FERDİ ÖZBEĞEN VEFATINDAN 7 YIL SONRA YENİDEN MÜZİK LİSTELERİNE GİRDİ. “FERDİ ÖZBEĞEN 20. SANAT YILI ŞAN KONSERİ” PLAĞI ÇIKTIĞI GÜN SATIŞ REKORU KIRDI...

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Delibal Film İzle 1:52:30

Delibal Film İzle

DELİBAL – (2015) 720P FULL HD İZLE Filmin Konusu Başrol oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Dram türdeki 25 Aralık 2015 gösterim tarihli Delibal..

  • Tv Series tarafından
  • 80.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hülya Avşar Film İzle 1:15:41

Fazilet Hülya Avşar Film İzle

Film, köyden şehre gelmek zorunda kalan Fazilet’in kimlik bunalımını konu edinir. Fazilet, yoksul bir ailenin çocuğudur. Bale eğitmeni Alev Hanım’ın yanına besleme olarak verilir. Alev Hanım’ın yanında ona hizmet ederek ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce