#Yagışı

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi 01:34

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi

İstanbul'da yeniden başlayan kar yağışı trafiği etkiledi. TEM otoyolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 03:10

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 18 Ekim 2016 08:45 Meteoroloji uyardı! Kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle yüksek kesimler..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

İstanbul'un Bembeyaz Hali Havadan Böyle Görüntülendi 01:08

İstanbul'un Bembeyaz Hali Havadan Böyle Görüntülendi

İstanbul’da etkisini gösteren kar ve şehrin beyaz örtüsü havadan görüntülendi. İstanbul’da kar yağışı dün akşamdan başlayarak bu sabah da etkisini devam ettirdi. İstanbullular zor anlar yaşarken, özellikle şehrin seyir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kundura İle Coolluğunu Hiç Bozmadan Kayan Eleman 00:06

Kundura İle Coolluğunu Hiç Bozmadan Kayan Eleman

Yurdu saran kar yağışı ülkemizde eğlenceli görüntülerinde çıkmasına neden oldu.Bir çift sivri burun kundura ile coolluğunu hiç bozmadan kayan yetenekli eleman...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Halis Demir Bebek İçin Seferber Oldular 01:52

Ömer Halis Demir Bebek İçin Seferber Oldular

Kars'ta kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan 4 aylık Ömer Halis Demir Ulçay için ekipler seferber oldu...

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Acıkmış 2 Sığının Misafirliğe Gelmesi 01:09

Acıkmış 2 Sığının Misafirliğe Gelmesi

Yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sığınlar (mus), atıştırmak için bu eve misafirliğe geliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 8 yıl önce
4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözleriyle) 03:42

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözler

Bahar yağmurun tane tane yağışı güzeldir ve ben seni hatırlıyorum her bahar yağmurunda İçimdeki eski hüzün canlandı, lalezarın nazından Gönlümü kaptırdım, kaybettim, sineme hançer vurdular, bizi -birbirimizden- ayırdılar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karda Mahsur Kalanların İmdadına Türk Kızılayı Yetişti 00:37

Karda Mahsur Kalanların İmdadına Türk Kızılayı Yetişti

Türk Kızılayı ekipleri, Karabük-Bartın karayolunda kar yağışı nedeniyle yolda kalan sürücülere yardım etti, ikramda bulundu.Karabük'te etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 20 santimetrey..

Türkiye Beyaza Büründü 01:22

Türkiye Beyaza Büründü

Yurdun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu...

Suudi Arabistan'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı 01:21

Suudi Arabistan'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde ceviz büyüklüğünde dolu yağması nedeniyle onlarca araç hasar görürken, hayvanlar da telef oldu. Suudi Arabistan'ın Medine kentinde ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Ceviz ve yumurta büyükl..

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı 01:19

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

İstanbul için meteoroloji ve AKOM'dan yapılan İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışından bir vatandaşın kendisini tepsiyle korumaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü v..

Aç Kurtlar Köpeği Böyle Parçaladı 01:26

Aç Kurtlar Köpeği Böyle Parçaladı

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, kar yağışı sebebiyle aç kalan kurtlar, yakaladıkları sahipsiz köpeği yedi.İlçede yer alan Ağrı-Tutak karayolu yakınındaki Karayazı İlçe Mezarlığı yanındaki karla kaplı arazide, gece saatler..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Bu işe En Çok Sevinenler Kediler Oldu 00:21

Bu işe En Çok Sevinenler Kediler Oldu

İstanbul'da beklenen kuvvetli dolu yağışı öncesi vatandaşlar araçlarını karton, kilim ve kumaşlarla korumaya çalıştılar. Beklenen dolu yağışı başlamayınca bu işe en çok sevinen kediler oldu...

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü 01:01

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı her yeri bir anda beyaza bürüdü. Meteorolojinin gün içerisinde Afyonkarahisar için yaptığı lokal yağış uyarısı doğru çıktı. Bayat ilçesinde akşam sa..

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu 02:22

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Ara

Düzce’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Gölyaka ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Düzce’de etkili olan kar yağışı, kent genelinde trafiği olumsuz etkiledi. Bununla birlikte Gölyaka TEM Otoyo..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları 01:25

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Mart ayında yağan kar ile birlikte peribacaları beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gece saatlerinde başlayan kar ya..

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu 02:12

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu DOĞU Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte birçok yerde kar yağışı başladı. Gece yarısı kar yağışının başladığı Kars'ta sabah uyananlar kenti ..

Polonya kara teslim 00:42

Polonya kara teslim

Polonya'da iki gündür devam eden aşırı kar yağışı gündelik hayatı felce uğrattı...