#Yakalanan askerleri

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu 00:44

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu

Hande Erçel Dün Akşam Onur Saylak Ve Şükran Ovalı’nın Rol Aldığı “Evlat” Oyununu İzlemeye Gitti. Hastalığa Yakalanan Hande Erçel, “Sesim çıkmıyor Hasta Oldum. Yoğun Bir Çalışmaya Girdim Ve Hastalandım. Hasta Halimle İzle..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Uyuşturucu tacirlerinin üzerinde suikast tabancası ele geçirildi 00:59

Uyuşturucu tacirlerinin üzerinde suikast tabancası ele geçirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yakalanan uyuşturucu tacirlerinin üzerinde 1 kilo 350 gram skunk maddesi ile suikast tabancası ele geçirildi. Yakalanan 2 kişi işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahke..

Musul Operasyonuna Katılan Amerikan Askarleri Sahada Böyle Görüntülendi 02:38

Musul Operasyonuna Katılan Amerikan Askarleri Sahada Böyle Görüntülend

Musul Operasyonuna Katılan Amerikan Askarleri Sahada Böyle Görüntülendi..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

7 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldılar 01:37

7 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldılar

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde 7 yaşındaki bir Filistinli çocuğun İsrail askerleri tarafından yaka paça gözaltına alınmasının amatör görüntüleri yayınlandı..

Milli Savunma Bakanı Işık_ Almanya'dan Beklentimiz İltica Başvurularını Kabul Etmemesi 01:12

Milli Savunma Bakanı Işık_ Almanya'dan Beklentimiz İltica Başvuruların

Milli Savunma Bakanı Işık, Almanya'ya iltica başvurusunda bulunan darbeci askerlere ilişkin, Almanya'dan beklentimiz iltica başvurularını kesinlikle kabul etmemesidir. dedi...

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek 02:05

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek

Bomba tuzaklı binaya askerleri gönderdi. Bu kansızlara acımayalım haklarını teslim edelim. adamlar din adı altında resmen hain yetistirmisler böyle rezillik başka ülkelerde duyulmamış görülmemiştir...

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Kutup Yıldızı 4.Bölüm izle 32:56

Kutup Yıldızı 4.Bölüm izle

Belgeselin 4. bölümünde; savaşın son döneminde yapılan taarruzlar, esir düşen Türk askerleri ve yapılan barış görüşmeleri konu edilmektedir...

Jandarmadan Üçüz Askerlere Babalar Günü Süprizi 02:20

Jandarmadan Üçüz Askerlere Babalar Günü Süprizi

Jandarma Genel Komutanlığı, aynı birlikte görev yapan üçüz askerleri babalarıyla bir araya getirdi. Askerlere sürpriz yapılan buluşmaya ilişkin video, Komutanlığın sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından paylaşıldı...

Vatanım Sensin  - Asker Ağlamaz Asker Sevmez! 05:03

Vatanım Sensin - Asker Ağlamaz Asker Sevmez!

Yunan askerleri, Yunan Kumandan Vasili tarafından hain ilan ediliyor; Teğmen Leon arkadaşlarına son tetiği çekiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 49:58

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 (National Geographic).Birinci Dünya Savaşı, 20. yüzyılı şekillendiren küresel savaş hakkındaki en iyi ve kapsamlı belgesel dizisi. Savaş tarihçisi Hew Strachan'ın aynı adlı kitabı t..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Yudum - Mendilimin Dört Ucu 03:58

Yudum - Mendilimin Dört Ucu

Kara Tren Ak Tren Askerleri Say Tren Benim Yarim Kırkbeşli Postasıyla Say Tren Mendilimin Dört Ucu Dört Ucuda Turuncu Kurban Olayım Yarim Askerlik Vatan Borcu Bostanlarda Haşlama Haşlamayı Taşlama Ben Askere Giderken Ağl..

TSK'nın Game Of Thrones Çalması 00:59

TSK'nın Game Of Thrones Çalması

Şanlı ordumuz TSK'nın askerleri efsane dizi Game of Thrones çalarak şaşırttı..

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kaya Suriye Sınırındaki Askeri Taburda 06:09

Bakan Kaya Suriye Sınırındaki Askeri Taburda

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep'te Suriye sınırında bulunan askeri taburu ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep programı kapsamında Karkamış..

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı 00:45

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15'inci gününde devam ediyor. Tatbikatta, Türk ve Irak askerleri, üç koldan düşman mevzileri ..

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı! 01:00

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı!

İşgalci İsrail askerleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı El-Arakib köyündeki evleri 119'uncu kez yıktı. Köy sakinlerinden Şeyh Sayah Türki, “Biz nesilden nesile burada yaşadık..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Türkiye'nin Kamikaze Drone'ları Göreve Hazır! 03:29

Türkiye'nin Kamikaze Drone'ları Göreve Hazır!

Türk savunma sanayisinin son dönemde en dikkat çeken ürünlerinden olan ve Türkiye'nin gökyüzündeki yeni askerleri olarak nitelendirilen kamikaze drone lar sahaya çıkmaya hazırlanıyor...

Arakanlı Muhammed Myanmar Zulmünü Böyle Anlattı 01:00

Arakanlı Muhammed Myanmar Zulmünü Böyle Anlattı

Myanmar zulmünden kaçan Arakanlı Müslümanların kaçışı sürüyor. Bangladeş sınırında Myanmar askerleri tarafından ayağından vurulan Arakanlı Muhammed yaşadığı zulmü anlattı. Ağustos ayından bu yana Bangladeş'e sığınan Arak..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Sevimli Minik Çocuğun Taklit Ederek Dans Etmesi 01:13

Sevimli Minik Çocuğun Taklit Ederek Dans Etmesi

Askerleri taklit eden minik..

  • JET TV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Halil Sınır Kapısı, Irak Merkezi Yönetimine Devrediliyor 00:36

İbrahim Halil Sınır Kapısı, Irak Merkezi Yönetimine Devrediliyor

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı’nın karşısında bulunan peşmerge kontrolündeki Halil İbrahim Sınır Kapısı Irak merkezi yönetimine teslim ediliyor. Devir teslim nedeniyle Silopi’deki tatbikat alanında bulun..