#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu 01:10

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu

ANTALYA'NIN Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Kadınlar Günü etkinliği yapıldı. Karatepe Stadyumu'ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kadın katıldı. E..

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi 04:20

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi

Ispanaklı Beşamel Soslu Fırında Patates Püre için malzemeler: Püre için 5-6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağından az süt tuz, arzuya göre karabiber Ispanaklı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet ..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi 03:27

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi

Pırasa yemeği için malzemeler: 1 adet büyükçe soğan Yaklaşık 250gr kıyma 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 500gr pırasa Yarımşar yemek kaşığı domates ve biber salçası Tuz, kırmızı pul biber(biber s..

Kıymalı Patatesli Tava Böreği Tarifi 05:18

Kıymalı Patatesli Tava Böreği Tarifi

Kıymalı Patatesli Tava Böreğim İçin Malzemeler: İç harcı için: 2 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet soğan 150- 200gr. kadar kıyma 1 havuç 2 adet patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber börek sosu için: 2 yumur..

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi 02:47

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi

Nişasta kurabiyesi için malzemeler: 125gr. Tereyağı 1su bardağı pudra şekeri 2 yumurta 1 su bardağı un yaklaşık 3-4 su bardağı nişasta 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Kolay nişastalı kurabiye yapılışı ..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Fırında Tavuk Kanat Tarifi 01:29

Fırında Tavuk Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1,5 kg tavuk kanadı 1 çay bardağı zeytinyağı 1/2 tatlı kaşığı karabiber 1/2 tatlı kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber Tuz 2 diş sarımsak..

Frambuazlı Kek Tarifi 02:06

Frambuazlı Kek Tarifi

1.3 adet yumurta ve 1.5 su bardağı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı yoğurt, 200 gr eritilmiş soğuk tereyağı eklenerek tekrar çırpılır. 3.1 paket vanilya, 1 paket k. tozu ..

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Tepside Kumpir 01:43

Tepside Kumpir

Tepside Kumpir Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı salça 5 adet sosis Yeşil zeytin Siyah zeytin 1 çay barda..

Yalancı Profiterol Tarifi 02:00

Yalancı Profiterol Tarifi

1.Tatlının kreması için 1 lt süt tencereye alınır. 2.1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker eklenir, karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 3.Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak soğumaya bırakılır. 4.Soğuduktan sonra..

En Kolay Sünger Kek  İki Renkli Yumuşacık 01:07

En Kolay Sünger Kek İki Renkli Yumuşacık

İki Renkli Yumuşak Kek Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı dövülmüş ceviz 2,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı kakao ..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Farklı Açma Çörek Tarifi 05:28

3 Farklı Açma Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su 2 yumurta (sarıları üzerine ayrılacak) 1 paket yaş maya veya 1 paket instant maya 1 silme yemek kaşığı tuz 1 silme yemek kaşığı tozşeker yaklaşık 7-8 su b..

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi 05:08

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet iri bostan patlıcanı kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet sivri veya çarliston biberi 1 ye..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı 01:29

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı

İstanbul, Kartal Samandıra gişelerinde inatçı iki sürücü, aynı anda geçmek istedikleri gişeye sıkıştı. Edinilen bilgilere göre olay Pazar günü sabah saatlerinde Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. İki otomobil s..

Fırında Somon Tarifi  Fırında Balık Yemekleri 01:57

Fırında Somon Tarifi Fırında Balık Yemekleri

1.İstenen miktarda Somon balığı dilimine biraz zeytinyağı gezdirilir, 2.tuz serpilerek balığın her tarafına gelecek şekilde el ile sürülür. 3.İnce kıyılmış maydanoz ve limon dilimleri hazırlanır. 4.Dereotu da çok yakış..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi 02:22

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi

1.Yufka düz bir zemine serilerek 4 parçaya bölünür. 2.Yufkalar üst üste yerleştirilerek ortadan 2'ye tekrar bölünür. 3.Bu şekilde devam edilerek ince pizza dilimi şeklinde kesilir. 4.Dilimlerin yaklaşık 2 parmak enind..

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote 02:39

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote

Körili Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı köri (tatlı) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 domates (rendelenmiş) (veya 1 su bardağı konserve doma..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..