#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron Oyunu Kullandı 04:30

Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron Oyunu Kullandı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa Ulusal Meclisi'nde görev yapacak 577 milletvekilini belirlemek üzere oyunu kullandı. Fransa'da 47 milyon seçmen bugün Fransa Ulusal Meclisi'nde görev yapacak 577 milletvekil..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Sürücüsüz Yarış Aracının Test Sürüşü Böyle Görüntülendi 01:30

Sürücüsüz Yarış Aracının Test Sürüşü Böyle Görüntülendi

Yaklaşık iki hafta önce Elektrikli Formula'nın Berlin ayağında son testleri gerçekleştirilen sürücüsüz otomobil yarışlarının oyuncuları Robocar'lar bir önceki testlere oranla çok daha başarılı bir profil çizdi. İlk iki t..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

2019 4.SINIF MATEMATİK  DOĞA SAYILAR TANIMLAR 14:27

2019 4.SINIF MATEMATİK DOĞA SAYILAR TANIMLAR

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KANALIMA ABONE OLMAYI VİDEOYU BEĞENDİ İSENİZ BEĞEN TUŞUNA BASAMAYI UNUTMAYALIMnn2019 4.SINIF MATEMATİK DOĞA SAYILAR TANIMLAR n4,5,6, BASAMAKLI DOĞAL SAYILAR nDOĞAL SAYILARIN OKUNUŞU ..

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü 00:28

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü

Giresun'un Görele ilçesi Cillioğlu mahallesinde dün gece fındık bahçesindeki kayalıklardan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya kütlesi yaklaşık 200 metre yuvarlandıktan sonra Talip Kaçar'a ait evin balkonuna düştü. Bal..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EVDE VAR! 20:48

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EV

???? Evinizdeki damacanalar zehir saçıyor! 3:22 ???? Plastik su alırken şişenin altındaki bu işarete dikkat edin! 4:15 ???? Asidik vücut pörsür! 6:17 ???? İçtiğin su midende lıkır lıkır ediyorsa o su ölü sudur! 10:53 ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 9 ay önce
Aydamaya 2. Bölüm - Mayakon'a Nasıl Döneceğim 41:07

Aydamaya 2. Bölüm - Mayakon'a Nasıl Döneceğim

Aydamaya ile Ada'nın arasında harika bir dostluk başlıyor. Ancak Ada'nın anne ve babası Aydamaya'yı bilmiyor. Bir uzaylıyı evde saklamak Ada için oldukça zor olsa da bu dostluk her zorluğa değer. Aydamaya gezegeni mayako..

  • ÇocukTV tarafından
  • 449 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Montunu Üşüyen Köpeğe Vererek Gönüllere Fetheden Adama Beyaz Show'da Alkış Tufanı 03:04

Montunu Üşüyen Köpeğe Vererek Gönüllere Fetheden Adama Beyaz Show'da A

Giresun'dan karda üşümüş bir şekilde karşılaştığı sokak köpeğine önce yemek sonra ısınması için montunu çıkartıp veren Bülent Kalpakçıoğlu'nu duymayanımız yoktur. İşte o koca yürekli adam Beyaz Show'a katıldı alkışlar se..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

7 Yaşındaki İkranur Kayıp 01:58

7 Yaşındaki İkranur Kayıp

Giresun'un İcili köyünde Cumartesi günü 7 yaşındaki İkranur evinin önünde oynarken kayboldu. Küçük kızı bulabilmek için köylüler ekipler harekete geçti. Bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalar 15 hektarlık ormanlık ..

Aç kurtlar mahalleye indi! 01:18

Aç kurtlar mahalleye indi!

GİRESUN’DA AÇ KALAN KURTLAR MAHALLEYE İNDİ, KOYUNLARI TELEF ETTİ. TEDİRGİNİZ DİYEN MAHALLELİ SOPALI BALTALI NÖBET TUTMAYA BAŞLADI...

Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olarak kurtarıldı 02:15

Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olara

Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde bugün Aksu Deresinin bölgedeki HES kapaklarının açılması ile debisinin yükselmesi sonucu suya kapılan 2 işçiden biri öldü, diğeri hastanede tedavi altına alındı...

'Yanına geleceğim' diyerek ağıt yakmıştı! 01:51

'Yanına geleceğim' diyerek ağıt yakmıştı!

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde 18 gün önce yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki oğlu Zafer Ceylan’ın cenazesinde “Ben de yakında yanına geleceğim oğlum” diyerek gözyaşı d..

20 Ay Önce Sel Afeti Yaşayan Dereli’De Su Seviyesi Yükselen Dere Paniğe Neden Oldu 02:44

20 Ay Önce Sel Afeti Yaşayan Dereli’De Su Seviyesi Yükselen Dere Paniğ

Giresun'da eriyen kar suları ve yüksek kesimlerde etkili olan yağış Aksu Deresi'nin su seviyesini yükseltince 20 ay önce sel afeti yaşanan Dereli ilçesinde şehir içi yan yolu çöktü, vatandaşlar gece korku ve panik yaşadı..

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü 01:55

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların soğumasıyla birlikte yüksek rakımlı yaylalar beyaza büründü. Doğu Karadeniz Bölgesi soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Sahil kesimlerde sağanak etkili olurken yüksek kesimlerdeki ..

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Numara Programı (1990) 05:33

1 Numara Programı (1990)

Ömer Karacan'ın sunumuyla 25.05.1990 'da yayınlanan ve Los Angeles'ın tanıtıldığı program İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hint Gelinin Makyajı 05:19

Hint Gelinin Makyajı

Bollywood filmlerinden aşina olduğumuz Hint kadınlarının güzelliğine hayranlık duymamak elde değil. Hint kadınları dendiğinde pürüzsüz bir ten, çekici gözler ile dudaklar, kına yakılmış eller ve otantik takılar zihnimizd..