#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Propolis'in Faydaları Neler- İşte Cevabı Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı Anlatıyor 02:06

Propolis'in Faydaları Neler- İşte Cevabı Gıda Yüksek Mühendisi Aslı El

DOĞAL ECZACI ARILAR..

İSKİ Genel Müdürü'nden Zam Uyarısı 23:38

İSKİ Genel Müdürü'nden Zam Uyarısı

İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ (İSKİ) GENEL MÜDÜRÜ RAİF MERMUTLU, SON 3 YILDA BİRİNCİ KADEME SU FİYATINDA LİTRE BAŞINA SADECE 58 KURUŞLUK BİR ARTIŞ OLDUĞUNU , ANCAK SADECE SON BİR YILDA ELEKTRİK, AKARYAKIT VE DOĞAL ..

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı Dar Ederim 05:58

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı D

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenyurt'ta Karadeniz Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği “5. Hamsi ve Horon Festivaline” katıldı. Etkinlikte uyuşturucu, doğal afet ve güvenlik konularına değinerek, “Vallahi y..

45 Günde Üretilen Bu Sucuğun Lezzetine Doyum Olmuyor 05:44

45 Günde Üretilen Bu Sucuğun Lezzetine Doyum Olmuyor

Kastamonu'da doğal olarak rüzgâr ve güneşte kurutularak 45 günde üretimi tamamlanan Kastamonu sucuğuna rağbet artıyor...

Karaciğer Yağlanmasına Mucizevi Çözüm! 18:42

Karaciğer Yağlanmasına Mucizevi Çözüm!

Karaciğer yağlanması nedir? Karaciğer yağlanmasının sebepleri nelerdir? Ateş Yükselmesine Ne Yapmalıyız?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 10 ay önce
18:01

"Kahve Değil Kimya Deposu İçiyorsunuz! 3' ü 1 Aradanın Sadece %9' u Ka

???? Paketli Gıdaların Sağlığımıza Olumsuz Etkileri Nelerdir? ???? Sağlıklı Alternatifler: Doğal ve Taze Yiyecek Seçenekleri ???? Paketli Gıdaların İçeriğinde Bulunan Zararlı Maddeler ???? Besin Değerleri Kaybı ve Hazır ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 10 ay önce
Yine yeniden Nestle ve skandalları 02:26

Yine yeniden Nestle ve skandalları

Nestlé ve Cristaline, kirli suyu filtreleyerek doğal kaynak suyu olarak sattıkları iddiasıyla karşı karşıya. Benzer bir suçlama üzerine Nestlé, 2 milyon euro para cezası ödeyerek davanın düşürülmesini sağlamıştı. Ancak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Dünyadaki En Komik 12 Tasarım Hatası 04:00

Dünyadaki En Komik 12 Tasarım Hatası

Tasarımcılar bir şeyi planlarken küçük hatalar yapabilir. Bu gayet doğal çünkü her insanın hata yapma payı bulunuyor. Ama yapılan bu küçük hatalar bazen gerçekten çok komik oluyor. İşte karşınızda Dünyadaki en komik 12 t..

  • Umut Tv tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçekçi hayvan eserleri nasıl yapılır ? 02:00

Gerçekçi hayvan eserleri nasıl yapılır ?

BİR sanatçı vücut boya ve çarpılmış modellerini kullanarak hayata hayvanları getiriyor. İlk bakışta, bu görüntüler doğal yaşam hayatın portreleri için kağıt ve boya yanlış olabilir. Ancak, gerçekçi hayvanları yaratan mo..

  • PengoTV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları  Günümüzün Modern Şehrazatı Olun 02:10

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları Günümüzün Modern Şehrazatı Olun

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları: Günümüzün Modern Şehrazat’ı olun Arap kadınları her yerde egzotik güzellikleri ile bilinirler 1. Arap kadınları bol miktarda yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen ve cildinize ışıltı k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.899 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm 07:42

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm

Gençliğimizdeki elastikli , lekesiz ve pürüzsüz cilt yerine kırışmış , lekelenmiş, kılcal damarlar belirginleşmiş bir yüz cildi ile karşı karşıya kalmak kadar insanı kötü hisseden bir durum olamaz. Yüzdeki kırışıklıklar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Kolay Peeling Yapımı 02:16

Evde Kolay Peeling Yapımı

Peeling cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Ciltten kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin atılmasını sağlar. Yüz maskeleri aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. Siyah nokta ve sivilce gibi cilt sorunlarınd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır? 02:27

Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır?

Yağlı cilde oranla, daha az sivilce ve siyah nokta oluşan, gözenekleri daha küçük olduğu için daha pürüzsüz görünen, aşırı parlamayan ve daha az bakım gerektiren kuru cildin de, kendine göre bazı dezavantajları vardır. K..

  • Kadınca tarafından
  • 1.747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.497 görüntüleme
  • 8 yıl önce