#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları 01:52

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları

Fransa'da parlamento seçimlerinin ilk turundan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un La République en marche (İlerleyen Cumhuriyet) adlı partisi zaferle çıktı. Sandık çıkışı anketlerine göre oyların yaklaşık yüzde 32'sini..

Dalgıca Dev Köpekbalığının Saldırı Anı! 04:14

Dalgıca Dev Köpekbalığının Saldırı Anı!

ABD’nin Florida eyaletinde, Boca Chica kıyılarında dalmakta olan bir grup genç; yaklaşık 3 metre boyundaki bir köpekbalığının saldırısına maruz kaldı. Korku dolu dakikaların yaşandığı saldırı anbean kaydedilirken; gençle..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meksika'da Karaya Oturan Köpekbalığı 03:18

Meksika'da Karaya Oturan Köpekbalığı

Cortez Denizinde sırtına pervane yarası alan yaklaşık 4 metre boyundaki köpekbalığı Daredevil Dale Pearson ve arkadaşı Eric Mack tarafından böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tesla Otopilotun TEM'de Kaydedilen Görüntüsü 01:10

Tesla Otopilotun TEM'de Kaydedilen Görüntüsü

Tesla aracını TEM'de kullanan bir kişi otomatik pilot özelliğini kullanırken bir video kaydetti. Videoda yaklaşık 5 dakika direksiyona dokunmadığını söyleyen adamın o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor 03:41

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor

Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü’nde askeri hareketlilik devam ediyor. İncirlik Üssü'nde yaklaşık 1 haftadır süren askeri hareketlilik bugün öğle saatlerinde de sürdü. Üste rutin olarak sa..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Bir Zamanlar Askerdik Film İzle 1:47:58

Bir Zamanlar Askerdik Film İzle

Bir Zamanlar Askerdik izle, Bir Zamanlar Askerdik full izle, Bir Zamanlar Askerdik hd izle, Bir Zamanlar Askerdik türkçe dublaj izle, Ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam süren Moore, bir emir üzerine Vietnam'a gitmeye haz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılanı Burnundan Sokup Ağzından Çıkaran Çılgın Japon 01:03

Yılanı Burnundan Sokup Ağzından Çıkaran Çılgın Japon

Yaklaşık bir metrelik yılanı burnundan sokup ağzından çıkaran çılgın Japon görenleri hayrete düşürdü.Mideniz kaldırmazsa izlememeniz tavsiye edilir...

  • JET TV tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih’te Kuyumcu Soygunu 01:57

Fatih’te Kuyumcu Soygunu

Fatih’te kimliği belirsiz yüzleri maskeli 4 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 250 bin lira değerinde ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan şahısları yakalama..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Trafikte Bunu Yapmanın Cezası Büyük 02:01

Trafikte Bunu Yapmanın Cezası Büyük

Emniyet kemeri hayat kurtarıyor Ancak bunun farkında olmayan sürücülerin sayısı hala fazla. Emniyet ve Jandarma ekipleri denetimleri sıklaştırdı. 81 ildeki denetimlerde yaklaşık 30 bin sürücüye ceza kesildi. Sürücüler k..

Dev Eşek 01:07

Dev Eşek

İngiltere'de bir havyan barınağına bırakılan yaklaşık 2,5 metre uzunluğundaki dev eşek, barınaktaki normal boyutlu eşekleri gölgede bırakıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

PKK Avrupayı Kana Buladı 142 Kişi Öldü 02:11

PKK Avrupayı Kana Buladı 142 Kişi Öldü

Terör örgütü PKK Avrupa'yı kana buladı. Avrupa polis teşkilatı EUROPOL tarafından hazırlanan rapora göre bu yıl sadece Avrupa'da yüz üzerinde terör saldırısı düzenleyen terör örgütü PKK 142 kişiyi katletti. Saldırılarda ..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Adana Karpuzuna Çekirdeksiz Rakip 03:56

Adana Karpuzuna Çekirdeksiz Rakip

Türkiye’de karpuz üretiminin yaklaşık yüzde 20'sinin karşılandığı Çukurova'da çekirdeksiz karpuz üretilmeye başlandı..

 Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!! 02:25

Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!!

Tahliye olduktan sonra röportaj veren Deniz Seki, ilk kez eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı Hüsnü bir yol kazasıydı dedi. Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Deniz Seki, ilk röportajını kona..

  • ANKA tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun Süredir Görmediği Dostuna Kavuşunca Sevinçten Kendini Kaybeden Köpek 00:47

Uzun Süredir Görmediği Dostuna Kavuşunca Sevinçten Kendini Kaybeden Kö

Yaklaşık iki yıl boyunca görmediği dostuyla karşılaşan köpeğin sevinci muhteşem! Sevinçten kendini kaybeden köpeğin insanı mutlu eden, biraz da yüreğini burkan o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köylülerin Dev Pitonla Eğlencesi 01:35

Köylülerin Dev Pitonla Eğlencesi

Hindistan'da bir köyde çekilen görüntüleri izliyoruz. Ormandan köyün içine gelen yaklaşık 5 metre boyundaki yılanın keçi yuttuğunu gören öfkeli köylüler streslerini yılanla eğlenerek atmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce