#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Hurda Parçalar Kullanarak Transformers Robotları Üreten Baba ve Oğul! 02:38

Hurda Parçalar Kullanarak Transformers Robotları Üreten Baba ve Oğul!

Kullanılmayan araç parçalarından robot üretmeye başlayan çiftçi baba oğulun ilk tasarımı yaklaşık bir buçuk ay sürdü. Ancak ilk tasarımdan sonra büyük bir heyecanla işlerine devam eden ikili sonrasında Optimus Prime ve B..

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobiline Giren 2 Metrelik Yılanı Pişman Eden Vatandaş 02:58

Otomobiline Giren 2 Metrelik Yılanı Pişman Eden Vatandaş

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir işçi tarlada bıraktığı otomobiline yılan girdiğini fark etti. Yaklaşık 2 metre olan yılanı dakikalarca uğraştıktan sonra çıkarabilen vatandaş, eldivenle yakaladığı yılanı defalarca yere..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Kral Kobranın Eve Girme Çabası 01:08

Kral Kobranın Eve Girme Çabası

Malezya'da bir evin bahçesinde bulunan ayakkabı rafından çıkan yaklaşık 3 metre uzunluğundaki dev kral kobra evin kapısından içeri girmeye çalışmış. Bir delikten içeri girmeyi başaran kobra daha sonra eve gelen itfaiye e..

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Metrelik Dev Hatay'da Kıyıya Vurdu 00:53

12 Metrelik Dev Hatay'da Kıyıya Vurdu

Edinilen bilgilere göre, Karaağaç Mahallesi'nde Denizin kenarında karaya vurmuş yaklaşık 12 metre uzunluğundaki ölü beyaz balinayı gören vatandaşlar sahile akın etti. Ölü ve çürümüş olduğu görülen balinadan gelen kötü ko..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Doğanın Çöl Gemileri: Develer 04:59

Doğanın Çöl Gemileri: Develer

Doğanın çöl gemileri: Develer konulu kısa belgeselimiz. Deve uzun bacaklarıyla uzun ve eğri boynuyla ve sırtında ki kamburuyla nam yapmış, iri cüsseli, geviş getiren, memeli ve evcil bir hayvandır. Develer otçuldurlar ve..

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yıl Önce Kemaliye'de Düşerek Ölen Sporcu Anıldı 04:13

2 Yıl Önce Kemaliye'de Düşerek Ölen Sporcu Anıldı

2 yıl önce Kemaliye'de düşerek ölen sporcu anıldı Arkadaşlarının anısına 450 metreden basejump atlayışı yaptılar ERZİNCAN - 38. Erzincan Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Festivalinin 2. gününde 2015 yılınd..

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri 00:25

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri

Görüntülerde, kıyafetlerinin kolunda elebaşı Öcalan'ın resmi olan iki teröristin, iki erkek sivili, elleri ve ayaklarından bağlayarak yere yatırdığı görülüyor. Yaklaşık bir ay önce çekilen görüntüde teröristler, DEAŞ üy..

Dünyanın En Küçük Tayı 02:08

Dünyanın En Küçük Tayı

Rusya'nın Leningrad bölgesindeki bir at çiftliğinde dünyanın en küçük tayı dünyaya geldi. Yaklaşık 3 kg. ağırlığındaki tayın boyu 29 santimetre. Tayın sahibi, hayvana Gulliver ismini verdiklerini açıkladı...

  • JET TV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Kapaklı İbrik 02:24

Kapaklı İbrik

Kapalı İbrik , yaklaşık olarak 1050 - 1125 yılları , Goryeo Hanedanlığı (918-1392) Kore Seladon sırlı çömlek. Kapalı İbrik Hd izle..

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..

Karaköy - Sultanahmet Arası Tramvaya Meydan Okuyan Genç 03:22

Karaköy - Sultanahmet Arası Tramvaya Meydan Okuyan Genç

Karaköy'de indiği tramvayı Sultanahmet'te yakalamaya çalışan genç yaklaşık 2.400 metre koşmuş. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Emekli Maaşıyla Klip Çeken Dayı 00:58

Emekli Maaşıyla Klip Çeken Dayı

Aşırı ego içeren şarkı sözleri ve gerek amazonda gerek yıkık binalar arasında çekilen sayko klip ile yaklaşık 1 dakikalığına beynimizi arındırıyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akşehir İrem Derici İle Coştu 03:01

Akşehir İrem Derici İle Coştu

58. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir Açık Hava Tiyatrosunda yaklaşık 7 bin kişiye konser veren ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, performansı ve sahne şovuyla binlerce kişiyi coşturdu...

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masraftan Kaçıyım Derken Masraf Ödemek 01:00

Masraftan Kaçıyım Derken Masraf Ödemek

Avustralya'nın Queensland eyaletinde taşıma için masraf yapmak istemediği öğrenilen adama, 252 Avustralya doları (yaklaşık 700 Türk Lirası) para cezası kesildi. Şahsın buzdolabıyla istasyona inişi, trene binişi ve görevl..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Birce Akalay ve Can Tunalı’nın Deniz Keyfi 01:32

Birce Akalay ve Can Tunalı’nın Deniz Keyfi

Güzel oyuncu Birce Akalay yaklaşık beş aydır birlikte olduğu sevgilisi Can Tunalı ile Bodrum-Gümüşlük’te tatil yapıyor...

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

FETÖ'nün Malikanesinin Son görüntüleri Fotoğraflar Az Önce Geldi 00:28

FETÖ'nün Malikanesinin Son görüntüleri Fotoğraflar Az Önce Geldi

15 Temmuz'un birinci yıldönümünde havadan görüntülenen terör malikanesinde korku ve sessizlik hakim. FETÖ elebaşının yaşadığı arazi yaklaşık 400 dönüm. Helikopterin görüntü aldığı sırada bir FETÖ mensubu elindeki kamera ..

 Dünyanın En Pahalı Okulu İsviçre'de 00:59

Dünyanın En Pahalı Okulu İsviçre'de

Dünyanın en pahalı lisesi İsviçre'deki Institut Le Rosey adlı okul. 1880 yılından beri eğitim veren lisede bir yıllık eğitim 113 bin dolar (yaklaşık 400 bin lira). İsviçre'nin Rolle kasabasındaki bulunan Institut Le Ro..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce