#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

2 Aile Arasında Kavga! Çadırlar Ateşe Verildi 03:55

2 Aile Arasında Kavga! Çadırlar Ateşe Verildi

Kayseri'de 2 aile arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada, bir ailenin yaşadığı çadır ateşe verildi. Polis ekipleri kavgayı ayırırken, itfaiye ekipleri de yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından çadırda ..

Senoz Vadisi’nde Yaralar Sarılıyor 05:11

Senoz Vadisi’nde Yaralar Sarılıyor

Rize’de yaklaşık bir hafta etkili olan şiddetli yağışın ardından en fazla hasarın yaşandığı Çayeli ilçesi Senoz Vadisi’nde vatandaşlar normal hayata dönmeye çalışıyor. Selden zarar gören ilçeye bağlı Kaptanpaşa, Gürpınar..

Terörist Mağarasında On Kişilik Oda Bulundu 01:37

Terörist Mağarasında On Kişilik Oda Bulundu

Kato Dağı'nın 2 bin 865 rakımlı bir tepesinde kısa bir süre önce ele geçirilen mağarada güçlükle geçilen koridordan sonra yaklaşık 10 kişinin sığabileceği oda genişliğinde alan bulundu...

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı 01:02

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı

Portekiz'de yaklaşık bin itfaiyecinin söndürmeye çalıştığı devasa orman yangınları sırasında, spiral bir forma sahip olan ve çok nadir görülen bir fenomen kameralara takıldı...

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti! 00:36

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti!

Malezya'da bir evin tuvaletinden çıkan bataklıkta bulunduğu tahmin edilen yaratık büyük korku oluşturdu. Mirror'da yer alan habere göre ev sahibi fotoğrafçı 25 yaşındaki Zul Hanif Anip evlerinin pirinç tarlasına yakın ol..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

40 Metrelik Düğün Takısı 02:31

40 Metrelik Düğün Takısı

Kastamonu'da bir düğünde çiftin arkadaşları tarafından toplu iğne ile birleştirerek yaklaşık 40 metre uzunluğunda paralardan oluşan takı, görenleri şaşkına çevirdi...

Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz Arasındaki Kardeş Kavgası Bitiyor Mu 04:51

Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz Arasındaki Kardeş Kavgası Bitiyor Mu

Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz arasındaki yaklaşık 5 yıldır süre gelen küslük Duymayan Kalmasın programında ele alınıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Ölümle Böyle Dalga Geçtiler 05:31

İstanbul'da Ölümle Böyle Dalga Geçtiler

Türkiye'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsünün kulesine tırmanarak 350 metre yükseklikte özçekim yapmasıyla tanıdığı parkur sporcusu Pavel Smirnov, bu kez arkadaşlarıyla beraber Belgrad Ormanlarının içindeki bir baz istasyonu..

22 Saniyede 30 Bin TL’lik Soygun Kamerada 00:41

22 Saniyede 30 Bin TL’lik Soygun Kamerada

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir telefon bayisinin camını taşla kırarak içeri giren hırsız 22 saniyede alarm kablolarına bağlı 7 telefonu çaldı. Hırsız 22 saniyede iş yerine yaklaşık 30 bin TL zarar verdi...

Her Gün 30 Bin Tuğla Taşıyorlar 00:59

Her Gün 30 Bin Tuğla Taşıyorlar

Trabzon'da yaşayan Hülya Dadandı ve Emine Dilli, her gün kilometrelerce yol katederek işe çağrıldıkları yerlerde tuğla taşıyıp ekmek parası kazanıyor. Çalışkanlıkları dolayısıyla iş yerlerinin tercih ettiği kadınlar, gün..

Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Bu Videoyu İzledikten Sonra Baretsiz Çalışamayacaksınız 00:48

Bu Videoyu İzledikten Sonra Baretsiz Çalışamayacaksınız

Şantiyelerde kullanma zorunluğu olan baretlerin işçi güvenliği testi ilginç görüntüler oluşturdu. Yaklaşık 10 metre yükseklikten karpuzun üzerine bırakılan demir vida testinde baretsiz karpuz paramparça olurken, baret ta..

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü 00:32

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü

Barselona’daki bağımsızlık yanlısı gösterilerden sorumlu olduğu iddia edilen iki Katalan liderin tutuklanması sebebiyle Barselona’da salı gecesi büyük bir sokak yürüyüşü düzenlendi. Bağımsızlık manifestosunun okunduğu y..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler! 00:37

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler!

Ataşehir'de bir bankadan yaklaşık 450 Bin TL para çeken 2 kişi güpegündüz levyeyle dayak yiyerek gasp edildi. Dehşet anı ise saniye saniye kameralara yansıdı...

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi 00:46

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi

Dursunbey'e bağlı Osmaniye mahallesinde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 24 yıldan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşayan Selami Çevdir'in 2. kattaki evine belediye tarafından özel asansör yapıldı. Montajı..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

İş Makinesi Eve Girdi, Faciadan Dönüldü 03:32

İş Makinesi Eve Girdi, Faciadan Dönüldü

Bursa’da bir köye götürülmek üzere TIR'ın üzerine halatlarla bağlanan iş makinesinin halatları rampa çıkıldığı sırada koptu. Yaklaşık 75 metre sürüklenen iş makinesi, bir evin avlusuna çarparak durabildi. O sırada evde o..

BM: 340 Bin Arakanlı Çocuk Tehlike Altında 01:19

BM: 340 Bin Arakanlı Çocuk Tehlike Altında

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu, Myanmar'daki şiddetten dolayı her hafta yaklaşık 12 bin Arakanlı çocuğun Bangladeş'e sığındığını duyurdu..

Hülya Avşar Show   Athena 12 Dev Adam 03:01

Hülya Avşar Show Athena 12 Dev Adam

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. P..

Hülya Avşar Show  Aydan Şener  Nasıl Geçti Habersiz (Canlı Performans) 03:07

Hülya Avşar Show Aydan Şener Nasıl Geçti Habersiz (Canlı Performans)

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. P..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..