#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni 00:44

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, eşi Selin Gökbakar ile arabada çektiği video takipçilerini kırdı geçirdi. Videoda ünlü komedyen ile eşi arasında şöyle bir diyalog geçti: Şahan Gökbakar: Evet aşkım, kocanla ilgili ne d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.674 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real Madrid 3-1 Napoli ( Özet - 15 Şubat 2017) 12:12

Real Madrid 3-1 Napoli ( Özet - 15 Şubat 2017)

Napoli başladı Real Madrid bitirdi! Real Madrid 3-1 Napoli 8' [0-1]Insigne 18' [1-1]Benzema 49' [2-1]Kroos 54' [3-1]Casemiro Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Napoli'yi ağırladı...

  • JokerS tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hülya Avşar Show   Elif Ilgaz  Jazz 01:47

Hülya Avşar Show Elif Ilgaz Jazz

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Hülya Avşar Show   Kenan Doğulu  Nerede 02:07

Hülya Avşar Show Kenan Doğulu Nerede

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Hülya Avşar Show   Sibel Tüzün  Superstar 03:15

Hülya Avşar Show Sibel Tüzün Superstar

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Hülya Avşar Show  Zeynep Uludağ  Kerem Tekin Düet 05:01

Hülya Avşar Show Zeynep Uludağ Kerem Tekin Düet

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti 00:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias'ı kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 40 dakika sürdü.Kabulde, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ..

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Asus  VivoBook Flip 12  Daima Hazır Daima El Altında 01:02

Asus VivoBook Flip 12 Daima Hazır Daima El Altında

11,6 inçlik ASUS VivoBook Flip 12, sürekli hareket halindeyken yaşam tarzı için tasarlanmıştır; Yaklaşık 1.1kg ağırlığındadır ve bir A4 kağıdından daha küçük bir ayak izi ile kompakt boyutlara sahiptir. Dört çekirdekli I..

  • BETA tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leopar Ayağı Kayınca Yere Çakıldı 00:23

Leopar Ayağı Kayınca Yere Çakıldı

Meksika'nın Cancun kentinde bir hayvanat bahçesinde leoparın ayağı kayınca yaklaşık 10 metrelik yüksekten yere çakıldı...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Polis Hamal Kılığına Girdi, Kaçakçıları Böyle Yakaladı 01:06

Polis Hamal Kılığına Girdi, Kaçakçıları Böyle Yakaladı

İstanbul'da tarihi yapılardaki dehlize kaçak tütün saklayan kişiler, 'hamal' kılığına giren polisin gizli kamerasıyla deşifre oldu. Operasyon düzenleyen polis, 1 kişiyi gözaltına alırken, piyasa değeri yaklaşık 100 bin l..

Esenyurt’ta Meydana Gelen Toprak Kaymasında 20 Bina Hasar Gördü 06:38

Esenyurt’ta Meydana Gelen Toprak Kaymasında 20 Bina Hasar Gördü

Esenyurt’ta çalışmaları süren pazar alanı ve kapalı otopark inşaatı alanında yağmurun da etkisiyle toprak kayması meydana geldi. Hasar gören yaklaşık 20 apartman mühürlenirken, evleri hasar gören vatandaşlar otele yerleş..

Makyaj Sanatçısının Muhteşem Eseri 01:12

Makyaj Sanatçısının Muhteşem Eseri

Makyaj sanatçısı Jenny Rapti sosyal medyadaki diğer makyaj sanatçılardan esinlenerek yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından bu muhteşem eseri ortaya çıkartmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TEM’de Tır devrildi, Yol Trafiğe kapandı 01:08

TEM’de Tır devrildi, Yol Trafiğe kapandı

TEM otoyolunda bir tır lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Tır yaklaşık 2 saat sonra çekici yardımıyla kaldırıldı...

Denizli'de 11 Yaşındaki Çocuklar Top Oynayan Robot Yaptı 04:25

Denizli'de 11 Yaşındaki Çocuklar Top Oynayan Robot Yaptı

Denizli’de özel bir okulda okuyan iki öğrenci, yaklaşık 4 yıldır üzerinde çalıştıkları top oynayan robotla ulusal çapta düzenlenen yarışmalarda derece almayı başardı. Öğretmenleriyle birlikte robotlarını geliştiren iki ö..

İskelede Can Pazarı Kamerada...10 Metre Yükseklikte Asılı Kaldı! 00:30

İskelede Can Pazarı Kamerada...10 Metre Yükseklikte Asılı Kaldı!

Antalya'da boyasını yaptığı 13 katlı binanın 4'üncü katında asılı kalan işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaklaşık 10 dakika asılı kalan işçi, tedbir amaçlı hastaneye götürüldü...

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi 01:01

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi

2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Sav..

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu 42:00

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin Davutlu köyünde Karadedeler Olayı gerçekleşmiş köylü halkı akşam 18:00'dan sonra yani hava karardıktan hemen sonra köpek havlamalarının ardından köyde yaklaşık 2-3 metre boylarında sim..

  • ZULMA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 8 yıl önce