#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi 00:55

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesine bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği Narkotimleri tarafından, Beyoğlu’nda yapılan operasyonda, boş arazideki yeşilliklerin arasından 12 adet poşet i..

Avustralya'da Balina Karaya Vurdu 00:53

Avustralya'da Balina Karaya Vurdu

Avustralya'da yaklaşık 20 ton ağırlığındaki ve sekiz metre uzunluğundaki balina Palm Plajında karaya vurmuş. Sahilde hayatını kaybeden balina kepçe yardımıyla gömülmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi İnşaatında Korkunç Ölüm 04:19

Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi İnşaatında Korkunç Ölüm

Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi inşaatında çalışan Vehbi Kara yaklaşık 220 metrelik yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Kara'nın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı...

Diyarbakır'da 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi 02:17

Diyarbakır'da 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

Diyarbakır'da düzenlenen 3 operasyonda, yaklaşık 1 ton 272 kilogram esrar ve 40 kilogram eroin ele geçirildi...

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları 01:54

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları

Artvin'in Hopa ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşmasının ardından ev sahibi takım taraftarı, misafir ekibin taraftarının bulunduğu otobüse taşlarl..

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı 00:35

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı

Sarıyer'de park halinde olduğu yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca, süratli seyir halinde olan motosikletli yeni evli çift çarparak takla attı. 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı kazada, motosiklet sürücüsünün aracın..

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı 01:07

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı

Fizik dehası Albert Einstein'ın 1922'de Japonya'da bir kuryeye bahşiş yerine verdiği, mutluluğu tarif eden not, Kudüs'te yapılan açık artırmada 1,56 milyon dolara (yaklaşık 5,82 milyon lira) satıldı. Müzayede evi tarafın..

DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Greve Dönüştü 01:30

DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Gre

Fransa'nın denizaşırı topraklarından Guyana'da, Paris hükümeti tarafından ihmal edildiklerini savunan sendikalar sınırsız genel grev kararı aldı. İşsizlik ve yüksek suç oranlarına tepki gösteren 37 sendikanın grevi, he..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konya'da Bir Yılda 9 Obruk Oluştu 01:08

Konya'da Bir Yılda 9 Obruk Oluştu

Konya'nın Karapınar ilçesinde irili ufaklı yaklaşık 100 obruğun bulunduğu bölgede, ikisi son 2 ayda olmak üzere bir yılda 9 yeni obruk oluştu. Tarım arazileri ve yerleşim merkezlerine yakın alanlarda ortaya çıkan obrukla..

Kız Kardeşini Öldüren Erhan Timuroğlu Adliyeye Sevk Edildi 01:16

Kız Kardeşini Öldüren Erhan Timuroğlu Adliyeye Sevk Edildi

Bankacı kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürdüğü gerekçesiyle yaklaşık 260 gündür aranan Erhan Timuroğlu, C.A. isimli bir şahısla birlikte Sancaktepe'de yakalanmıştı. Önceki gün polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ..

Fare Böyle İntihar Etti 00:24

Fare Böyle İntihar Etti

Eski bir bina içerisinde dolanan fare, üzerine gelen şahsı görünce demir borulardan tırmanarak yaklaşık 20 metre yükseklikten aşağıya atlayarak intihar etmiş efendim..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Bulunan 50,000 Yıllık Donmuş Mağara Aslanı Yavrusu 01:13

Rusya'da Bulunan 50,000 Yıllık Donmuş Mağara Aslanı Yavrusu

Aslanlar öldüklerinde yaklaşık bir haftalıkmış. Ölüm sebeplerinin ise mağaranın muhtemel çöküşünden olduğu belirtiliyormuş. Aslanlar Uyandine nehri yakınında bulundukları için Uyan ve Dina isimleri verilmiş. Uyan'ın ölm..

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri 10:07

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri

1950li yıllarda Anadolu’nun farklı yerlerinde bir tarikat kendine yeni üyeler toplmaya başlamıştı. Ancak bu gizemli tarikatın diğerlerinden bir farkı var. Çünkü onlar kendilerine cin tarikatı ismini vermişlerdi. Grubun l..

  • ZULMA tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçıklar Üniversitesi  Romantik Komedi  Film İzle 1:33:52

Kaçıklar Üniversitesi Romantik Komedi Film İzle

Van Wilder yaklaşık 7 yıldır aynı üniversitededir. Babasıda harçlığı kesince iyice zor duruma düşer. Wilder çılgın arkadaşlarıyla birlikte bir plan yaparlar ve parti düzenleyip para kazanmaya karar verirler.. Yönetmen : ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Balıkları, Donmuş Balıkla Beslemek Çok Eğlenceli 01:16

Balıkları, Donmuş Balıkla Beslemek Çok Eğlenceli

Bir göle donmuş balıklarıyla giden adam, yaklaşık 5 saniye içinde atılan balığı hepsini birden yediler:-D arada adamın parmağını da ısırdılar :-D keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Surların Dibinde Bulundu 3 Milyon Dolar Değerinde 00:56

Surların Dibinde Bulundu 3 Milyon Dolar Değerinde

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Fatih'te gerçekleştirilen operasyonda tarihi surların dibine kazılarak saklanmış 123 tüp içerisinde yaklaşık 3 milyon dolar değerinde kobra yılanı zehri ele geçirildi...

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

2017'nin En İyi 314 Videosu 08:13

2017'nin En İyi 314 Videosu

İnternetin en iyi videolarını derleyen Luc Bergeron, bu yıl onuncusu olan Zapatou serisini yayınladı. 2017'nin en iyi videolarının yer aldığı ve yaklaşık 8 dakikalık bir derleme olan Zapatou, 314 videodan oluşuyor...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce