#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:23

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 1 Su bardağı kadar ince çekilmiş ceviz 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (ya da margarin) 1 Tane yumurta 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri 3 Yemek kaşığı sıvıyağ 1 Yemek kaşığı do..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

İki Renkli Kurabiye Tarifi 07:41

İki Renkli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr. Yumuşak tereyağı ya da margarin 1 Su bardağı şeker 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı kakao 1 Çay kaşığı kabartma tozu Yaklaşık 3 buçuk su bardağı un İsteğe bağlı limon kabuğu rendesi koyun. Kloroplast str..

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı 03:15

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kazdıkları tünelin ucu Garnizon Komutanlığından çıkan şahısların define aradığı kesinleşti. Şahısların komutanlığın hemen altında sit alanında bulunan bir evin avlusundan başlayarak zigzag ş..

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü 01:01

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan yangında 100 yıllık tarihi ahşap bina kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Basmane semtindeki bir evden duman yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.İtf..

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift 00:14

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift

Trabzon'un Sürmene ilçesinde İsmail Kılıç, kardeşi ve arkadaşı ile işlettikleri düğün salonunda geliştirdikleri sistem ile gelin ve damadı balıkçı kayığı ile uçurarak salona indiriyor.Yaklaşık 5 bin liraya mal olan kayığ..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Virajı Alamayan Araç 100 Metre Aşağı Uçtu 02:38

Virajı Alamayan Araç 100 Metre Aşağı Uçtu

TEM otoyolu Kağıthane mevkiinde virajı alamayan bir otomobil yaklaşık 100 metre aşağı uçtu. Uçan araçta bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı...

Maşallah Dedirten 1 Senelik Kumbara Birikimi 10:45

Maşallah Dedirten 1 Senelik Kumbara Birikimi

Yaklaşık 1 senedir kumbarada para biriktiren tasarruflu aile, 12 ay sonunda biriktirdiği paraları kumbaradan çıkartma anını kameraya almışlar efendim..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail’in Casus ‘Gözleri’ 01:00

İsrail’in Casus ‘Gözleri’

İsrail, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek isteyen Filistinlilerin düzenledikleri gösterilerin merkezi haline gelen işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Şam Kapısı çevresini yaklaşık 60 kamerayla izl..

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Nefrin Fragmanı 01:10

Nefrin Fragmanı

Yapımcılığını DSS Yapım‘ın üstlendiği ‘Nefrin’ filminin çekimleri Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapıldı ve yaklaşık 1 ay sürdü. Yönetmen koltuğunda Gülşen Güner’in oturduğu‘’ Nefrin ‘’ korku filminde başrolleri Arda Kur..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

iPhone 6 Kasa Değişimi 04:29

iPhone 6 Kasa Değişimi

iPhone 6 Kasa Değişimi Nasıl Yapılır? iPhone 6 Kasa Değişimi Fiyatı: Sorunuz. Teknisyenimiz kasası yamulan ve zarar gören iPhone 6'nın kasa değişimini yapıyor. Teknik Servis Merkezimizde iPhone 6 Kasa Değişimi yapılmakta..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Çay Kurabiyesi Tarifi 01:20

Efsane Çay Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 150 gram tereyağ veya margarin 2 yumurta sarısı 1 bardaktan 1 parmak eksik pudra şekeri 1 yemek kaşığı su Yarım su bardağı ceviz veya fındık Yarım su bardağı damla çikolata veya 80 gramlık küçük doğranmış çiko..

Halka Tatlısı Tarifi 08:01

Halka Tatlısı Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı yogurt 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ Yarım limonsuyu Çay kaşığının ucuyla tuz 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un Tatlıyı kızartmak için bolca sıvıya..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Simit Tarifi 08:58

Simit Tarifi

Simit Tarifi ve Malzemeler : 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı seker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 6 buçuk su bardağı un ..

Aracını Gerçek Saç İle Kaplayan Kadın 00:57

Aracını Gerçek Saç İle Kaplayan Kadın

Maria Lucia Mugno isimli kadın aracını yaklaşık 100 kilogram saç kullanarak kapladı. Dünyanın en saçlı otomobili olarak da Guinness Rekorlar Kitabına giren aracın saçla kaplanma işlemi 150 saatten fazla sürdü. İtalyan st..

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce