#Yaklaşık 20 acentenin katıldığı ada gezintisi ve giresun’un doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turda

Buzdan Ülke 02:41

Buzdan Ülke

Dünyanın dört bir yanından heykeltıraşlar Perşembe günü yapılan en yeni Harbin Uluslararası Buz Birleştirme Heykel Şampiyonasını sonuçlandırdı. Yedi ülkeden on üç takımın tekliflerini tamamlaması yalnızca 4.5 gün sürdü. ..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı 01:06

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı

Tencerede Sufle Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 8 tepeleme yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Bitter çikola..

Sarıyer Böreği Nasıl Yapılır 05:52

Sarıyer Böreği Nasıl Yapılır

Sarıyer Böreği için Malzemeler: 1 adet Soğan 250 gram Kıyma 1 bardak Süt 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı tereyağı 16 adet baklava yufkası Adımlar: 1- Kıymayı kızgın yapda kavurun. Soğanı ekleyin 5 dakika daha kavurun. 2- ..

Kuyuya Düşen Leopar Merdivenle Kurtarıldı 01:03

Kuyuya Düşen Leopar Merdivenle Kurtarıldı

Hindistan'ın Madhya Prades kentinde derin bir kuyuya düşen leoparın hırıltılarını duyan köylüler, orman güvenlik ekiplerine haber vermiş. 6 metrelik bir merdiven yardımıyla yaklaşık 20 dakika süren operasyonla leopar düş..

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatını Barbie Bebek Temalı Ürünlere Adayarak 80 Bin Dolar Harcayan Kadın Azusa Sakamoto 05:40

Hayatını Barbie Bebek Temalı Ürünlere Adayarak 80 Bin Dolar Harcayan K

Barbie bebek temalı ürünlere yaklaşık olarak 80 bin dolar harcayan 36 yaşındaki Azusa Sakamoto hayatını Barbie pembesi içinde yaşıyor. Hemen hemen her şeyi pembe olan kadın 15 yaşından beri Barbie hayranı. Yaşadığı yer i..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi 02:24

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi

Adana'da minibüs ve otobüs hattı sahiplerinin güzergah tartışması, taşlı- sopalı kavgaya dönüşmüş. Yaklaşık 200 kişi birbirine girerken, tarafları, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vietnam'da Tam Bana Göre Dedirtecek Kuaför Hizmeti 09:58

Vietnam'da Tam Bana Göre Dedirtecek Kuaför Hizmeti

Vietnam'daki bir kuaförde 10 dolara verilen hizmeti görünce Vietnam'ın yolunu tutabilirsiniz. Yaklaşık bir saat içinde ayak masajı, saç yıkama ve cilt bakım hizmeti ile rahatlamanın doruklarına çıkaran Vietnamlı masör ka..

  • JET TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yurt Dışında Oy Verme İşlemi Sona Erdi 01:21

Yurt Dışında Oy Verme İşlemi Sona Erdi

Avrupa genelinde 28 ülkede yaşayan yaklaşık 2,5 milyon Türk seçmeni için 63 temsilcilikte kurulan sandıklarda, 13 gün süren Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi oylama süreci bugün saat 21.00'de tamamland..

7 Çocuk Babası Adam 6 Yaşında Kıza Dönüştü. İnanılmaz Hayat Hikayesi 02:37

7 Çocuk Babası Adam 6 Yaşında Kıza Dönüştü. İnanılmaz Hayat Hikayesi

Konu: Dünya üzerinde son verilere göre yaklaşık 7,5 milyar insan yaşıyor. farklı kültürler, farklı inanışlar, farklı yaşam tarzları ile bu insanlar arasında bazen öyle hikayeler çıkıyor ki, eşine gerçekten az rastlanabil..

  • JET TV tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Portakallı Kurabiye Tarifi 04:58

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakalli kurabiye tarifi Malzemeler 1 tane portakal 1 su bardagi şeker(eger cok tatli seviyorsaniz 2 3 yemek kasigi sekeri arttirabilirsiniz) 2 yemek kasigi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta(not.isterseni..

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Anakonda 02:39

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Anakonda

Şehrin önemli bir yeşil bölgesine caddeyi geçmeye çalışan yaklaşık 3.5 metre uzunluğunda bir anakonda yılanı...

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Yaz Alışverişim 18:27

Duygu Özaslan Yaz Alışverişim

Yaklaşık 1.5 aydır yaptığım yaz alışverişlerimde aldıklarımı paylaştım...

Ev Yapımı Limonata 04:14

Ev Yapımı Limonata

Limonata İçin Malzemeler: 3 limon veya 1 limon ve 1 portakal (3-4 saat önceden veya 1 geceden dodurulmuş) 1 su bardağı tozşeker 1 tatlı kaşığı limon tuzu (silme) yaklaşık 3 litre su arzuya göre nane yaprakları..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

Çikolatalı Pasta Tarifi 02:13

Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 25 gr kakao 1,5 su bardağı unu 2 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket krem şanti 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolat..

Ateş Böceğini Yutan Kurbağanın İçinde Işığını Dışa Yansıtması 00:24

Ateş Böceğini Yutan Kurbağanın İçinde Işığını Dışa Yansıtması

Ateş böceğini yutan ağaç kurbağası böceğinin ışını dışa yaklaşık 10 15 dakika boyunca sürekli yanmaya devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay 8 Saat Saçımı Ördüler 10:02

Tuğçe Ay 8 Saat Saçımı Ördüler

Evet saçımı kısa bi süreliğine ördürdüm. Ama nasıl ördürdüm ? :) yaklaşık 8 saat süren bi örgü serüvenim oldu sonrasında neler oldu hepsini anlattım...

Bir Süre Otomobilin Arkasında Asılı Kalan Adam 02:03

Bir Süre Otomobilin Arkasında Asılı Kalan Adam

Batı Virginia'daki Beckley kasabasında araba sürerken rastlanılan olayda, adam yaklaşık 1 km boyunca otomobilin arkasında tutuldu, çığlık attı ve en sonunda atlamaya başladı...

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 6 yıl önce
400 Bin İstanbullu Bu Sistemle Susuz Kalmaktan Kurtuldu 04:14

400 Bin İstanbullu Bu Sistemle Susuz Kalmaktan Kurtuldu

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) uygulamaya başladığı “Hot-Tapping Stoople” sistemiyle boru hatlarındaki planlı bakım-onarım ve yenileme işlemlerini su kesintisi yapmadan arızayı gideriyor. Kadıköy'de uygulanan..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi 01:14

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi

Malzemeler 1 paket milföy Yeteri kadar peynir ve maydanoz Üzeri için 1 yumurta sarısı Hazırlanışı; 1.Az miktarda unladığımız tezgaha 1 adet milföyü alarak kare alacak şekilde açalım. 2.Milföyü ekranda izlediğiniz şeki..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi 01:59

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi

Narın üst kısmından yaklaşık 5’er cm’lik kenarları olan bir kare şeklinde kesikler atın narları hissedecek derinliğe kadar.Kesiklerin bir kenarından diklemesine soktuğunuz bıçakla şapka gibi kestiğiniz bu kısmı kaldırın..

Eliz Sakuçoğlu Eski Sevgilisi Murat Boz'u Yakın Markaja Almış 02:48

Eliz Sakuçoğlu Eski Sevgilisi Murat Boz'u Yakın Markaja Almış

Ünlü şarkıcı Murat Boz geçtiğimiz hafta yakın arkadaşı Soner Sarıkabadayı ile İzmir Çeşme'ye tatile gitti. Alaçatı'da bir gece kulübünde eğlenen Boz, bir anda eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile karşılaştı. Yaklaşık 8 yıl ..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce