#Yaklaşık 3 milyon

Reynmen’in Ela Şarkısıyla Kaç Para Kazandığı Ortaya Çıktı 07:37

Reynmen’in Ela Şarkısıyla Kaç Para Kazandığı Ortaya Çıktı

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, geçtiğimiz aylarda “Derdim Olsun” adlı şarkısıyla sadece bir hafta içinde 30 milyon görüntülenmeyi geçmişti...

  • BETA tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
4 yıl önce Hacettepe'de ürettiği ve yarım saat şarj ile 300 km gidebilen elektrikli yerli otomobil 01:47

4 yıl önce Hacettepe'de ürettiği ve yarım saat şarj ile 300 km gidebil

11 Türk mühendisin 4 yıl önce Hacettepe'de ürettiği ve yarım saat şarj ile 300 km gidebilen elektrikli yerli otomobil, devlet desteği görmediği için milli otomobil payesi almadı. Onun yerine 40 milyon verilip İtalya’da..

Türkiye Savunma Sanayisinde Milli Yönetim 00:55

Türkiye Savunma Sanayisinde Milli Yönetim

Kınalıada'dan sonra Anadolu: • Milli savaş yönetim sistemi Advent'in TCG Anadolu'ya entegrasyonu başladı • Ağ desteği yeteneğine sahip Advent'in geliştirme süreçlerinde bugüne kadar 10 milyon satır kod yazıldı • 50'ye ya..

Senden Önce Ben Romantik Film İzle 1:50:14

Senden Önce Ben Romantik Film İzle

Senden Önce Ben, bir 2016 Amerikan-İngiliz[1] romantik komedi-drama filmidir, yönetmen Thea Sharrock'tur ve Jojo Moyes'un 2012 yılında yayınladığı roman ile aynı adı taşır,romandan esinlenilmiştir.Film yıldızları Emilia ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.266 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu 02:30

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu

Bu görüntü, tekrar bakir gibi hissettiğini söylemeden önce muhteşem bir etkileyiciyi ve beş kızlık zarı onarım ameliyatı geçiren annesini gösteriyor. Khanty-Mansi Özerk Okrugu'nun orta-batı Rusya bölgesindeki Surgut kent..

  • PengoTV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1.7 Milyar Kişi Risk Altında 01:18

1.7 Milyar Kişi Risk Altında

108 adreste koronaya karşı bilim nöbeti sürerken, içlerinden biri çarpıcı bir araştırmaya imza attı. Dünya nüfusunun beşte birinin sağlık sorunlarını nedeniyle risk altında olduğunu öne sürdü. 350 milyon kişininse hastal..

AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Acun Raporu 02:06

AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Acun Raporu

AK Parti’nin 2023 seçim stratejisi belli oluyor. İlk kez oy kullanacak 7 milyon gencin oyunu kazanmak için plan yapan AK Parti dijital medyaya odaklanacak. Sosyal medya platformlarında atılacak adımlarla gençlere temas e..

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu 02:54

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu

Türkiye genelinde 2 milyon 437 bin 119 adayın başvurduğu YKS'ye Bursa'da baba ve kızı aynı okulda beraber girerek birbirlerine rakip oldu. Sınavdan önce birbirlerine başarı dileyen baba-kız sınavın ardından da sınavda çı..

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu 02:24

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhuriyet tarihinin en büyük narkotik operasyonuyla ilgili ayrıntıları paylaştı. 'Bataklık Operasyonu'nun 9 ülke ile işbirliğiyle düzenlendiğini söyleyen Soylu, Şu ana kadar 70 milyon li..

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

SMA Hastası Bebeğin Annesinden Tepki 05:52

SMA Hastası Bebeğin Annesinden Tepki

Kas hastalığı (SMA) olan 1 yaşındaki Doğu Ülker’in annesi Şive Ülker, “80 milyon insan içerisinde bu çocuklara neden bir ödenek ayrılmadığını gerçekten merak ediyorum...

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur 05:43

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur

Trabzon’un Araklı ilçesindeki Hükümet Konağı’nın inşaatında çalışan işçiler strafordan yaptıkları podyumda defile düzenledi. Ellerine aldıkları mala, keser ve çimento mikseri ile ünlü mankenlere taş çıkartacak bir video ..

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu 02:14

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Fatih ve Kadıköy’deki 15 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda piyasa değeri 10 milyon TL olan binlerce 'korsan kitap' ele geçirildi...

Lavabo açıcı bomba gibi patladı!- 01:20

Lavabo açıcı bomba gibi patladı!-

TIKANAN LAVABOYA, KİMYASAL DÖKTÜ... VE İDDİASINA GÖRE BOMBA GİBİ PATLAYAN MADDE, YÜZÜNÜ YAKTI... REKLAM OYUNCUSU GENÇ KADIN, LAVABO AÇMA FİRMASINA 1 BUÇUK MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI.....

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! 02:10

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi!

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! / A Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen son dakika açıklamasına göre; ilk aşamada diğer aşı adaylarına oranla daha güvenli olduğu düşünülen Çin menşeili CoronaVac isimli co..

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor 01:08

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan askeri harcamalarını arttırdı. Yunan Başbakan Micokatis 115 milyon avro değerinde denizaltılar için 32 torpido alınacağını açıkladı...

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor! 01:53

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor!

2 MİLYON ABONESİ OLAN SOSYAL MEDYA FENOMENİ MERVE ÖZKAYNAK, DOLABINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI... KIYAFETLERİNİ BİR MAĞAZADA SATIŞA ÇIKARAN YOUTUBER, GELİRİN TAMAMINI İZMİR'E GÖNDERECEK...

Çalınan sondaj makinesi bulundu 02:28

Çalınan sondaj makinesi bulundu

TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANMIŞ, JEOLOJİ MÜHENDİSİ İLKER BALIK'IN SONDAJ MAKİNESİ PAZARLIK YAPILIRKEN ÇALINMIŞTI! BİZ DE BU OLAYI EKRANLARINIZA TAŞIMIŞTIK. NİHAYET İYİ HABER GELDİ. 2 MİLYON DEĞERİNDEKİ SONDAJ MAKİNESİ AYLAR ..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza 01:37

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza

Sosyal medya devlerine Türkiye ikinci bir ceza kesti. Bu çerçevede Türkiye'de temsilci bulundurma şartını yerine getirmeyen Facebook, Twitter, Youtube, TikTok ve Instagram şirketlerine 30 milyon lira para cezası uyguland..

T.C. Milli Savunma Bakanlığı- “Kahraman komandolarımız Bakü'de” 01:07

T.C. Milli Savunma Bakanlığı- “Kahraman komandolarımız Bakü'de”

Kahraman Komandolarımız, canımızdan can bildiğimiz asil #Azerbaycan Türkü kardeşlerimize 83 milyon milletimizin sevgisini, muhabbetini ve selamlarını iletmek üzere Bakü’de..

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor 03:43

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor

Türkiye’nin 1 milyon kilometrekarelik hava sahasında bulunan 55 havalimanının uçuş trafiği, Esenboğa’da bulunan Hava trafik kontrol merkezinde yönlendiriliyor. Merkezden hava trafiğini sağlayan kontrolörler, pilotların a..

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin Bulunduğu Yer 02:08

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin B

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Gübretaş'a ait Söğüt altın sahasında 3,5 milyon onsluk altın kaynağının tespit edildiğini açıklamasının ardından gözler..

Ali Ağaoğlu'nun Porsche Pazarlığı 00:59

Ali Ağaoğlu'nun Porsche Pazarlığı

Ali Ağaoğlu, sosyal medyada paylaşılan bir videoda 2 Milyon TL'lik Porsche Taycan için pazarlık yaparken görülüyor. Oldukça ilginç görüntüleri izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Almanya ile ortak aşı üretimi 01:43

Almanya ile ortak aşı üretimi

TÜRKİYE'YE GETİRİLEN ÜÇ MİLYON DOZ ÇİN AŞISININ LABORATUVAR İNCELEMELERİ SÜRÜYOR, ANKARA, ORTAK AŞI ÜRETİMİ KONUSUNDA DA DÜĞMEYE BASTI. RUSYA'NIN ARDINDAN ALMANYA'YLA DA GÖRÜŞMELER BAŞLADI...

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor 01:50

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor

Çinli Sinovac aşısı geçtiğimiz hafta içerisinde 3 milyon doz olarak Türkiye'ye getirilmişti. Aşının analiz çalışmaları Sağlık Bakanlığı laboratuvarlarında yapılıyor. İşte detaylar.....