#Yaklaşık 3 milyon

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

BBC'nin Casus Hayvanları 00:30

BBC'nin Casus Hayvanları

Hayvan, canlılar dünyasının ökaryotlar (Eukaryota) üst âlemindeki hayvanlar (Animalia) âleminde sınıflanan canlıların ortak adıdır. Hayvan sözcüğü, günlük kullanımda esasen insan dışı nefes alan ve hareket eden şeyleri..

  • PengoTV tarafından
  • 2.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam 05:59

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam

İnsan Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, katıldığı televizyon programında yüzüne yaptırdığı 50. operasyonu ve geçirdiği aşamaları anlattı. Ameliyatları geçirme sebebi olarak ‘Bedenim ve ruhum uyuşmuyordu’ şeklinde bir açık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP) 03:15

Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP)

If you can hear the sound If you can sing the rhymes If you can get the groove And if your body move So you're one of the tribe And you're part of the vibe Don't resist it JUMP! Wherever I look around I hear the crying..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle 47:20

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle

‘Homeland’, ‘küresel düzen’ ile ‘küresel düzen karşıtlığı’ arasındaki mücadeleye Amerika penceresinden ancak Amerika-yanlısı olmadan bakma gayretinde bir dizi. Bu nüansı kaçırırsanız diziyi kolayından Amerikancı-propagan..

  • Tv Series tarafından
  • 32.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 2:12:23

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Karizmatik Atlas (Jesse Eisenberg) tarafından yönlendirilen sihirli süper grup Mahşerin Dört Atlısı yüksek teknolojili sihirbazlık gösterileri sergilemektedir. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 35.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:06

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 25.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce