#Yaklaşık 3 milyon

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Ezel - Ezel 2.Bölüm | Seni Seven Senin Kurbanındır - HD 1:30:28

Ezel - Ezel 2.Bölüm | Seni Seven Senin Kurbanındır - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 2. Bölüm ÖzetnnEzel'in yıllardır beklediği an geldi.Bir yandan bulm..

  • Dizi TV tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Balon Balığı Avlayana Ödül Var! 01:11

Balon Balığı Avlayana Ödül Var!

İstilacı balık türlerinden Balon balığının avlanmasına yönelik teşvik verilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Balon balığının Lagocephalus Sceleratus tü..

Ezel - Ezel 2.Bölüm | Seni Seven Senin Kurbanındır - HD 1:30:28

Ezel - Ezel 2.Bölüm | Seni Seven Senin Kurbanındır - HD

Ezel 2. Bölüm ÖzetnnEzel'in yıllardır beklediği an geldi.Bir yandan bulmacanın eksik parçası çözülüyor. Eyşan'ın sırları ortaya çıkıyor. Bir yandan herkesin kaderi değişiyor. Ezel ve Cengiz oyuna başlarlar. Sürekli kaybe..

  • Dizi TV tarafından
  • 233 görüntüleme
  • 3 yıl önce
TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi 02:33

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında 12 yıldan beri temizlik işçisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Remziye Karadağ, hastane koridorlarını temizlerken altın gerdanlı..

Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Hurda Araca 240 Bin Lira Harcadı 01:40

Hurda Araca 240 Bin Lira Harcadı

Hurda Araca 240 Bin Lira Harcadı İzmir'in Tire ilçesinde, çürümeye terk edilmiş 1955 model klasik otomobil, yaklaşık 240 bin lira harcanarak, eski ihtişamlı günlerine döndürüldü...

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı 02:39

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı Adana'da, yaklaşık 8 ay önce ele geçirilen Rus yapımı 3 roketatarı Türkiye'ye sokan YPG'li terörist ve annesini görmek için gelen PKK'lı ile terör örgütünün sözde Sivil..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki 01:15

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan yaklaşık 50 gün sonra ölü bulunan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in ailesi, terör örgütüne tepki gösterdi..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Muş’ta Banka Soygunu 01:15

Muş’ta Banka Soygunu

Muş’ta Banka Soygunu Muş’ta elindeki pakette bomba olduğunu söyleyerek bir banka şubesine giren şahıs, 10 bin TL alarak kayıplara karıştı. Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Saray Mahallesi’ndeki bir bankan..

00:47

"Mushaf-ı Şerif" Yeniden Basıldı

Mushaf-ı Şerif yeniden basıldı İslam yazı sanatını zirveye taşıyan ve Hattatların Piri olarak tanımlanan Şeyh Hamdullah'ın yaklaşık 500 yıl önce yazdığı ve Türkiye'deki en değerli el yazması Kur'an-ı Kerimler arasında..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Dünyanın en büyük Noel ağacı ışıklandırıldı 00:41

Dünyanın en büyük Noel ağacı ışıklandırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde kurulan Noel pazarındaki dev Noel ağacı 20'nci kez ışıklandırıldı. Dünyanın en büyük Noel ağacı 45 metre yüksekliğinde, 40 ton ağırlığında, 1.700 kızıl ladinden oluşuyor ve üzerinde de yakla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamudan 15 Bin Yeni İhraç 01:29

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç Yeni kanun hükmünde kararname ile binlerce kişi daha kamudan ihraç edildi. 7 bin 586 polisle birlikte, 5 binden fazla kamu çalışanı ve yaklaşık iki bin askerin kamuyla ilişiği kesildi. 550 dern..

Chevrolet Camaro Yarış Arabası böyle Ters Düz Kimse Kullanmamıştı.ÇOK ÇOK İYİ... 02:11

Chevrolet Camaro Yarış Arabası böyle Ters Düz Kimse Kullanmamıştı.ÇOK

Yenilikçi estetiği için yol gösterici olan dünyanın tersine çevrilmiş Chevrolet Camaro yarış arabası inşa edilmiştir. Jeff Bloch tuhaf araçlar yarattığı için biliniyor ve bir 1999 Chevrolet Camaro'sunu devirdi ve ters bi..

  • Cowboy tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı 02:35

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı

Suriye'deki savaşta Beşşar Esad rejimi ve Şii milislerin en şiddetli saldırıları düzenledikleri Halep kent merkezinde, yaklaşık 300 bin kişiye hizmet veren onlarca fırından geriye sadece 3 tane kaldı. Kentin doğusunda si..

  • Haberler tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Kolları Olmadan 7 Bin Maket Yapan Adam 01:41

Kolları Olmadan 7 Bin Maket Yapan Adam

Çocukken elektrik akımına kapılarak iki kolunu ve bir bacağını kaybeden Selahattin Genli, kollarının ucuna yaptırdığı özel aparatları kullanarak 25 yılda yaklaşık 7 bin maket ev ve hediyelik eşya yaptı. Müzikten ayrı ka..

  • Umut Tv tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce