#Yaklaşık 3 milyon

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..

Kaçıklar Üniversitesi  Romantik Komedi  Film İzle 1:33:52

Kaçıklar Üniversitesi Romantik Komedi Film İzle

Van Wilder yaklaşık 7 yıldır aynı üniversitededir. Babasıda harçlığı kesince iyice zor duruma düşer. Wilder çılgın arkadaşlarıyla birlikte bir plan yaparlar ve parti düzenleyip para kazanmaya karar verirler.. Yönetmen : ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Balıkları, Donmuş Balıkla Beslemek Çok Eğlenceli 01:16

Balıkları, Donmuş Balıkla Beslemek Çok Eğlenceli

Bir göle donmuş balıklarıyla giden adam, yaklaşık 5 saniye içinde atılan balığı hepsini birden yediler:-D arada adamın parmağını da ısırdılar :-D keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

2017'nin En İyi 314 Videosu 08:13

2017'nin En İyi 314 Videosu

İnternetin en iyi videolarını derleyen Luc Bergeron, bu yıl onuncusu olan Zapatou serisini yayınladı. 2017'nin en iyi videolarının yer aldığı ve yaklaşık 8 dakikalık bir derleme olan Zapatou, 314 videodan oluşuyor...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:23

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 1 Su bardağı kadar ince çekilmiş ceviz 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (ya da margarin) 1 Tane yumurta 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri 3 Yemek kaşığı sıvıyağ 1 Yemek kaşığı do..

İki Renkli Kurabiye Tarifi 07:41

İki Renkli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr. Yumuşak tereyağı ya da margarin 1 Su bardağı şeker 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı kakao 1 Çay kaşığı kabartma tozu Yaklaşık 3 buçuk su bardağı un İsteğe bağlı limon kabuğu rendesi koyun. Kloroplast str..

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı 03:15

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kazdıkları tünelin ucu Garnizon Komutanlığından çıkan şahısların define aradığı kesinleşti. Şahısların komutanlığın hemen altında sit alanında bulunan bir evin avlusundan başlayarak zigzag ş..

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü 01:01

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan yangında 100 yıllık tarihi ahşap bina kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Basmane semtindeki bir evden duman yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.İtf..

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Virajı Alamayan Araç 100 Metre Aşağı Uçtu 02:38

Virajı Alamayan Araç 100 Metre Aşağı Uçtu

TEM otoyolu Kağıthane mevkiinde virajı alamayan bir otomobil yaklaşık 100 metre aşağı uçtu. Uçan araçta bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı...

Maşallah Dedirten 1 Senelik Kumbara Birikimi 10:45

Maşallah Dedirten 1 Senelik Kumbara Birikimi

Yaklaşık 1 senedir kumbarada para biriktiren tasarruflu aile, 12 ay sonunda biriktirdiği paraları kumbaradan çıkartma anını kameraya almışlar efendim..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail’in Casus ‘Gözleri’ 01:00

İsrail’in Casus ‘Gözleri’

İsrail, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek isteyen Filistinlilerin düzenledikleri gösterilerin merkezi haline gelen işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Şam Kapısı çevresini yaklaşık 60 kamerayla izl..

iPhone 6 Kasa Değişimi 04:29

iPhone 6 Kasa Değişimi

iPhone 6 Kasa Değişimi Nasıl Yapılır? iPhone 6 Kasa Değişimi Fiyatı: Sorunuz. Teknisyenimiz kasası yamulan ve zarar gören iPhone 6'nın kasa değişimini yapıyor. Teknik Servis Merkezimizde iPhone 6 Kasa Değişimi yapılmakta..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Çay Kurabiyesi Tarifi 01:20

Efsane Çay Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 150 gram tereyağ veya margarin 2 yumurta sarısı 1 bardaktan 1 parmak eksik pudra şekeri 1 yemek kaşığı su Yarım su bardağı ceviz veya fındık Yarım su bardağı damla çikolata veya 80 gramlık küçük doğranmış çiko..

Halka Tatlısı Tarifi 08:01

Halka Tatlısı Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı yogurt 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ Yarım limonsuyu Çay kaşığının ucuyla tuz 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un Tatlıyı kızartmak için bolca sıvıya..

Simit Tarifi 08:58

Simit Tarifi

Simit Tarifi ve Malzemeler : 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı seker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 6 buçuk su bardağı un ..

Aracını Gerçek Saç İle Kaplayan Kadın 00:57

Aracını Gerçek Saç İle Kaplayan Kadın

Maria Lucia Mugno isimli kadın aracını yaklaşık 100 kilogram saç kullanarak kapladı. Dünyanın en saçlı otomobili olarak da Guinness Rekorlar Kitabına giren aracın saçla kaplanma işlemi 150 saatten fazla sürdü. İtalyan st..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mandagöz Balığı İlk Defa Türkiyede 02:12

Mandagöz Balığı İlk Defa Türkiyede

Genellikle tropik sularda yaşayan mandagöz balığı, yaklaşık 600 deniz mili katederek ulaştığı Mersin'de balıkçılar tarafından yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Protezi Olan Kişiler Nelere Dikkat Etmeli 01:03

Kalça Protezi Olan Kişiler Nelere Dikkat Etmeli

Kalça protezi yapılan kişiler yaklaşık 6 haftaya kadar alçak yere oturmaktan, bacaklarını içe ve ya dışa doğru aşırı kıvırmaktan ve eğilmekten kaçınmalı. Bunların dışında fazla bir kısıtlama yoktur. Ancak kilolu kişilerd..

  • NABIZ tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı 01:36

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde park etme kavgasında çıkan tartışma ve silahlı kavgaya dönüşen olayda, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Ayağından aldığı 5 kurşunla yaralanan A.G., olay yerin..

Yüzyıllar Öncesinden Fare Kapanı Fikri 02:39

Yüzyıllar Öncesinden Fare Kapanı Fikri

Yaklaşık 300-500 yıl öncesine ait bir icatmış bu kapan fareleri resmen hipnoz ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi 00:37

Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği (Yunus Timleri) 2017 yılında yaklaşık bin olaya müdahale ederken bin 500 kişiye yasal işlem yaptı...

Balina Dalış Yapan Kadını Köpek Balığından Böyle Korudu 02:07

Balina Dalış Yapan Kadını Köpek Balığından Böyle Korudu

Kadını başı ile farklı bir alana iten kambur balinanın koruma içgüdüsü hayrete düşürüyor. Balina yaklaşık 10 dakika boyunca 25 tonluk ağırlığı ile kadını koruyup onu farklı bir alana doğru itiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi 00:52

Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi

Irak sınırından hareket eden tank ve obüs yüklü yaklaşık 20 araçlık askeri konvoy, Şanlıurfa'ya geldi...

Vatan Şaşmaz Cinayetindeki Sır Perdesi Aralandı 11:55

Vatan Şaşmaz Cinayetindeki Sır Perdesi Aralandı

Sunucu Vatan Şaşmaz 27 Ağustos 2017 günü Beşiktaş’ta bulunan Conrad The Boshpous Oteli'nin odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmüştü. Şaşmaz'ı dört kurşunla öldüren Aker’in sonrasında intihar etiği belirlen..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını 03:33

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını

Adana ve Mersin'de aşk vaadiyle dolandırıcılık, yağma, gasp, hırsızlık yaptıkları ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen Cono aşiretine yönelik bin polis ile düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30'dan fazlası kadın yaklaşık..

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada 01:39

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada

İstanbul Bahçelievler’de girdikleri apartman dairesinden yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyası ve elektronik eşya çalan hırsızların şüphe çekmemek için izlediği yol görenleri hayrete düşürdü. Hırsızlar, apartman sakiniym..

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi 03:38

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da sunta yüklü tır dorsesinde yapılan aramada, panellere gizlenmiş yaklaşık 150 kilogram eroin bulundu. Takibe alınan bir minibüste ise 350 kilo ‘skunk’ denen uyuşturucu bitki ele geçirildi. Polis kamerası taraf..