#Yaklaşık 3 milyon

Terlik Yutan Piton Ameliyat Edildi 03:38

Terlik Yutan Piton Ameliyat Edildi

Avustralya Yayın Kurumunda yer alan habere göre, Queensland eyaletinin başkenti Brisbane'ın batısındaki Haigslea bölgesinde bulunan bir evde gece yiyecek arayan piton ev içinde giyilen erkek terliğini yuttu. Yaşlı adam v..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başı Kopuk Yaşayan Tavuk 00:24

Başı Kopuk Yaşayan Tavuk

Tayland'da yaklaşık 10 gün önce başının büyük kısmı kopmuş halde bulunan tavuğun, hala hayatta olduğu bildirildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alzheimer Nedir 01:24

Alzheimer Nedir

Türkiye'de yaklaşık 250 bin Alzheimer hastası bulunuyor...

  • NABIZ tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tek Bacaklı Kaz Görüp Yarım Saat Boyunca Ağlayan Kadın 01:42

Tek Bacaklı Kaz Görüp Yarım Saat Boyunca Ağlayan Kadın

Tori Hanlin isimli bu güzel yürekli kadın otoparkta tek bacaklı bir kaz görüp ne yapacağını bilemiyor Hareketsiz bir şekilde duran kazı gördükçe ağlayan Tori, yaklaşık yarım saat boyunca ağlıyor ama bir süre hayatının sü..

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 6 yıl önce
(Çikolata Kaplı) Bisküvili Balkabaklı Toplar Tarifi 04:15

(Çikolata Kaplı) Bisküvili Balkabaklı Toplar Tarifi

Balkabaklı Bisküvili Top İçin Malzemeler: 7-8 adet balkabağı tatlısı yaklaşık 1 paket petitbör bisküvisi 2 avuç iri kıyılmış kavrulmuş fındık 1 paket bitter çikolata..

Leziz Tavuk Köftesi Tarifi 05:42

Leziz Tavuk Köftesi Tarifi

Tavuk Köftesi için malzemeler: 1 adet tavuk göğsü 1 adet orta boy soğan 2-3 diş sarımsak yaklaşık yarım su bardağından 2 parmak fazla galeta unu (veya ince çekilmiş bayat ekmekde kullanılabilir) 1 yumurta 1 er çay kaşığı..

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi 05:18

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği için Malzemeler: 4-5 dal tercihen orta kalınlıkta pırasa 2 adet havuç 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı pirinç 1çay kaşığı kadar tuz 2 adet domates + domatesin rengi ço..

678 Metre Yükseklikteki Ölümle İmtihan 01:45

678 Metre Yükseklikteki Ölümle İmtihan

Rus Fitness eğitmeni sosyal medyada fenomen oldu. Instagram'da yaklaşık 600 bin takipçisi olan fitness eğitmeni yerden 678 metrelik yükseklikte yaptıklarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araç ile Paten Yapan Değişik Gençler 00:10

Araç ile Paten Yapan Değişik Gençler

Yaklaşık 90 km hızla giden otomobile tutunan çılgın gençler E5'te patenle kaydılar...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Evde Simit Tarifi 07:17

Evde Simit Tarifi

Evde Simit Tarifi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağından biraz az (100ml) sıvıyağ 1 pkaet yaşmayanın 3de ikisi (1 pkaet fazla geliyor) veya 1 paket instant maya veya 1 yemek kaşı..

Waffle Kurabiye Tarifi 01:52

Waffle Kurabiye Tarifi

Waffle Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; 2,5 yemek kaşığı tereyağı 1 adet yumurta 3,5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu yoğurma kabına alınır. Yavaş yavaş un eklenerek hamur yoğrulur. Bu tarift..

Filipinli Balıkçı Dev Kalamar Yakaladı 01:07

Filipinli Balıkçı Dev Kalamar Yakaladı

Filipinler'de bir balıkçı yaklaşık 2,5 metre uzunluğunda dev boyutlarda kalamar yakalamış. Bu anları köyülerle paylaşan balıkçının avı ilgi odağı olmuş. Parlak, beyaz renkli ve temiz olan kalamarın bölgede bugüne kadar g..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afrin'de Bin Teröristi Alacak Yer Altı Karargahı Bulundu 03:38

Afrin'de Bin Teröristi Alacak Yer Altı Karargahı Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen Afrin ilçesinde yaklaşık bin teröristi barındıracak kapasiteye sahip bir yer altı karargahı bulundu...

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet 00:32

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet

Saatte yaklaşık 200 km hızla giden bir motosiklet sürücüsü küçük bir çukura girince dengesini kaybetti ve metrelerce yalpalandı. Büyük bir kaza atlatan sürücü dengesini sağlayarak yoluna devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mayalı Düğüm Açma Çörek Tarifi 07:21

Mayalı Düğüm Açma Çörek Tarifi

Mayalı Düğüm Açma Çörek için malzemeler: 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağından biraz az sıvıyağ 2 yemek kaşığı tozşeker 1 paket yaşmaya 2 adet yumurta (sarılarını üzeri için ayırın) yaklaşık 7-8 ba..

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi 06:55

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi

En kolay Şöbiyet Baklavası Tarifi için Malzemeler: İrmik Kaymağı için 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı dolusu irmik 1 paket baklava yufkası yaklaşık 125gr. tereyağı 1 ufak çay bardağı sıvıyağ 1 büyük kase hafifi iri çeki..

Ağızda Dağılan Kavanoz Kurabiyesi Tarifi 06:55

Ağızda Dağılan Kavanoz Kurabiyesi Tarifi

Ağızda Dağılan Kavanoz Kurabiyesi İçin Malzemeler: 150gr. tereyağı 1 yumurta akı 3 yemek kaşığı doluca nişasta 2 yemek kaşığı doluca pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ yaklaşık 3- 3buçuk bardak arası un 1 paket vanilya 1..

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası Tarifi 05:23

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası Tarifi

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası için Malzemeler: 4 adet havuç 3 adet kabak 2-3 diş sarımsak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kadar tuz yaklaşık 1 su bardağı veya daha fazla katıca yoğurt çeyrek demet kadar dereotu..

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi 05:55

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare için malzemeler (bardak ölçüsü 250ml) 125gr. tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 2 yumurta (1 sarısı üzerine) yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağında 2 parmak eksik irmik (200ml) yaklaşı..

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği 00:50

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği

Balatlı Oğlanın Tedavi Süreci - Dost Derneği Balattan ihbar üzerine kliniğe kaldırdığımız sokak kedimizin tedavisi devam ediyor. Yaklaşık 1 haftadır klinikte olan oğlumuzun şu anki halini dostlarımıza da moral olsun di..

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi 04:07

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi

Antep Fıstıklı Katmer için malzemeler: (2 adet katmer için) İrmik kaymağı: 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı hafif tepeleme irmik 6 adet baklava yufkası 4 yemek kaşığı antep fıstığı 2 yemek kaşığı tereyağı yaklaşık 2-3 ta..

Kremalı Milföy Pastası Tarifi 03:12

Kremalı Milföy Pastası Tarifi

Milföy Pastası İçin Gereken Malzemeler: Yaklaşık 8 adet mini pastacık için 6 kare milföy hamuru İstediğiniz bir pasta kreması..

Portakallı Kurabiye Tarifi 03:51

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakallı, Damla Çikolatalı Fındıklı Kurabiye için malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 2 umurta sarısı yarım su bardağı nişasta yaklaşık 2 su bardağı veya biraz daha fazla un 1 çay kaşığı ..

Tavuk Döner Tarifi 04:51

Tavuk Döner Tarifi

Tavuk Döner için malzemeler: 2 adet kemiksiz tercihen fileto kesilmiş tavuk göğsü (yaklaşık 800-1000 gr) Bütün ise siz kesebilirsiniz sosu için: 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı domates ve biber salçası 1 yemek kaşığı yoğur..

Sörfçünün Beklemediği Anda Dalgadan Fırlayan Yunus 00:27

Sörfçünün Beklemediği Anda Dalgadan Fırlayan Yunus

Yaklaşık 20 yunus balığının sörfçüye doğru geldiği anda tamda dalgaya yaklaşan sörfçüye dalgadan fırlayan yunus balıklarından biri fırlayıp vurarak indiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 6 yıl önce
7 Dakikada 27 Bisiklet Çaldılar 03:14

7 Dakikada 27 Bisiklet Çaldılar

Kadıköy'de kapıyı kırarak girdikleri dükkandan 27 bisikleti 7 dakikada çalan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Kızıltoprak Caddesi'ndeki bir bisiklet dükkanına kamyonetle gelen maskel..

Ispanaklı Kek Tarifi 03:57

Ispanaklı Kek Tarifi

Ispanaklı Kek İçin Malzemeler: ıspanak püresi için: 15 yaprak kadar koyu yeşil ıspanak (saplarını kullanmayın) 2 yemek kaşığı tozşeker 2-3 yemek kaşığı su el blenderı veya ufak hazneli mutfak robotu (daha iyi püre yapabi..

Tuzlu & Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:26

Tuzlu & Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tuzlu Kurabiye için malzemeler: 125gr. tereyağı oda ısısında 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yumurta (sarısıni üzeri için ayırın) 3 yemek kaşığı sirke 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu 2yemek kaşığı to..

Hayran Buluşmasına Kimse Gelmeyince Ağlayan Çocuk 01:28

Hayran Buluşmasına Kimse Gelmeyince Ağlayan Çocuk

Alina isimli minik YouTuber, hayranlarıyla buluşmak için bir organizasyon düzenledi. Ancak yorumlarda geleceğini söyleyen kimse Alina ile buluşmaya gitmemiş. Yaklaşık 6 ay önce gerçekleşen olay üzerine bir video yayınlay..

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 6 yıl önce