#Yaklaşık 3 milyon

Ankara'da Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi 02:58

Ankara'da Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara'da yaklaşık 15 dakika süren gök gürültülü kuvvetli sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle araçlar alt geçitlerde mahsur kaldı...

Beyaz Kremalı Çikolata Kaplı Topkek Tarifi 04:19

Beyaz Kremalı Çikolata Kaplı Topkek Tarifi

Malzemeler: 1/3 su bardağı su (bir bardağın üçte biri) bardak 250ml. lik 1 çimdik tuz 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 buçuk su bardağından biraz az tozşeker 2 yumurta akı (sarısı karışmamış) arzuya göre yarım paket vanilya..

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır 05:03

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır

Çikolata Soslu Cheesecake için Malzemeler: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi yaklaşık 2buçuk yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı kakao üzerine: 2 paket beyaz krempeynir 1 su bardağı tozşeker yarım paket süt kreması 3 yumurt..

Şekilli Bisküvi Tarifi 03:35

Şekilli Bisküvi Tarifi

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 3/4 su bardağı pudra şekeri 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yumurta yaklaşık 2buçuk 3 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu yarım paket vanilya..

Etiyopyalı Muhammed'in Duası Bir Damla Su 01:00

Etiyopyalı Muhammed'in Duası Bir Damla Su

Etiyopya'nın kuraklıkla boğuşan Afar eyaletinde yaklaşık 4 metrekarelik çadırında ailesiyle yaşamını sürdürmeye çalışan Muhammed Utban, bu ramazanda da yağmur yağması ve çorak toprakların can bulması için dua ediyor...

100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi 01:30

100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, üniversite öğrencisi Sinan Akkuş (24), kız arkadaşı Büşra Nur Ünal'a (23) Sırçalı Kanyonu'nda, yerden yaklaşık 100 metre yükseklikteki doğal 'taş teras'ın üzerinde evlilik teklifinde bulu..

  • JET TV tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2 Kardeşin Ölümüne Neden Olan Şoföre 5 Yıl 10 Ay Hapis Cezası 00:42

2 Kardeşin Ölümüne Neden Olan Şoföre 5 Yıl 10 Ay Hapis Cezası

Pendik’te 2 kız kardeşe çarparak ölümüne neden olan araç sürücüsü, “taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma” suçundan 5 yıl 10 ay hapse çarptırıldı. Korkunç kaza, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Öte y..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da Gasp Makineleri Kıskıvrak Yakalandı 03:20

İstanbul’da Gasp Makineleri Kıskıvrak Yakalandı

Sultangazi’de önceki gün silahla bir markete girerek çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 9 bin lira gasp eden şüpheliler, Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından 24 saat geçmeden kıskıvrak yakalandı...

'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak 01:16

'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden 2 tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika kada..

Zayıf Boru Kopunca Yere Çakılan Parkurcu 02:48

Zayıf Boru Kopunca Yere Çakılan Parkurcu

Zayıf sabit olan boruyu kontrol etmeyen parkurcu çocuk yaklaşık 6-7 metre yükseklikten yere düştü ve ağır travma geçirdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kan Donduran Görüntüler: Acemi Yüzücüler Kendi Ölümlerini Kaydetti 01:46

Kan Donduran Görüntüler: Acemi Yüzücüler Kendi Ölümlerini Kaydetti

Hindistan'da 20'li yaşlardaki üç kişi, girdikleri derin bir gölette boğulurken o anları saniye saniye kaydettiler. Üç adam, kamerayı ayarlayıp kayda girdikten sonra girdikleri gölde yüzdükleri anı videoya kaydedeceklerdi..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Narla Limonun Tohumlanması 01:00

Narla Limonun Tohumlanması

Narlı limon suyu elde etmeniz için iki çekirdeği kapsül içerisinde toprağa ekmeniz yeterli. Yaklaşık 200 gün sonra çok ilginç bir meyveniz olabilir efendim...

  • JET TV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gençlerden Sahur Programında Muhteşem Koreografi 00:59

Gençlerden Sahur Programında Muhteşem Koreografi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde düzenlenen sahur programında bir araya gelen yaklaşık 2 bin 500 genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Dünyaya inat R.T.E yazılı koreografiyle destek mesajı verdi...

Kuyuya Düşen Leopar Merdivenle Kurtarıldı 01:03

Kuyuya Düşen Leopar Merdivenle Kurtarıldı

Hindistan'ın Madhya Prades kentinde derin bir kuyuya düşen leoparın hırıltılarını duyan köylüler, orman güvenlik ekiplerine haber vermiş. 6 metrelik bir merdiven yardımıyla yaklaşık 20 dakika süren operasyonla leopar düş..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatını Barbie Bebek Temalı Ürünlere Adayarak 80 Bin Dolar Harcayan Kadın Azusa Sakamoto 05:40

Hayatını Barbie Bebek Temalı Ürünlere Adayarak 80 Bin Dolar Harcayan K

Barbie bebek temalı ürünlere yaklaşık olarak 80 bin dolar harcayan 36 yaşındaki Azusa Sakamoto hayatını Barbie pembesi içinde yaşıyor. Hemen hemen her şeyi pembe olan kadın 15 yaşından beri Barbie hayranı. Yaşadığı yer i..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü 02:20

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü A AA Antalya’nın Alanya İlçesi’nde deniz üzerinde 3 ayrı hortum oluşurken, İncekum Mahallesi’nde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Alanya’nın Alanya İlçesi İnceku..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi 02:24

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi

Adana'da minibüs ve otobüs hattı sahiplerinin güzergah tartışması, taşlı- sopalı kavgaya dönüşmüş. Yaklaşık 200 kişi birbirine girerken, tarafları, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Vietnam'da Tam Bana Göre Dedirtecek Kuaför Hizmeti 09:58

Vietnam'da Tam Bana Göre Dedirtecek Kuaför Hizmeti

Vietnam'daki bir kuaförde 10 dolara verilen hizmeti görünce Vietnam'ın yolunu tutabilirsiniz. Yaklaşık bir saat içinde ayak masajı, saç yıkama ve cilt bakım hizmeti ile rahatlamanın doruklarına çıkaran Vietnamlı masör ka..

  • JET TV tarafından
  • 1.484 görüntüleme
  • 6 yıl önce
7 Çocuk Babası Adam 6 Yaşında Kıza Dönüştü. İnanılmaz Hayat Hikayesi 02:37

7 Çocuk Babası Adam 6 Yaşında Kıza Dönüştü. İnanılmaz Hayat Hikayesi

Konu: Dünya üzerinde son verilere göre yaklaşık 7,5 milyar insan yaşıyor. farklı kültürler, farklı inanışlar, farklı yaşam tarzları ile bu insanlar arasında bazen öyle hikayeler çıkıyor ki, eşine gerçekten az rastlanabil..

  • JET TV tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..