#Yaklaşık 3 milyon

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Erkan Kolçak Köstendil Evlendi Düğüne Gökçe Bahadır Damga Vurdu 03:06

Erkan Kolçak Köstendil Evlendi Düğüne Gökçe Bahadır Damga Vurdu

Çukur dizisinde Vartolu karakteriyle tanıdığımız Erkan Kolçak Köstendil yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı Cansu Tosun ile önceki gün Antalya’daki Club Sun Village’da rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi...

  • BETA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çanakkale'de Dev Orman Yangını 00:27

Çanakkale'de Dev Orman Yangını

Çanakkale'nin Ezine ilçesi Geyikli bölgesinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle büyüdü. Yangında yaklaşık 10 hektar alan zarar gördü...

İzleyeni Buhrana Sokan Sürücü 01:14

İzleyeni Buhrana Sokan Sürücü

önce ters şerite giren araç yaklaşık 83823 hamleden sonra doğru şerite ancak girebiliyor. ya bir şeyin kafasını yaşıyor ya da ehliyet piyangodan çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çılgın Adamın Yolcu Gemisinden Denize Çivileme Atlaması 00:19

Çılgın Adamın Yolcu Gemisinden Denize Çivileme Atlaması

Nick Naydev isimli ABD’li turist, yolcu gemisiyle Karayipler’e gerçekleştirdiği seyahat esnasında geminin güvertesine çıkarak yaklaşık 30 metre yükseklikten denize çivileme atlamış...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Domuz Saldırısından Tatlı Dille Kurtulan Amca 01:30

Domuz Saldırısından Tatlı Dille Kurtulan Amca

Ordu'da bir amca fındık bahçesinde ağırlığı yaklaşık 150 kilogram olan bir domuzun saldırısına uğramış. Neyse ki amca domuzla tatlı bir konuşmuş ve kurtulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı 00:19

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı

Batman'da kafeteryada tartıştığı eşinin kafasına tabanca dayayarak rehin alan kişi, ikna çabaları sonucu polise teslim oldu. Kent merkezinde bir alışveriş merkezinde kafeteryada oturan çift arasında henüz belirlenemeyen ..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Mobilya Atölyesi Alev Alev Yandı 01:28

Mobilya Atölyesi Alev Alev Yandı

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesindeki bir mobilya atölyesinde çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle güçlükle söndürüldü...

20 gündür Kayıp Furkan'dan Acı Haber 00:54

20 gündür Kayıp Furkan'dan Acı Haber

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 17 Nisan'da kaybolan 4 yaşındaki Furkan Yiğit'in cansız bedeni, evine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta çobanlar tarafından bulundu. Furkan'ın babası, geçtiğimiz günlerde 'kasten öldürme' suç..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Yangında Balkondan Atlayan Genç Kızı Havada Yakaladı 01:40

Yangında Balkondan Atlayan Genç Kızı Havada Yakaladı

Adana'da apartmanın birinci katında çıkan yangında biri engelli iki kız kardeş yaralandı. Alevlerden kurtulmak için balkona yönelen Merve Aytekin, yaklaşık 4 metre yükseklikten zemine atladığı sırada bina görevlisi Muham..

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada 00:56

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada

Giresun'da, kamyonun damperinin üst geçide çarpıp kopması sonucu 2 kişi yaralandı. Şehit Adnan Bahat Üst Geçidi'ne çarpan damper koptu, kamyon ise yaklaşık 150 metre sonra durabildi...

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü 00:30

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü

Abdullah Kul'un kullandığı çekici, Muğla-Marmaris kara yolunun Sakar Geçidi mevkisinde, yol kenarındaki kum yığınlarını aşarak yaklaşık 80 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kara yoluna düşen araçtaki sürücü ile Ha..

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada 01:19

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada

Adıyaman'da Dündar ailesinin oturduğu dairenin karşı dairesinde oturan ve yalnız yaşayan R.K. isimli kadın ile yaklaşık 2 yıl önce başlayan tartışma ileri boyutlara gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde R.K. isimli kad..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..