#Yaklaşık 3 milyon

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor 00:31

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor

Kanada'da Alberta - Grande Prairie'nin 450 kilometre kuzeyindeki yerleşim yerinin yakınında çıkan yangın, 69 bin hektarlık alanı küle çevirdi. Kasabanın yaklaşık 25 kilometre güneybatısında devam eden yangın Pazar gününd..

Eyüpsultan'da İnşaat Çukuruna Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti 01:30

Eyüpsultan'da İnşaat Çukuruna Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

İstanbul Eyüpsultan'da inşaat alanındaki kazıkların çakılması için açılan kuyuya düşerek yaklaşık 5 saat sonra kurtarılan 9 yaşındaki İhsan Baran 'dan acı haber geldi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybe..

Mustafa Sandal Ve Melis Sütşurup Neden Ayrıldı 06:31

Mustafa Sandal Ve Melis Sütşurup Neden Ayrıldı

Mustafa Sandal 20 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup'tan ayrıldı mı? Yaklaşık 7 aydır gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini sürdüren ikilinin sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakması Ayrıldılar mı? sorusunu..

  • BETA tarafından
  • 229 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Başoğlu'nun Ünlü Futbolcunun Eşiyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı 08:41

Murat Başoğlu'nun Ünlü Futbolcunun Eşiyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Yaklaşık iki yıl önce Bodrum'da bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun bir skandalı daha ortaya çıktı...

  • BETA tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hale Soygazi Annelik Davası Dna Testi Sonucunu Paylaştı 01:20

Hale Soygazi Annelik Davası Dna Testi Sonucunu Paylaştı

Bugünlerden yaklaşık 2 yıl önce, bir televizyon programına katılan Hale Soygazinin annesi olduğunu iddaa eden Murat isimli şahıs hakkındaki dna testi sonuçlandı...

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı 03:16

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı

Bodrum tatilinde facianın eşiğinden dönen ve tekneden düşerek omuriliğini zedeleyen Kerem Bürsin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hakkında yapılan kaza haberleri sonrasında sessizliğini bozan ve instagram hesa..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Jog Şelalesi 00:24

Jog Şelalesi

Konum: Sagar Taluk,Shivamogga Dist. (Jog Shimoga yaklaşık 100 km, Hindistan).Bölgesel dilde Gerusoppe şelalesi. Jog Şelalesi, 253 metre yükseklikten fışkıran Sharavathi Nehri ile oluşur. #VoiceForKindness # #viewdiscov..

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi 03:25

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Libya’da ulusal mutabakat hükümeti güçleri ile Hafter milisleri arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı, Yunanistan'ın tehditler savurduğu bir dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri Akdeniz’de gövde gösterisi yaptı. Akdeniz’in ulu..

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor 02:37

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor

Yaklaşık bir yıldır silahlı kuvvetlerde kullanılan Kamikaze Drone olarak bilinen vurucu insansız hava araçları sürü halinde görev yapabilir hale getirildi. Üç ülkeye ihracı için çalışmaların sürdüğü insansız yeni nesil..

Bursa’da sağanak yağış sele neden oldu 02:55

Bursa’da sağanak yağış sele neden oldu

Bursa’da yaklaşık 20 dakika süren aşırı yağmur ve fırtınada araçlar sular altında kalırken, meyve bahçeleri ve sebze tarlaları zarar gördü...

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı 01:54

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı

1 Haziran'da açıklanan konut kredi faiz oranları, gayrimenkul sektöründe bayram havası estirdi. Öyle ki 1 Haziran'dan bu yana 93 bin konut satışı gerçekleşti. Konut satışında ise İstanbul yeniden zirvede... Ayrıca bu sat..

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın 01:52

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın

İstanbul Heybeliada'da ormanlık alanda iki farklı noktada çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saat sonra kontrol altına alındı. Kundaklama şüphesi üzerinde durulan yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, üç kişi gözaltına alınd..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

Mersin'den KKTC'ye Yüzmeye Başladılar 02:03

Mersin'den KKTC'ye Yüzmeye Başladılar

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. yılı dolayısıyla Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve bir grup sporcu Mersin'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yüzmeye başladı. Sporcular yaklaşık 8 saat kulaç atacaklar...

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

1 tonluk kaya yuvarlanıp eve isabet etti 03:33

1 tonluk kaya yuvarlanıp eve isabet etti

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 600 metrelik uçurumdan yuvarlanan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki kaya, bir eve yuvarlandı. 5 kişinin bulunduğu evde yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu...

Mahallelinin 'leylek' takvimi 04:02

Mahallelinin 'leylek' takvimi

Amasya'da bir mahallede bulunan leylekler mahalle sakinlerine rehberlik ediyor. Amasya'nın Suluova ilçesinde bulunan Eymir Mahallesi'nde leylekler mahalle sakinlerine yüz yıllardır rehberlik ediyor. Mahalle muhtarı Cemal..

Elazığ'da ateşin kahramanı itfaiyeciler, haftada 160 yangına müdahale ediyor 05:53

Elazığ'da ateşin kahramanı itfaiyeciler, haftada 160 yangına müdahale

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da yaz ile birlikte yangınlar arttı, ateşin kahramanları olarak bilinen itfaiye ekipleri yoğun mesai harcamaya başladı. 24 saat esasına göre çalışan itfaiye ekipleri, kentte son aylar..

İzmir'de lunapark oyuncağının halatı koptu- 3 yaralı 01:26

İzmir'de lunapark oyuncağının halatı koptu- 3 yaralı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir lunaparkta kule asansör oyuncağının halatı koptu. Yaklaşık 2 metrelik yükseklikten düşen 3 kişi hafif şekilde yaralandı...

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü 11:06

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü

Bursa'da bir fabrikadan sızdığı öne sürülen gaz ve koku nedeniyle mahalle sakinleri eylem yaptı. Eylem yapan vatandaşlar, Bu covid 19 nedeniyle evimizden çıkamıyoruz birde bu koku bizi tedirgin ediyor dedi. Yaklaşık 10..

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor 01:04

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor

Karadeniz kadını çalışkanlığı ile her alanda kendini gösteriyor.Trabzon'da kadınlar kışın hayvanların altına sermek için, ormandan kuru yaprak topluyor, evlerine kadar sırtlarında taşıyor. Onlarca kilo ağırlığındaki yükü..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce