#Yaklaşık 3 milyon

Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

Madrid'te şiddetli patlama! 01:16

Madrid'te şiddetli patlama!

YAKLAŞIK İKİ SAAT ÖNCE, İSPANYA'NIN BAŞKENTİ MADRİD'DE ŞİDDETLİ BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ... ŞEHİR MERKEZİNİ SARSAN VE İLK BELİRLEMELERE GÖRE İKİ KİŞİNİN ÖLÜMÜNE YOL AÇAN O KORKUNÇ ANLAR GELİYOR EKRANA.....

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı 02:28

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı günden 29 Ocak’a kadar 112 farklı branştan alanında uzman yaklaşık bin gönüllü öğretmen ile teknik ekip kırılması zor bir rekora imza attı. EBA TV öğretmenleri 10 ayda 10 bin ders video..

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

 'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda 02:49

'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda

Ülke genelinde cuma gününden itibaren yaklaşık 10-12 gün boyunca etkili olacak soğuk hava İstanbul'a kar bırakacak. Cuma sabah saatlerinde yağacak kar İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak paz..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Tuzla’da ahırın çatısı çöktü, 60’a yakın hayvan kurtarıldı 02:23

Tuzla’da ahırın çatısı çöktü, 60’a yakın hayvan kurtarıldı

Tuzla’da içerisinde 60 hayvanın bulunduğu bir ahırın çatısının çökmesi sonucu çok sayıda hayvan enkaz altında kaldı. Ekipler çatı altında kalan büyükbaş hayvanları kurtarırken yaklaşık 8 hayvanın yaralandığı öğrenildi...

''Helal süt emmiş'' 01:22

''Helal süt emmiş''

BİNLERCE LİRA BORCU OLAN BİR ADAM ONLARI ÖDEMEK İÇİN YİNE BORCA GİRDİ. BİR YAKININDAN ALDIĞI ALTINLARI KUYUMCUDA BOZDURDU. YAKLAŞIK 11 BİN LİRA FAZLA ÖDEME YAPILDIĞINI ANLAYINCA HİÇ DÜŞÜNMEDEN GEREĞİNİ YAPTI...

İlk sözü ''anne'' oldu 01:48

İlk sözü ''anne'' oldu

YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE KONYA'DA 2 KATLI BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. 23 YAŞINDA BİR ANNE O ALEV KAPANINDA HAYATINI KAYBETTİ. YANIBAŞINDAKİ 3 YAŞINDAKİ OĞLU İSE AĞIR YARALI KURTARILDI. KÜÇÜK ÇOCUK,HALA HASTANEDE, GÖZÜNÜ HER ARALA..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video 02:13

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video

Narval veya diğer adıyla denizgergedanı, balinalar takımının Monodontidae familyası içindeki Monodon cinsinin tek türüdür. Yaşam alanı arktik denizler olan bu deniz memelisi, 70° K enleminin güneyinde nadiren görülür.Yet..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı 02:54

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan ASEM Mobilyacılar Çarşısında bir atölyede çıkan ve çevresindeki dükkanlara da sıçrayarak büyüyen yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgeye gelerek incelemelerde bu..

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu 02:20

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu

Bangladeş’te Arakanlı Müslümanların yaşadığı kampta çıkan yangın 8 saat sonra kontrol altına alınırken, yangında 9 bin 600 ev küle döndü, yaklaşık 30 binden fazla kişi evsiz kaldı...

Uygun fiyatlı et kuyruğu pandemiyi unutturdu 02:32

Uygun fiyatlı et kuyruğu pandemiyi unutturdu

Sivas’ta vatandaşlar, uygun fiyata et alabilmek için Et ve Süt Kurumunun önünde yaklaşık 50 metre uzunluğunda kuyruk oluşturdu. Bu sırada sosyal mesafe de unutuldu...

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Yol verme kavgasında kan aktı, yaralılar çalıştıkları iş yerine sığındı 02:03

Yol verme kavgasında kan aktı, yaralılar çalıştıkları iş yerine sığınd

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yol verme kavgasında bıçaklanan 2 kişi, araçlarıyla kaçarak yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki iş yerine sığındı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı...

Baraj Yüzeyine Güneş Paneli İnşa Ediliyor 01:19

Baraj Yüzeyine Güneş Paneli İnşa Ediliyor

Taylan'da baraj yüzeyi üzerine güneş paneli sistemi inşa ediliyor. Projede yaklaşık 144.417 adet panel kullanıldı...

Bu eve uçan uçana! 01:58

Bu eve uçan uçana!

FRENİ PATLAYAN, VİRAJI ALAMAYAN, ANKARA MÜHYE'DE YAŞAYAN ATAK AİLESİNİN EVİNE UÇUYOR. YAKLAŞIK 4 AY SONRA AYNI ŞOKU 12. KEZ YİNE YAŞADILAR. ARTIK CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDİYORLAR...

İspanya, Fas’tan gelen 8 bin düzensiz göçmenin yarısını geri gönderdi 01:14

İspanya, Fas’tan gelen 8 bin düzensiz göçmenin yarısını geri gönderdi

İspanya İçişleri Bakanlığı, yaklaşık 8 bin düzensiz göçmenin Fas’tan İspanya'nın Ceuta bölgesine kaçak yollarla girdiğini belirterek, göçmenlerin yarısının Fas'a geri gönderildiğini açıkladı...

Ofiste tuzak! 02:06

Ofiste tuzak!

BİR KARGO ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYORDU. İDDİAYA GÖRE MESAİ ARKADAŞLARINI PARA KAZANDIRMA VAADİYLE KANDIRDI. YAKLAŞIK 300 BİN LİRALARINI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI. BAŞLARINA GELENİ İŞ İŞTEN GEÇİNCE ANLAYAN MAĞDURLARI ŞOKTAYDI.....

TEM Otoyolu trafiğe kapatıldı, kilometrelerce kuyruk oluştu 04:26

TEM Otoyolu trafiğe kapatıldı, kilometrelerce kuyruk oluştu

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda yaklaşık 30 aracın karıştığı ve 20 kişinin yaralandığı zincirli kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılmaya devam ediyor...

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Fetö'ye kritik operasyon! 01:42

Fetö'ye kritik operasyon!

TÜRKİYE FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE BİR DARBE DAHA VURDU. TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN YEĞENİ SELAHADDİN GÜLEN, MİT OPERASYONU İLE YURTDIŞINDA YAKALANDI, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ. BU KRİTİK GELİŞMEYİ, ERDOĞAN, YAKLAŞIK 10 G..

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık- 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu 00:31

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık- 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık yaşanıyor. Ülkenin Kızılorda ve Mangistau bölgelerinde aşırı sıcaklık ve kuraklık nedeniyle yaklaşık 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu...