#Yaklaşık 3 milyon

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyük Rus Saldırısı Başladı 02:39

Büyük Rus Saldırısı Başladı

BÜTÜN DÜNYA ELİ YÜREĞİNDE O ANI BEKLİYORDU. RUS ORDUSUNUN BEKLENEN BÜYÜK SALDIRISI İŞGALİN 55. GÜNÜNDE BAŞLADI. YAKLAŞIK 150 BİN ASKER, CEPHE HATTI BOYUNCA HAREKETE GEÇTİ. OBÜSLER, FÜZELER UKRAYNA MEVZİLERİNE YAĞMUR GİBİ..

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı 02:39

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı

Kadıköy Sahili'nde alkollü olduğu iddia edilen bir kişi kayaların arasına düşürdüğü cep telefonu kulaklığını almaya çalışırken sıkışarak mahsur kaldı. Kayaların arasında sıkışarak mahsur kalan genç adam yaklaşık 3 buçuk ..

Freni arızalanan Tesla son sürat kongre merkezine girdi - 00:40

Freni arızalanan Tesla son sürat kongre merkezine girdi -

ABD'nin Ohia eyaletinde freni arızalanan Tesla marka araç, saatte yaklaşık 115 kilometre hızla kongre merkezine girdi. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı...

16 madencinin canını kurtardığı göçükte operatör hayatını kaybetti 02:33

16 madencinin canını kurtardığı göçükte operatör hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde krom madeninde meydana gelen göçükte 1 operatör hayatını kaybederken, ekipte bulunan 16 madenci ise kendi çabalarıyla kurtulmayı başardı. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın ardından cansız b..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Tunca Köprüsünden nehre düşen 1 kişiyi AFAD ekipleri bot ile kurtardı 05:44

Tunca Köprüsünden nehre düşen 1 kişiyi AFAD ekipleri bot ile kurtardı

Edirne'de Tunca Köprüsünde nehre düşen 1 kişiyi kurtarmak için AFAD, İtfaiye, UMKE, polis ve sağlık ekipleri alarma geçti, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda yaralanan şahıs bot yardımıyla çıkartıldı...

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Bull Teriyer Köpeğin Yengeç ile Mücadelesi 00:46

Bull Teriyer Köpeğin Yengeç ile Mücadelesi

Bull teriyer ya da boğa teriyeri, 19. yy.da İngiltere'de üretilmiş bir teriyer ırkı. Buldog, beyaz İngiliz teriyeri (soyu tükenmiş), Dalmaçyalı, İspanyol pointeri, foxhound ve muhtemelen greyhound gibi pek çok ırkın karı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamyoncular Yavuz Sultan Selim Köprüsü Yolunda Eylem Yaptı 05:58

Kamyoncular Yavuz Sultan Selim Köprüsü Yolunda Eylem Yaptı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçişlerini ve otoban ücretlerini protesto eden kamyoncular, köprü yolunda eylem yaptı. Zaman zaman yolu trafiğe kapatan kamyoncular, kendilerine ceza kesmek isteyen polisle de tartıştı. Ümrani..

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taş ocağı yerini çöplüğe bıraktı 02:33

Taş ocağı yerini çöplüğe bıraktı

Rize'de yaklaşık 20 yıllık taş ocağı, kullanımı sona erince çöplük olarak kullanılmaya başlandı...

İstanbul’da sahte içki için hazırlanan 7 bin 600 litre alkollü sıvı ele geçirildi 00:21

İstanbul’da sahte içki için hazırlanan 7 bin 600 litre alkollü sıvı el

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde metruk bir binanın bahçesinde sahte içki imalatında kullanılmak üzere hazırlanan yaklaşık 7 bin 600 litre alkollü sıvı ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı...

Manisa'daki orman yangını kontrol altına alındı 02:37

Manisa'daki orman yangını kontrol altına alındı

Manisa'nın Gördes ilçesinde dün saat 13.40 sıralarında anız yangını sonrası başlayan orman yangını yaklaşık 17 saat sonra kontrol altına alındı...

Oğlunun ölümünden sonra kendini balkondan attı 01:29

Oğlunun ölümünden sonra kendini balkondan attı

Zonguldak'ta yaklaşık bir ay önce intihar eden oğlunun acısına dayanamayarak balkondan kendini attı...

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarıldı 02:15

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarı

Sakarya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan otomobil Melen Çayı'na düştü. Ekipler, otomobil ve sürücüyü yaklaşık 4 saatlik çalışma neticesinde bulabildi. Hayatını kaybeden sürüc..

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA! 02:22

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA!

Edirne mutfağının ünlü lezzeti tava ciğerinin garnitürü Karaağaç acı biberi hasadı başladı. Bahar aylarında toprakla buluşan fidelerin verdiği biberler nemli ve sıcak hava altında toplanıyor. Karaağaç Mahallesi'nde yakla..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU 03:09

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU

Ağrı Dağı eteklerinde yer alan Doğubayazıt Stadyumu’nda gerçekleştirilen “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı f..

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni gelişme! 06:12

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni geli

Bursa'da Aydın S., kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı Kamuran Pınar A.'yı mahkemeye verdi. Mahkemeden evin tahliyesi kararı çıktı. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasından ..

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı 01:59

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı

Hakkari’deki vatandaşlar, 2800 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezinde askerlerle birlikte halay çekti. Şehirden 12 kilometre mesafede bulunan kayak merkezine akın eden Hakkarili vatandaşlar, burada kaymanın sevincini yaşad..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

45 yıldır demire şekil veriyor 04:33

45 yıldır demire şekil veriyor

Malatya'da yaşayan 55 yaşındaki Aydın Bayyiğit, Bakırcılar Çarşısı'nda bulunan atölyesinde yaklaşık yarım asırdır bin 340 derecede erittiği demire şekil vererek ekmeğini kazanıyor...

Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 8 yıl önce