#Yakın çekim

Obamayı, BM Genel Sekreteri Beyaz Saray'da Ziyaret Etti 02:32

Obamayı, BM Genel Sekreteri Beyaz Saray'da Ziyaret Etti

Başkan Barack Obama, BM Genel Sekreteri'ni Cuma akşamı Beyaz Saray'da görüştü ve kendisini olağanüstü olarak etkili bir lider olarak nitelendirdi. Antonio Guterres, Obama ve Başkan seçilen Trump ile yakın çalışma konu..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli 07:50

1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli

1973 yılında İngilizlerin çektiği Hac belgeselinden bazı önemli görüntüleri kestim orjinal film 20 dakikaya yakın .Filmde 1973 Mekke görüntüleri var .Kabe den görüntüler var Şeytan taşlama görüntüleri var. Dönemin Suud k..

  • Cowboy tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Can Yeleği Projesi′ne ilgi büyük 00:59

Can Yeleği Projesi′ne ilgi büyük

20'ye yakın sivil toplum kuruluşunun mülteci sorununa dikkat çekmek için hayata geçirdiği Can Yeleği Projesi yoğun ilgi gördü..

Galaksi Taksi Tam sürüm 15:48

Galaksi Taksi Tam sürüm

Galaksi Taksi Tam sürüm -Metin Akpınar-Zeki Alasya O günlerde 400.000 taşıt varken bugün 3milyona yakın taşıt var..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
72.585 Pasta Mumu Yakılarak Kırılan Guinness Dünya Rekoru 01:12

72.585 Pasta Mumu Yakılarak Kırılan Guinness Dünya Rekoru

Sri Chinmoy anısına düzenlenen organizasyonda 72.585 pasta mumu yakıldı. 1 dakikaya yakın yanmaya devam eden pasta mumları güç bela söndürüldü...

  • Cowboy tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Geldi 02:18

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Ge

Inception ve Interstellar ile milyonlarca izleyiciye ulaşan İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın 2'nci Dünya Savaşı'nı konu olan yeni filmi Dunkirk'ün yakın bir zamanda yayınlanan ilk fragmanına ek yeni bir fragman yayı..

  • Cowboy tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Tayo Yeni Arkadaşımız Gani 9. Bölüm 11:15

Tayo Yeni Arkadaşımız Gani 9. Bölüm

Gani adlı yeni bir kırmızı otobüs garaj otobüs katıldı. Gani Wondie, Hana'nın yakın arkadaşı olan bir emektar otobüs bellek yongası ile yapıld ı. Tayo yeni bir arkadaşım var mutluluk ve garaj çevresinde Gani gösterir. Ta..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

21. Yüzyılın İlk 15 Yılında Dünya Üzerinde Meydana Gelen Depremler 03:49

21. Yüzyılın İlk 15 Yılında Dünya Üzerinde Meydana Gelen Depremler

Yakın tarihimizde meydana gelen yıkıcı depremler binlerce insanın hayatına mal olurken yüz binlerce insanın da evlerinden olmasına neden oldu. PTWC tarafından hazırlanan animasyonda da 1 Ocak 2001'den 31 Aralık 2015'e ka..

  • Cowboy tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın ilk Bale Yapan Uçağı (Bombardier cs300) 03:39

Dünyanın ilk Bale Yapan Uçağı (Bombardier cs300)

Letonya ulusal havayolu airBaltic tarafından yapılan en iyi reklam, Bombardier, C Serisi'nin en büyüğü CS300 ile profesyonel balet ve balerinler ile market arabaları ile gerçeğe yakın olsun diye koreografi hazırlanmış s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

Joel'ın Ayı Çiftliği 07:07

Joel'ın Ayı Çiftliği

ESKİ biyolog Joel Rosenthal bir ömür boyu hayalini elde etti - düzenli çölde onun hayvan ayılar ile yürüyüş yoluyla. Batı Virginia'daki View Farm Noktasında, 74 yaşındaki Joel beş siyah ayılar birlikte yaşayan ve başka b..

  • PengoTV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dövmeleri Photoshopla Silinen Eski Çete Üyelerinin Dövmesiz Hallerine Verdikleri Tepkiler 01:03

Dövmeleri Photoshopla Silinen Eski Çete Üyelerinin Dövmesiz Hallerine

Fotoğrafçı Steven Burton eski çete üyelerinin vücutlarındaki dövmeleri silerek, dövmesizken nasıl görüneceklerini onlara gösterdi. 400 saate yakın vakit harcayarak bu çalışmayı gerçekleştiren Steven Burton'ın photoşoplu ..

  • PengoTV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

01:25

"Döner Bariyer" Teknolojisi Artık Yollarda Kullanılmaya Başlandı!

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya sıkça karşımıza çıkan döner bariyer sisteminin test videosu, artık günümüz yollarına yavaştan yerleşmeye başladı. Malezya'daki Subang havaalanına giden yolda kullanılmaya başlayan bariye..

  • PengoTV tarafından
  • 1.581 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zara - Seni Yazdım Kalbime 05:03

Zara - Seni Yazdım Kalbime

Zara - Seni Yazdım Kalbime Şarkı Sözleri Solmadan gel artık aşkımın gülü Olsada konuşsa kalbimin dili Küçücük dünyamda bir bilsen seni Görünmez yazıyla yazdım kalbime Nasıl sevgiliymiş göründe bakın Sevgilim seninl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Faciasının Ruslar Tarafından Çekilen Videosu 08:27

Sarıkamış Faciasının Ruslar Tarafından Çekilen Videosu

bu vatan kolay mi düşman dan temizlendi şehit lerin ruhu şad olsun mekan lari cennet olsun Zamanın basiretsiz yetkilileri ve komutanları yüzünden tek kurşun atamadan karakışta donarak şehadete ulaşan yüzbine yakın vatan ..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakımlı Kadın Olmanın Dayanılmaz Çilesi!! 03:23

Bakımlı Kadın Olmanın Dayanılmaz Çilesi!!

İlk Balmumu sıcak, mumlu ve balmumu konteyner Balmumu kaldırmak için bir spatula kullanın alanı temiz. İnce çene, ense bölgesinde tarafında saç büyüme yönünde bir uzun şerit Balmumu uygulamak. Bir veya iki saniye için ku..

  • Kadınca tarafından
  • 1.534 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Örümcek Adam Olup Kızları Öpmek - Hayrettin 02:10

Örümcek Adam Olup Kızları Öpmek - Hayrettin

Bu kez Örümcek Adam nam-ı diğer Spider Man kostümüyle kızları öpmeye çalıştı,..