#Yakın çekim

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Klavye Delikanlıları 4.Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Klavye Delikanlıları 4.Bölüm 1.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. Hem rehinelerin hem de soyguncuların yorgunluğu ve gerginliği giderek artıyor. Adli tıpçılar, soygunun planlandığı evin peşinde. Polis, Profesör'ün gerçek kimliğini bulmaya artık daha ..

Akrep Balığının Avını İnanılmaz Hızda Yakalaması 00:41

Akrep Balığının Avını İnanılmaz Hızda Yakalaması

Akrep balığına çok yakın ve hızlı yüzen balığın saniyede yakalandığı o görüntüler...

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncirli, Fındık Ve Portakallı Perişan Kurabiye Tarifi 05:38

İncirli, Fındık Ve Portakallı Perişan Kurabiye Tarifi

Perişan Kurabiye İçin Malzemeler: 100gr. tereyağı 1 su bardağına yakın tozşeker 1 portakal kabuğu rendesi 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 2 orta boy yumurta 8-10 adet suda bekletilmiş süzülmüş ve küp doğranmış incir 4-5 yemek k..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Dünya Televizyonlarında Yaşanan Utanç Verici Anlar  2018 04:50

Dünya Televizyonlarında Yaşanan Utanç Verici Anlar 2018

Belki de… Utançların en büyüğü… İnsanın kendine en yakın bildiği kimselere karşı duyduğu utançtır..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alp Kırşan O İsimlerden İstekte Bulundu Artık Sizden Bir Şeyler Bekliyoruz 40.Bölüm Survivor 01:56

Alp Kırşan O İsimlerden İstekte Bulundu Artık Sizden Bir Şeyler Bekliy

Alp Kırşan, Ünlüler takımında kısa sürede yakın arkadaşlık kuran Turabi ve Mustafa Kemal'den birlikte bir sevinç gösterisi görmek istediğini söyledi...

  • BETA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ni no Kuni II  Revenant Kingdom  Gamescom Trailer  PS4 PC 01:42

Ni no Kuni II Revenant Kingdom Gamescom Trailer PS4 PC

When one world ends, the gateway to another opens. Roland, a president from Ichi no Kuni is transported to Ni no Kuni and becomes a close companion of Evan, the deposed king of Ding Dong Dell. Two new characters are also..

  • BETA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Fellah Köftesi Tarifi 06:33

Kolay Fellah Köftesi Tarifi

Kıymalı Bulgur Köftesi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı kaynamış sıcak su 1 yumurta 2 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kimyon 1 su bardağına yakın un gerekirse ayarlamak için 1-2 yemek kaşığı ekstra su..

Sagopa Kajmer Ve Ceza Arasındaki Küslük Devam Ediyor Mu 20:08

Sagopa Kajmer Ve Ceza Arasındaki Küslük Devam Ediyor Mu

'Türkçe rap’in tartışmasız en önemli isimlerinden biri Sagopa Kajmer. 20 yıla yakın süredir yazıyor, söylüyor. Uzun süredir yüz yüze söyleşi yapmıyordu...

  • BETA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Osmanlı Tokadı Nedir Kimler Atar 01:38

Osmanlı Tokadı Nedir Kimler Atar

Osmanlı Tokadı, Türklere ait efsane olmuş yakın dövüş tekniğinin adıdır.Yeniçeri Ocağı'nın kaldırılması esnasında atalarımızın çok iyi bildiği ve uyguladığı bu dövüş sanatı hakkında çok az bilgiye sahibiz. Bu sporun dua..

  • JET TV tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bonobo ve Şempanzelerin Farkı 02:36

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı

Birbirlerine çok yakın türler olmasına rağmen, aralarında ciddi farklar var. Bonobolar savaşma, seviş felsefesini benimsemişler. Hemen hemen hiç kavga etmezler ve küçük anlaşmazlıklar çok kısa sürede çözülür. Bir bono..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Postacı - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:22:02

Postacı - Kemal Sunal Hd Film İzle

Sevtap (Fatma Girik) aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem beğenir. Birbirlerini beğenirler. Bu ara tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Sevtap'ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Sevtap, sonunda ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç İki Bir Kestik 2014 Full Hd İzle 1:32:31

Üç İki Bir Kestik 2014 Full Hd İzle

Konusu : İdealist bir genç olan Süleyman'ın yegane hayali, bir sinema filmi çekip yaşadığı köy hayatından sesini dünyaya duyurmaktır. Şans ondan yana güler ve bir çekilişten kamera kazanır. Hemen en yakın arkadaşı Galip..

Yenilmezler Filminde Hulk İçin Geliştirilen Hulkbuster Yapımı 04:37

Yenilmezler Filminde Hulk İçin Geliştirilen Hulkbuster Yapımı

Çılgın İngiliz mucitler internetten aldıkları parçaları kullanarak, ev yapımı Hulkbuster yapmayı başardı. Marvel serilerinin yakın takipçileri, Demir Adam’ın Hulk’ı durdurmak için geliştirdiği Hulkbuster’ı kesinlikle hat..

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ajvar Soslu Lavaş Tost Izgara Tavada Tarifi 02:08

Ajvar Soslu Lavaş Tost Izgara Tavada Tarifi

Malzemeler: (1-2 Kişilik) 2 adet lavaş Yoksa tomates salçasına biraz kekik sevdiğiniz baharatlardan ekleyip karıştırın ve onu sürün:) 1 kaseye yakın kaşar rendesi pul biber, kıyılmış maydanoz alternatif olarak ekleyebile..

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi 05:37

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 2 yemek dolusu kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı sirke 1 silme tatlı kaşığı tuz yarım paket kabartma tozu yaklaşık 3 su bardağına yakın un (hepsini birde..

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klavye Delikanlıları 4.Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Klavye Delikanlıları 4.Bölüm 2.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım 03:52

Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım

Bugün yakın zamanda keşfettiğim ama çok da memnun kaldığım bir maske tarifi paylaşıyorum sizlerle. Doğal Botoks Maskesi ! Tamamen doğal malzemelerle cildimizi gerdirip diri bir görünüme kavuşturuyoruz. Önce kontrol edi..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Kabına Sığmayacak 01:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Kabına Sığmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnşallah bu sene de ilk çeyrekte gelecek olan, şu andaki görünen o, geçen yılın ortalamasına yakın bir şey bizim tahminimiz, onu bekliyoruz. Seçime gidiyoruz, seçime gittiğimiz halde inşallah kabı..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Elif 588.Bölüm Fragmanı 01:51

Elif 588.Bölüm Fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te bu bölüm Elif, Reyhan’ın suçsuz olduğunu ve kolyeyi kendisinin çaldığını söyler. Tarık ise Elif ve Reyhan’ın suçu üstlenecek kadar yakın olmasından rahatsız olur. Elif, Reyhan..

Klavye Delikanlıları 5.Bölüm 1.Fragmanı 00:49

Klavye Delikanlıları 5.Bölüm 1.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..