#Yakınlarındaki

Murano Cam Ustası 02:14

Murano Cam Ustası

Venedik yakınlarındaki cam işçiliğiyle ünlü ada olan murano adasından George ustanın ferrarinin de logosu olan şahlanan at figürünü iki dakika içerisinde yapmasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd, Camiyi Aleve Veren Adamın Video Görtüntüsü 00:58

Abd, Camiyi Aleve Veren Adamın Video Görtüntüsü

Video gösterileri, adam denemesi, camiyi alevlendirdi. Abd, Tampa, Florida yakınlarındaki bir camiye ateşe veren , kimliği belirsiz bir adamı gösteriyor. Polis şüpheli için hâlâ arayor. Abd, Şubat ayından beri 39 Olaylar..

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

245 Kişi Aynı Anda Köprüden Atladı 00:39

245 Kişi Aynı Anda Köprüden Atladı

Brezilya'da dünya rekorunu kırmak isteyen 245 kişi aynı anda 30 metrelik bir köprüden kendilerini aşağı bıraktı. Sao Paolo yakınlarındaki Hortolandia'daki denemede atlayıcılar, esnemeyen özel bir ip kullandı..

Ovit Tüneli'nde Son Durum! Havadan Böyle Görüntülendi 02:56

Ovit Tüneli'nde Son Durum! Havadan Böyle Görüntülendi

Rize'nin İkizdere ilçesi yakınlarındaki 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapımı sürdürülen Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişlerin yıl sonunda başlaması bekleniyor...

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York'ta Patlama 01:37

New York'ta Patlama

ABD'nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Times Meydanı yakınlarındaki Port Authority Otobüs Terminalinde patlama meydana geldi. New York Polis Depa..

Birbirlerine Olur Olmadık Yerde Meydan Okuyan İkili 02:33

Birbirlerine Olur Olmadık Yerde Meydan Okuyan İkili

Birbirlerine karşı koydukları çılgınlıkla Nerede ve ne zaman olursa olsun kolu düz bir şekilde havaya kaldırarak en yakınlarındaki içeceği içmeye çalışıyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakanlı Müslümanlar Sahra Hastanesine Kavuşuyor 01:33

Arakanlı Müslümanlar Sahra Hastanesine Kavuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatlarıyla Bangladeş'in Cox's Bazar kenti yakınlarındaki Kutupalong bölgesinde Arakanlı Müslümanlar için yapılacak sahra hastanesinin inşasına başland..

Narsisistik Kişilik Bozukluğu İlişkileri Nasıl Etkiler 01:54

Narsisistik Kişilik Bozukluğu İlişkileri Nasıl Etkiler

Narsisistik kişilik bozukluğu, özellikle yakın ilişkilerin kısa süre içinde tükenmesine yol açar. Çünkü narsisistik kişilik bozukluğu olan kişiler, yakınlarındaki insanlara sürekli olarak değersizlik duygusu yüklerler...

  • NABIZ tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas'ta Vaşak görüntülendi 00:49

Sivas'ta Vaşak görüntülendi

Sivas'ta kış aylarında doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken ve nesli tükenmekte olan hayvanlar kategorisinde yer alan Vaşak, yerleşim yakınlarındaki bölgelere indi...

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı 00:58

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı

TSK ve ÖSO, Afrin'in doğusundaki Azez'den öğle saatlerinde Burseya Dağı'na yönelik operasyon başlatmıştı. Stratejik önemdeki Burseya Dağı ele geçirildi. ÖSO'nun operasyon sırasında 2 PYD/PKK'lıyı esir aldığı öğrenildi. Ö..

Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü 01:21

Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü

Doğu Gota'ya düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi hayatını kaybetti. Rusya ve Suriye uçakları ve füzeleri Doğu Gota'yı yerle bir etti. Gota'da en az 50 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Rusya ve Suriye savaş uçakl..

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti 00:50

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti

Milano’dan Venedik yönüne gittiği öğrenilen trenin yerel saatle 07:00 sularında civarında Milano yakınlarındaki Segrate ve Piotello istasyonları arasında raydan çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambula..

Rus Yolcu Uçağı Moskova Yakınlarına Düştü 00:38

Rus Yolcu Uçağı Moskova Yakınlarına Düştü

Rusya'da Saratov Havayollarına ait yolcu uçağı ile Moskova'daki Domodedovo Havalimanından kalkışından kısa bir süre irtibat kesildi. Uçağın başkent Moskova yakınlarındaki Argunovo köyüne düştüğü öğrenildi. Görgü tanıklar..

Abd’de Silahlı Saldırı 01:34

Abd’de Silahlı Saldırı

ABD'de gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. ABD'nin Maryland eyaletinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Ulusal Güvenlik Ajansı yakınlarındaki saldırıda 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili geniş çaplı incele..

Korku Filminden Çıkmış Gibi Duran Bekçi Kurt Robotu 02:18

Korku Filminden Çıkmış Gibi Duran Bekçi Kurt Robotu

Son sekiz aydır Japonya’daki Kisarazu kentinin yakınlarındaki çiftlikler, ürkütücü görünüme sahip “Süper Canavar Kurt” adı ile tasarlanan robot kurtlar tarafından korunuyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Camdan Kedilere Sataşan Sincap 02:19

Camdan Kedilere Sataşan Sincap

İçeride bulunan üç kedi sincabı izliyor sincap onlara karşı kışkırtır gibi hareketler yapıyor. Ev sahibi daha önce gördükleri ev yakınlarındaki sincaplara fındık verdiklerinden dolayı gelmesinin nedeni o olabilir....

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Matruşka Nasıl Yapılır ? 01:13

Matruşka Nasıl Yapılır ?

MATRUŞKA NASIL YAPILIR? Matruşkaların ortaya nasıl çıktığı ile ilgili anlatılagelen birçok hikâye vardır. Bunlardan en bilineni, bebeklerin 1890’lı yıllarda Moskova yakınlarındaki Abrentsevo çocuk eğitim atölyesinde ort..

  • PengoTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya Doğu Akdeniz'e Yığınak Yapıyor 00:54

Rusya Doğu Akdeniz'e Yığınak Yapıyor

Rusya'nın Baltık filosundan 4 savaş gemisi Doğu Akdeniz'e gönderildi. Aynı bölgede 12 gemi ve denizaltısı olan Rusya'nın Suriye yakınlarındaki askeri yığınağı dikkatleri çekti...

Üniversiteli Salih'ten acı haber! 01:12

Üniversiteli Salih'ten acı haber!

Eskişehir'de, 9 gündür kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Salih Güngör'ün (22), Kanlıpınar Göleti yakınlarındaki ormanda cansız bedeni bulundu...

Azerbaycan’ın Gebele ilinde orman yangını çıktı 00:49

Azerbaycan’ın Gebele ilinde orman yangını çıktı

Azerbaycan'ın Gebele iline bağlı Solguca köyü yakınlarındaki bir ormanda yangın çıktı...

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..