#Yakıt deposunda 53 kilo eroin ele geçirildi

Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır 06:28

Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 kilo Dana Kıyma 1 kahve fincanı Pirinç 1 Soğan Sıvıyağ 1/4 demet Maydanoz 1 Yumurta Un Tuz Karabiber..

Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi 02:47

Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr dogranmis tavuk gögsü yarim kilo Mantar 1 büyük kuru sogan 1 tane yesil sivri biber 1 tane kirmizi sivri biber 1 paket krema(schlagsahne) Tuz karabiber kekik Üzerine serpmek icin kasar peynir..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi 08:01

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi ince köftelik bulgur Bulguru islatmak icin 2 cay bardagi ilik su Yarim su bardagi un 1 tane yumurta Tuz kimyon Sosu icin gerekenler 2 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi domates salcasi 1..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Patatesi Soyar Gibi Nasırını Temizleyen Adam 00:59

Patatesi Soyar Gibi Nasırını Temizleyen Adam

Görüntüde ayağını sanki hiç temizlemmeiş insanoğlu aklına temizlemek geldiğinde ayağındaki 1 kilo nasırı patates temizler gibi temizliyor..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki Ameliyat Oldu 00:39

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Cezaevinden çıktıktan sonra mide küçültme operasyonu geçirmeye karar veren Deniz Seki, operasyona hazırlık aşamasında kilo almak için yoğun çaba harcamıştı. Seki'nin mide küçültme ameliyatı olduğu öğrenildi...

  • BETA tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabak Tatlısı Tarifi 04:13

Kabak Tatlısı Tarifi

1 kilo Balkabağı 1,5 su bardağı Şeker 1/2 su bardağı Pekmez 50 gram Ceviz 4 adet Karanfil Kaymak Tahin..

Diyet Yapanlar İçin Mantar Sote Tarifi 05:48

Diyet Yapanlar İçin Mantar Sote Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo Mantar 4 yemek kaşığı Karabuğday 2 adet Soğan 1 adet Kapya Biber 1 dal Biberiye 2 diş Sarımsak 2 adet Domates Tuz, Karabiber Kekik Kimyon 1 bardak Ilık su (karabuğday için) 1 yemek kaşığı Zeytinya..

Oreo'lu Dondurma Pastası Tarifi 05:20

Oreo'lu Dondurma Pastası Tarifi

30 adet Oreo 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 kilo Vanilyalı Dondurma..

Açma Tarifi 08:09

Açma Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 1 tatli kasigi dolusu tuz 3 tatli kasigi seker 2 tane yumurta(sarisini üzerine sürmek icin ayirin.beyazinida hamura katalim) Yakl..

Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi 04:55

Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi

Malzemeler Muhallebisi icin gerekenler 1 litre süt 1 su bardagi seker 2 tane yumurta sarisi 2 yemek kasigi un 2 yemek kasigi nisasta 2 tane vanilya 1 paket 200gr krema (schlagsahne) Yarim kilo cilek 2 paket bisküvi(be..

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:58

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kalça kireçlenmesi özellikle çocukuk çağlarında veya bebeklikteki şekil bozukluklarına bağlı meydana geliyorsa o zaman bu problemlerin bebeklikte halledilmesi gerekir. Kalça gelişim geriliği ya da kalça çıkığı varsa olab..

  • NABIZ tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyabetik Ve Diyet Ürün Arasındaki Farklar 01:37

Diyabetik Ve Diyet Ürün Arasındaki Farklar

İç Hastalıkları Uzmanı Ayça Kaya: Zayıflamak isterken kilo almayın...

  • NABIZ tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Pratik Kuzu Kol Nasıl Yapılır 06:12

Fırında Pratik Kuzu Kol Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 kilo Kuzu Kol 6 adet Taze Patates 4 -5 dal Biberiye 1 baş Sarımsak 1 Limonun Kabuğu Tuz, karabiber Zeytinyağı..

Alex De Souza'ya Nusret'ten Özel Servis 04:10

Alex De Souza'ya Nusret'ten Özel Servis

Kitap etkinlikleri ve derbi için Türkiye'ye gelen Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza, soluğu Nusret'te alarak yemek ziyafeti yaptı. Alex de Souza lokum, küşleme, dana kaburga olmak üzere 4 kilo et yedi...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi 04:40

(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi

Tavada Sebzeli Hamsi Buğulama İçin Malzemeler: 1 kilo ayıklanmış, tercihen ama şart değil kılçığı çıkarılmış hamsi 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet orta boy soğan 3-4 adet ufak boy patates 1 iri tutam maydanoz tercihe..

Ballı Soya Soslu Tavuk Kanatları Tarifi 03:58

Ballı Soya Soslu Tavuk Kanatları Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Tavuk Kanatları 150 gram Bal 3 yk Soya Sosu 1 yk Köri Tuz, Karabiber..

Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi 03:34

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi

Malzemeler Yarim kilo kadar dogranmis taze fasulye Yemeklik dogradigimiz 1 büyük kuru sogan 4 5 tane domatesimizide soyup dograyin 2 küp seker 1 cay bardagi zeytinyagi 1 cay bardagi su(yetmezse daha eklersiniz) Tuz Ayri..

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek 02:47

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek

Gezegen Mehmet olarak bilinen Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesine katılan Deniz Seki soruları yanıtladı. Yeni yılda Kıbrıs’ta sahne alan Deniz Seki, muhteşem düğüne katılan ünlülerden. Gecede soruları ..

  • BETA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dalyan Köfte Tarifi 10:25

Dalyan Köfte Tarifi

Dalyan köfte tarifi Malzemeler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Tuz karabiber pulbiber kimyon Köftenin icine koymak icinde yeteri kadar bezelye havucuk haslayin. Domates sos..

Kalp Krizi Izgara Restoran - Las Vegas 05:38

Kalp Krizi Izgara Restoran - Las Vegas

Las Vegas'ta bulunan ve adından'da anlayacağınız gibi 'Kalp Krizi Izgara Restoranı' hastane temasıyla dekore edilmiş bu restoran garson kızlar hemşire kıyafetleriyle gelen müşteriler ise hasta kıyafeti giyiyor. 160 kilo ..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mısır Gevrekli Tavuk Tarifi 04:03

Mısır Gevrekli Tavuk Tarifi

Malzemeler: 4 Kişilik 1 kilo Piliç Kalça Şiş 1 paket Krema 1/2 çay bardağı Soya Sos 250 gram Mısır Gevreği Zeytinyağı Tuz, karabiber..

Çilekli Puding Tarifi 03:18

Çilekli Puding Tarifi

MALZEMELER 4 Su bardağı Süt 1 Kilo Çilek 1.5 Su bardağı Şeker 5 Yemek kaşığı Buğday nişastası 1 Yemek kaşığı Tereyağ 1 Vanilya..

Hamburger Köftesi Tarifi 04:18

Hamburger Köftesi Tarifi

Hamburger Köftesi Malzemeleri Yarım kilo Dana döş kıyma 200 gram Çekilmiş Ekmek 1 Soğan 1 Yumurta 3 Tatlı kaşığı Karabiber 1 Diş Sarımsak 3 Tatlı kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Tuz 1 Çay kaşığı Karbonat 2 Yemek kaşığı Barb..

Yoğurtlu Soslu Taze Bakla 03:35

Yoğurtlu Soslu Taze Bakla

MALZEMELER Yarım kilo Taze bakla 1 Kase Yoğurt 1 Kaşık Salça Yarım tencere Su 2 Diş Sarımsak Tuz Yarım fincan Zeytinyağı..

Çörek Tarifi 11:42

Çörek Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 paket yas maya(istiyenler 2 yk kuru mayada kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 1 kilo un Hamuru acarken aralarina sürmek 125 gr tereyagini tavad..