#Yalan söyleyeni yakalamanın 10 yolu

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'la boşanma kararı alan Meltem, pişman mı oluyor? Haluk ve Meltem'in boşanma kararıyla büyük bir şaşkınlığa uğrayan yakınları, onları yeniden bir araya getirmek için her..

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi 01:06

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde beton mikserinin kahvehanede oturanlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 kara yolu Kaynaşlı kavşağı ışıklarında hızını alamayan..

Bedelli Bekleyenlerin Çok İyi Bildiği Şeyler 04:07

Bedelli Bekleyenlerin Çok İyi Bildiği Şeyler

Bedelli askerlik yolu gözleyenlerin hislerine tercüman olmuş bir video..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi 02:08

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi

Fatih Namık Kemal Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında iş makinesi su borusunu patlattı. Namık Kemal Caddesi Yenikapı Sahil Yolu bağlantısında meydana gelen su borusu patlaması sebebiyle cadde göle döndü. S..

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum 02:53

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum

Cevap veriyorum Eli böğründe analardan Mahpuslardan ve acılardan Çokça bahsediyorum Çünkü başını kuma Saklayanlardan tiksindim Başkaldırıyorum. Yine söylüyorum Kırmızı rujlu sokakların Aşağılık pazarlıkların Ad..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Motorlu Testere İle Hayat Kolaylaştırmak 00:38

Motorlu Testere İle Hayat Kolaylaştırmak

Hayatı kolayştırarmanın bir çok yolu vardır.Görüntüde motorsiklete bağladığı testere ile odunlara rahat kesen adamın kolay hayatını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aids Nedir 01:25

Aids Nedir

Türkçesi Edinsel Bağışıklık Yetmezliği Sendromu olan AİDS, HIV adındaki virüsün neden olduğu, kan yolu, cinsel ilişki, anneden bebeğe doğum sırasında veya emzirme yoluyla bulaşan bir hastalıktır...

Arabaya Tekme Atan Maganda Motorcu 04:03

Arabaya Tekme Atan Maganda Motorcu

Kendisini trafiğe kapalı alanda sanan tüm yolu kendi malı gibi kullanan bir de millete küfredip araçlarına zarar veren motorcuyu izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada 02:07

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada

Diyarbakır'da polisin, kasten adam öldürme suçundan kaydı olan şahsı yakalama anı MOBESE kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da kasten adam öldürme suçundan aranan M.B.'nin aracı Şanlıurfa yolu üze..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler 03:09

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler

dam üstünde un eler tombul tombul memeler zalım oy gelin zalım zalım zalım memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım gökte yıldız ellidir ellisi de bellidir zalım oy gelin zalım zalım za..

Hasretinle Yandı Gönlüm Seha Okuş 03:02

Hasretinle Yandı Gönlüm Seha Okuş

Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Bin bir dertle doldu gönlüm Gelecektin gel..

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:06

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 25.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sırat Köprüsü - Nihat Hatipoğlu 39:15

Sırat Köprüsü - Nihat Hatipoğlu

KILDAN İNCE KILIÇTAN KESKİN Sırat Köprüsü, Cehennemin karanlık ve dev alevleri üzerinde kurulmuş, dehşetli, kıldan ince, kılıçtan keskin bir köprüdür. (“Kıldan ince, kılıçtan keskin” ibaresi sırat köprüsünün çok hassas b..

Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..

Emel Müftüoğlu - Gönülden Gönüle 03:44

Emel Müftüoğlu - Gönülden Gönüle

Topladım eşyayı vurdum yola Bulamadım yolu vardım sana Gönülden gönüle uçtum nafile Yerin dolmuyor Kucaktan kucaktan düştüm sahile Sesin vurmuyor Dedim kaç kurtarcanın dinezlere dök Çek çıkar kalbini tam yerinden ..

Arabesk - Beyler Ağalar İstanbul Ne Tarafta Repliği 02:22

Arabesk - Beyler Ağalar İstanbul Ne Tarafta Repliği

Arabesk Filminde düğünden Kaçan gelinin başına gelen talihsizlikler zincirini bu kadar da olmaz diyeceksiniz .Ayrıca Filmde Tecavüzcü Coşkun Yolu Kendi Tarzında Göstermesi, Çok ilginç .DD , keyifli seyirler. kanalıma abo..

  • PengoTV tarafından
  • 5.642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eller Nasıl Yıkanmalı 01:30

Eller Nasıl Yıkanmalı

Hastalıklardan korunmanın en önemli yolu el yıkamaktır. Etkili bir el temizliği için öncelikle akan suda eller ıslatılmalı, sonrasında sabun alınarak ele iyice yayılması gerekir. Parmak araları iyice ovalanmalı ve sonras..

  • NABIZ tarafından
  • 506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trenches of Europe Tanıtım Videosu 01:10

Trenches of Europe Tanıtım Videosu

Amerikan asker ve saldırı Alman siperleri bir komutan ol! Amaç savaş geçmeye ve düşman kampa girmektir. Aksi takdirde dikkatli birim işe alma ve stratejik ilerleme zamanlamasını gerektirecektir. Birimler işe ve kontrollü..

  • BETA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Seha Okuş - Hasretinle Yandı Gönlüm izle 02:07

Seha Okuş - Hasretinle Yandı Gönlüm izle

Seha Okuş - Hasretinle Yandı Gönlüm Gönderen : nodame Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin bağrımı dağlar Çaresizlik yolu ..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Yolculuk Nedir 02:24

Yolculuk Nedir

Yolculuk, sefer, gezi, seyahat. Tabi bunun geniş manaları da var, hayat bir yolculuktur mesela. Ya da düşüncelere dalmak da bir yolculuktur. Her ne manada olursa olsun, yolculuk, eğlenceli, keyifli bir o kadar da heyecan..