#Yalan söyleyeni yakalamanın 10 yolu

Neden Snapchat 03:13

Neden Snapchat

Neden'in bu eğlenceli videosunda Hilal Şefkatli, Snapchat uygulamasını ele alıyor. Soruyor, sorguluyor Neden Snapchat diye. Anı yaşamanın, sorumluluğu en aza indirmenin ve kekli börekli altın günü paylaşan akrabalardan..

Alpman - 3. Bölüm - İlk Günün Galibi Kaplan Obası 06:34

Alpman - 3. Bölüm - İlk Günün Galibi Kaplan Obası

Kartal Obasının geleceği ve göz bebekleri olan Alpman, Melike, Kaçkar ve Baybars obaların yarışında zafere giden yolu beraberce yürüyecek. Kendilerine ve birbirlerine sonuna kadar güveniyorlar. Onların oba hayatlarını ço..

  • ÇocukTV tarafından
  • 174 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Harbiye Konseri Biletlerini Satamayan Hadise Bakın Ne Yaptı 09:34

Harbiye Konseri Biletlerini Satamayan Hadise Bakın Ne Yaptı

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Ağustos ayında konser vermeye hazırlanan ünlü şarkıcı Hadise, konser biletlerini satabilmek için her yolu deniyor...

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı 01:44

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı

Süpervizörsüz (insansız) sürücüsüz kapsüller, İngiltere'deki Bristol şehrinde halka açık olarak test ediliyor. İngiltere hükümeti 2021 yılına kadar ülke yollarında tam olarak kendi kendine giden araçlara sahip olmayı he..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Bir insana değer vermek 02:10

Bir insana değer vermek

yolu insan olmaktan geçer...

  • PengoTV tarafından
  • 1.414 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadi tekrar çok güldüğümüz günlere geri dönelim.. 00:10

Hadi tekrar çok güldüğümüz günlere geri dönelim..

Vücut direncini yüksek tutmanın en doğru yolu beslenmenin yanısıra pozitif düşünmek ve mutlu olmaktan geçiyor. Ayrıca madem artık maske bir ihtiyaç, bir şekilde tarzımızı da yansıtmalı tabi :) . gülmek ve güldürmek herke..

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Itaewon Class 1.Sezon 3.Bölüm 1:05:06

Itaewon Class 1.Sezon 3.Bölüm

Itaewon Class 3. Bölüm izle Itaewon Class 1.Sezon 2.Bölüm izle Eski bir mahkûm ve arkadaşları, Seul'ün renkli bir mahallesinde cadde üstü bir bar açma konusundaki iddialı hayallerini gerçekleştirmek için güçlü bir rakip..

Şanlıurfa’da sıcak hava bunalttı 03:35

Şanlıurfa’da sıcak hava bunalttı

Şanlıurfa’da termometreler 46 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar sıcaktan korunmak ve serinlemek için her yolu denedi...

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Teaser

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü 04:40

TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda 28 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza nedeni ile yol savaş alanına döndü. Yaklaşık 2 saattir trafiğe kapalı olan yolun açılması için çalışmalar sürerken, yolu savaş alanı..

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü 01:01

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü

Tuzla’da yolu kapatarak yaşlı bir çiftin kaşıya geçmesini sağlayan minibüs şoförünün bu hareketi takdir toplarken, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından ..

Rize'de şiddetli yağış heyelana neden oldu 02:02

Rize'de şiddetli yağış heyelana neden oldu

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde şiddetli yağışın heyelana neden olması nedeniyle köy yolu kapandı...

Dondurma Aşığı Sevimli Bebek 00:09

Dondurma Aşığı Sevimli Bebek

Ağlayan bu sevimli susturmanın tek bir yolu var oda dondurma... Ağlaması susmayan bebeği susturmaya bir dondurma yetiyor...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 kutusundan asgari ücret kadar para kazanıyorlar 05:35

1 kutusundan asgari ücret kadar para kazanıyorlar

Tarihi İpek Yolu'nun geçtiği Bilecik'te halen sürdürülen ipek böceğinin 45 günlük serüveni kayıt altına alındı. Üreticiler ürettikleri kozaların 1 kutusunu yaklaşık asgari ücrete sattıklarını söylediler...

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maket Polise Maske Takan Yurdum İnsanı 00:16

Maket Polise Maske Takan Yurdum İnsanı

Kara yolu üzerinde, sürücülerin kural ihlallerinin aza indirilmesi ve denetim hissi uyandırmak için konulan polis maketine bir vatandaş maske takmış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..