#Yalin bir tek sen eksiksin müzik dinle

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

Saudade - Sen Gibi 02:57

Saudade - Sen Gibi

sözler uzak yollar, özlemler sensiz geçen geceler soğuk odamda özlemden kareler kim bilir neden gidiyor boşluğa doğru sen gibi dumanlar uçup gidiyor gökyüzüne kaçıp sen gibi bitmez gece doğmaz güneş kalbim dolu esefle ..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Amerikalı Şener Şen Film İzle 1:28:19

Amerikalı Şener Şen Film İzle

Şerif Gönen'in o yılların Amerikan film, dizi ve diğer kültür ürünleriyle dalga geçtiği parodili bir yapıt. Evde Tek başına, Temel İçgüdü,Özel Bir Kadın gibi filmlere bol bol atıf var. Şener Şen'in az bilinen, televizyon..

  • PengoTV tarafından
  • 5.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Fırçala Sen De Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:25

Fırçala Sen De Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi çocuklar için eğitici çocuk şarkıları FIRÇALA SEN DE ile devam ediyor. Adisebaba'nın ilk albümü olan Sevimli Dostlar Harika Bir Gün den, çocukları dişlerini düzenli olarak fırçalamaya özendirme ve bunu kü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen 04:21

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen

Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali Can Vatanperver, Cevdet Berkay Yavuz, Cihan Reşit Köse, Canberk Cebecioğlu Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali C..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır 04:24

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır

La Sen Oğlum Hayırdır şarkı sözleri ile Koska koska gezersin Garibanı ezersin Çokta fazla zıplama Sevdiğini üzersin Beyoğlu’ndan sal boşa Yokuş aşşağı bayırdır Burası Kasımpaşa La sen oğlum hayırdır Cebine..

Ebru Yaşar - Sen Affetsen Ben Affetmem 04:21

Ebru Yaşar - Sen Affetsen Ben Affetmem

Ebru Yaşar - Sen Affetsen Ben Affetmem..

  • Candy tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Erdem sen Uykudayken⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:00

Zeki Erdem sen Uykudayken⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Unuttunmu Sen Beni⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:20

Unuttunmu Sen Beni⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle 2:17:15

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir..

  • PengoTV tarafından
  • 7.669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman 02:28

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman

Sen Kiminle Dans Ediyorsun 17 Kasım’da Sinemalarda! Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Binnur Kaya, Dem..

Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 11:55

Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

“Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı sinema filminin galası dün akşam gerçekleştirildi. Tanıtımlarında Demet Özdemir'in dansıyla oldukça heyecan yaratan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin galasına ünlü isimler akın etti. E..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmir Qasımov - Notamda Sen 04:07

Elmir Qasımov - Notamda Sen

Notamda Sen şarkı sözleri ile; Güz bitti, Kalan, notamda sen oldun... Sözler de karla karışınca, Sen yokken onlara tutundum. Dolmuşsun; Sarmış ince ruhunu bi' gizli, saklı duygular. Yorulmuşsun; Şu damlalar, bırak, hü..

Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Aşk-ı Şedid Nursun Sen (Beklenen İlahiler) (Full Albüm) 44:57

Aşk-ı Şedid Nursun Sen (Beklenen İlahiler) (Full Albüm)

Şarkı Listesi: 1. Seherde Allah Diyelim (Hüseyni - Uşşak Makamı) 00:00 2. Dikkat Et Sakın (Rast İlahi) 03:11 3. Kırıldı Zulmetin Bab-ı (Uşşak İlahi) 06:47 4. Kur'an-ı Kerim Nahl Süresi (Nihavent Makamı) 11:33 5. Zulmet-i..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför 01:40

Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför

Zehirli Hayat. Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir ..

Sen Şoförüm Değilsin Ki Sevgilimsin Benim 00:46

Sen Şoförüm Değilsin Ki Sevgilimsin Benim

Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir çılgınlık. İnc..

Arif Kemal - Sen Ey 02:37

Arif Kemal - Sen Ey

Arif Kemal Sen Ey Müzik Dinle..

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

Koray Avcı  Sen 03:58

Koray Avcı Sen

Koray Avcı Sen..

Kardeşim Sen Özgürsün - Arapça İlahi 05:07

Kardeşim Sen Özgürsün - Arapça İlahi

Kardeşim Sen Özgürsün - Arapça İlahi..

Buray - Sen Sevda Mısın 03:37

Buray - Sen Sevda Mısın

Buray - Sen Sevda Mısın..

  • Aliokan tarafından
  • 4.488 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen Ziya Aslan Avı 01:30

Şener Şen Ziya Aslan Avı

Şener Şen Ziya Aslan Avı..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 2.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Sunal Sen Gelme Ulan Ayı 00:29

Kemal Sunal Sen Gelme Ulan Ayı

+Sen....Sen -Ya benn.. +Sen gelme ulan ayı. -Ayı babandır it oğlu it...